22.3.2018
Kategorie: Společnost

Sorosovy nevládní organizace: Rakovinový nádor společnosti

Sdílejte článek:

VLADO NOVÁK

Dnes probíhá novodobá válka, která bojuje proti národu zevnitř. Hlavní armádou jsou Sorosovy nevládní organizace. Jejich cílem je postupně, jak rakovina uvnitř organismu, zničit celý národ. Jsou tak nebezpečné proto, že nikdo nepředpokládá, že jejich vliv je smrtonosný. Projeví se to až v krizovém momentě, jak to vidíme dnes na Slovensku. Jsou to vlastně vědomi či nevědomí diverzanti, kteří jsou za svou činnost placeni svým chlebodárcem Sorosem.

[ad#textova1] 

Jaký cíl má Soros? Jeho hlavním cílem je globální vláda a následná redukce lidstva – holokaust. Různé tzv. dohody, které řídí islamizaci Evropy a také genderovou demoralizaci jednotlivých států (Istanbulská úmluva, Dublin IV), sledují tento cíl. Není náhodou, že výkonnou mocí při spuštění islamizace mají být právě NEVLÁDNÍ ORGANIZACE, jak to určuje dokument Dublin IV. Tento dokument dokonce stanoví, že nevládní organizace nahradí v tomto ohledu rozhodování státní vlády. Podobně je to i s juvenálkou na kradení dětí, která je také spojena s nevládními organizacemi.

Sorosovy nevládní organizace zajišťují majdanové manifestace a vytvářejí dojem, že jsou hlasem lidu. Média s nimi tvoří ideologickou jednotu s cílem státního převratu. Gottwald v roce 1948 dosáhl komunistický převrat pomocí ozbrojených milic; Soros to dělá (2018) prostřednictvím nevládních organizací a médií.

Nevládní organizace, které se věnují internetu, zavádějí totalitu v mediální oblasti. Zmapují si zdroje objektivních informací, blokují je, ruší videa, ničí texty, ba dokonce likvidují celé webové stránky.

Každý zaměstnanec nevládní organizace pracuje na konkrétním úseku, ať je to v kultuře, školství, v církevních organizacích … Navenek vyvíjejí tzv. dobročinnou činnost a hlavně mají pozitivní názvy, kterými se maskují.

Ministr vnitra by měl na prvním místě vyšetřit tuto škodlivou činnost. V Rusku, v Americe, v Izraeli … musí nevládní organizace podle zákona vykazovat před státem, kdo je financuje. V Maďarsku jsou Sorosovy nevládní organizace zakázané zákonem. Je třeba, aby i na Slovensku (a Česku) byl tento rakovinový nádor vyoperován dříve, než bude pozdě!

[ad#pp-clanek-ctverec]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...