18.10.2013
Kategorie: Společnost

Když komunista lže, aneb jak je důležité míti Filipa

Sdílejte článek:

JAN SARKA 18|10|2013

Předseda KSČM soudruh Vojtěch Filip se v předvolebním rozhovoru pro iDNES.cz rozpovídal  o své “rodné” straně. A člověk se musí při čtení jeho vize jak by měla naše republika vypadat a hlavně jak by měla ekonomicky i morálně fungovat, rozplývat blahem a chvět nedočkavostí té rajské budoucnosti. I slza mohla jednomu ukápnout při čtení jak se nám KSČM “prý” omluvila za “chyby a omyly z let 1948 až 1989.”  

 

[ad#hornisiroka]

 

Vraždy, krádeže, mučení, teror, šikana, špiclování. To je jen pár příkladů z toho co provázelo vládu komunistů v Československu. A to jsou asi ty chyby a omyly jenž měl soudruh Filip na mysli. Zničené lidské životy v lepším případě, umučení, popravení a na hranicích zastřelení občané v té horší variantě. To jsou “omyly a chyby.” Pouze se nám potvrdilo, že život člověka nemá pro komunistu žádnou cenu.

 

Ale to není to hlavní co mě na lhaní soudruha Filipa zaujalo. Mě upoutala jiná “myšlenka.”

 

Soudruh předseda nebyl prvním, a předpokládám že nebude ani posledním komunistou, který tvrdí to samé co nám před nedávnem zdělila i jednička pražské kandidátky soudružka KSČM Marta Semelová. A to že; “v mnoha ohledech bylo období před rokem 1989 spravedlivější než současný stav.”  A k tomu hned jedním dechem dodává; “KSČM je proti jakékoliv politice, která připouští omezování demokracie, diskriminaci nebo represi za názory.”

 

Ale pokud nám soudruhu Filipe tvrdíte, že KSČM je proti jakékoliv politice která připouští omezování demokracie, diskriminaci nebo represi za názory, tak ale nemůžete myslet upřímně Vaše tvrzení o tom jak v mnoha ohledech bylo období před rokem 89 spravedlivější než současný stav. Vše co se v Československu před rokem 89 odehrávalo bylo totiž postaveno na politice která nejenom že připouštěla, ale aktivně a v mnoha případech i brutálně omezovala demokracii a uplatňovala diskriminaci i represi za názory. A nebo je upřímný Váš názor na období před rokem 89 a v tom případě nám lžete o té “lásce” KSČM k demokracii. A to si myslím že je pravděnepodobnější, neb komunisti potřebují demokracii jen k tomu aby se dostali k moci. Jakmile však tu moc mají, hned demokracii odmítají a snaží se ji potlačit.

 

 

Ale vy se jen vlastně držíte doktríny která provází vaši stranu od jejího založení. Lhát před volbami, lhát v průběhu voleb a lhát i po volbách.

 

A stejně jak Julda Fulda tak i já vyzývám a prosím český národ; “Lidé, bděte!!!!!”

 

A hlavně nezapomeňte míti Filipa.

 

[ad#hornisiroka]

 

ZDROJ: bez-cenzury.com

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...