25.10.2016
Kategorie: Politika

Okamžik zúčtování

Sdílejte článek:

D. TRUMP/ překlad TOMÁŠ MACHÁČEK

  • úryvek projevu Donalda Trumpa, West Palm Beach, Florida, 13. října 2016

Není nic, co by politický establishment neudělal. Žádná lež, kterou by neřekl, aby si udržel svou prestiž a moc na váš účet. A to je to, co se dělo a děje.

[ad#clanek-respo]

Washingtonský establishment a finanční a mediální korporace, které jej financují, existují pouze pro jeden důvod. Chránit sebe a obohatit sebe. Establishment riskuje v těchto volbách biliony dolarů. Kupříkladu, pouze jedna jediná obchodní dohoda, kterou by rádi schválili, zahrnuje biliony dolarů, ovládaných mnoha zeměmi, korporacemi a lobbisty. Poněvadž ti, kteří ovládají mocenské páky ve Washingtonu, a globální zájmové skupiny se paktují s těmito lidmi, kteří nemají na mysli vaše dobro. Naše kampaň představuje skutečnou existenční hrozbu, jakou předtím ještě neviděli.

Toto jednoduše nejsou obyčejné volby na příští čtyři roky. Toto je křižovatka v historii naší civilizace, jež určí, zdali „My, lid“ znovuzískáme kontrolu nad naší vládou.

Politický establishment, který se nás snaží zastavit, je tou samou skupinou odpovědnou za naše katastrofální obchodní dohody, masivní ilegální přistěhovalectví a hospodářskou a zahraniční politiku, jež vykrvácely naši zemi.

Pro ně je to válka. A pro ně neexistuje vůbec nic nedosažitelného. Toto je souboj o přežití našeho národa. Věřte mi, tyto volby určí, jestli jsme svobodný národ, či zdali máme jen iluzi demokracie, ale ve skutečnosti jsme ovládáni hrstkou globálních zájmových skupin, fixlujících systém. A tento systém JE zfixlovaný.

Toto je realita. Vy to víte, oni to vědí, já to vím a v podstatě celý svět to ví. Establishment a jeho mediální komplicové vládnou nad tímto národem prostředky, které jsou velmi dobře známé. Kdokoliv, kdo ohrožuje jejich kontrolu, je považován za sexistu, rasistu, xenofoba a morálně pokřiveného. Budou váš napadat. Budou vás urážet. Budou usilovat o zničení vaší kariéry a rodiny. Budou usilovat o zničení všeho, co se vás týká, včetně vaší pověsti.

Budou lhát, lhát, lhát. A pak opět udělají horší věci. Udělají cokoliv, co bude nezbytné. Clintonové jsou zločinci. Pamatujte, jsou to zločinci.

Naše skvělá civilizace tady v Americe a po celém civilizovaném světě došla k okamžiku zúčtování. Viděli jsme to ve Spojeném království, kde lidé volili, aby se osvobodili od světovlády, globálních obchodních a přistěhovaleckých dohod, jež zničily jejich svrchovanost a mnoho z těchto národů. Ale ústřední bod světové politické moci je zde v Americe. A je to náš zkorumpovaný politický establishment, který je největší mocí, stojící za snahami o radikální globalizaci a politické odzbrojení pracujících lidí.

[ad#clanek-respo]

Jejich finanční zdroje jsou v podstatě neomezené. Jejich politické zdroje jsou neomezené. Jejich mediální zdroje nemají sobě rovného. A co je nejdůležitější, hloubka jejich nemorálnosti je naprosto bezedná.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...