16.1.2018
Kategorie: Politika, Presidentské volby 2018

Hodím to Drahošovi …

Sdílejte článek:

ROMAN KŘÍŽ

Snažil jsem se veškerému prezidentskému šílení vyhnout. Blbý je totiž už samotný fakt, že nás musí zajímat, kdo tam bude sedět, že je to vůbec podstatné.

[ad#textova1]

Ale rozhodl jsem se, že v druhému kole volit půjdu. A hodím to Drahošovi.

To, že na mě najednou začaly na FB a v médiích vyskakovat posty a odkazy jako vystřižené z odboru dezinformací 2. správy STB nepovažuju za náhodu. Ono těch estébáckých signálů kolem Zemana i Babiše je už opravdu nějak podezřele moc…

Přátelé, nezlobte se na mě, kdo to cítíte jinak, ale mně začala v posledních měsících blikat oranžová kontrolka toho, že se mnou zase někdo manipuluje jak za bolševika. A dnes, jeden den poté, co jsem měl pocit, že snad už bude trochu pokoj, na mě začaly skákat pomluvy na Drahoše. Navíc dost primitivní.

Ne, nezlobte se, soudruzi, co zase potřebujeme mít své koně u koryt, abyste nám vládli, tomu tu půlhodinu obětuju, abych udělal to málo, co můžu, abyste ostrouhali.

Navíc má Drahoš jednu obrovskou výhodu – je velká pravděpodobnost, že pokud bude zvolen, nebudu o něm a o tom, co dělá, vlastně ani vědět. A to je to, co potřebuju nejvíc – aby mi všichni, které musím živit ze svých daní, dali aspoň pokoj a neotravovali.

[ad#pp-clanek-ctverec]

ZDROJ: Roman Kříž

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 votes, average: 2,42 out of 5)
Loading...