30.11.2016
Kategorie: Společnost

Radek si trošku naběhnul. Zasel větřik, sklidil buřku. Přiště se musi vic učit

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

Ja už sem o tym psal minule (a s jakusik hlupu anketu to nema nic společneho). Mladi, nagelovani synci si dneska mysli, že zežrali všecku chytrost a ostatni tu su enem od teho, aby je posluchali. 

[ad#clanek-respo]

A tak chudak Radek se rozhořčuje, jak su Česi rasistyčti, a enem on sam samojediny je ten nejspravnějši, bo se nestydi piščet v divadle. Cele generace mladych su take hlupe. Aji synci z hytlerjugend, komsomolu, ČSM, SSM, pražske kafylerny si mysleli a mysli, že oni su tady od teho, aby ukazali tym staršim zařne zitřky. Bo ti staři su přece hlupi, blbi, boji se, nemaju ty spravne informace…

https://youtu.be/og-1MFyWJBQ

Viš, Radek, až budeš starši, tak pochopiš, že na galavečeru a v divadle se nepiska. To se robi na rokovem koncertě. A až budeš starši, tak třeba zjistiš, že symboly nemusi znamenat to, co si pod tym představuješ pravě ty.

portafin775

570495_article_photo_74onr9c0_900x

Prapor udernych oddilu Čs. legii na Rusi

Že pravě symboly lebky a zkřiženych hnatu možu byt třeba symboly československych legii na Rusi. To byly oddily, diky kerym vzniklo Československo, a v udernych jednotkach Legii byly nejodvažnějši synci. Ale to asi neviš, bo dějepis se už na školach neuči.

Ale to vy mladi obecně nevite. Vite hovno, a ještě s tym vyskakujete v televizi. A tak si zasel větřik, ale sklidil buřku. Buřku špatnu, zlu, plnu svinstva a opravdoveho rasyzmu. Diviš se temu? Dluho zme posluchali take namachrovance. Lidi teho maju dost.

Maju dost pitomcu, keři nam přikazuju, co si mame myslet, a koho mame volit. Mame dost blbečku s rudyma kartičkama z amerycke ambasady, pravě tak mame dost blbečka s rudou legitkou ve vladě. Mame dost idyjotu z vlady a parlamenta, keři z nas robi dojne kravy. Jak vidite, Čech s Moravakem vydrži hodně, ale všeho do času. Neserte je, bo situace je už davno za hranou. Ale za tu hranu to dostali taci aktyvistyčti synci jak si ty, Radek.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Ladislav Větvička

bloger_822

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (71 votes, average: 4,92 out of 5)
Loading...