19.9.2016
Kategorie: Společnost

Cirkus Rakousko a muslimská badatelka oslavuje vyhynutí modrookých blondýnek v Německu

Sdílejte článek:

PATRIK JUDA

Přichystat funkční obálky k volbám se v Rakousku nepodařilo, ale učebnici pro děti s již novým, zeleným a neplatným prezidentem si rakouské děti prostudovat mohou. Muslimská badatelka vysvětlila, co dnes znamená býti Němcem.

[ad#clanek-respo]

Tak opakované prezidentské volby v Rakousku, které měli proběhnout 2. října se zatím nekonají a byly prozatím odloženy na 4.12. z důvodu pro mě jen těžko uvěřitelného, a to prý proto, protože lepící proužek na obálkách prostě správně nelepí.

Na těch obálkách pro korespondenční hlasy, které změnily až v závěru výsledky prvních rakouských prezidentských voleb v květnu, ač na pouhé týdny, než výsledky prezidentských voleb zrušil ústavní soud pro nesrovnalosti, které potvrdila řada svědků.

Podle posledních průzkumů a ještě předtím než jel pan Hofer do Prahy na setkání s prezidentem Milošem Zemanem, tak údajně vedl nad Van der Bellenem o šest procent, a to v květnu prohrál o 0.6% se ziskem 49.7% hlasů, oproti Bellenovým 50.3% a rozdíl činil pouhých 31.026 hlasů, pokud vůbec tehdy prohrál. Je to samozřejmě těžká spekulace, ale vede mi k tomu například i ta neschopnost připravit funkční obálky k prezidentským volbám a naopak ta neuvěřitelná schopnost předběhnout dějiny a vydat učebnici pro páťáky s tím, že novým prezidentem Rakouska je zelený Alexander Van Der Bellen.

Pan Alexander Van der Bellen mohl být považován za vítěze rakouských prezidentských voleb od 23.5. do 1.7., což je asi pět týdnů a to však stačilo, aby se již objevil ve dvouapůltisících učebnicích o politickém vzdělávání a právu pro děti jakožto nový prezident Rakouska. A na ty záhadné obálky měli asi dvanáct týdnů, je to málo a potřebují minimálně dalších osm týdnů. To je trochu divné.

Co mi přijde ale určitě smutné je to, že přijatý azylant v Rakousku bere měsíčně více, než celý život tvrdě pracující rakouský důchodce. Šéf poslaneckého klubu Rakouské lidové strany (OVP) Reinhold Lopatka zkritizoval dávky pro migranty a uvedl příklad farmáře, který celý život pracoval a odváděl daně do systému a naopak azylanta, který neodpracoval nic, nepřispěl nic, možná ani pracovat nikdy nebude a nikdy nepřispěje a bere více než činí důchod celý život pracujícího farmáře. Migrant, který získal azyl bere v Rakousku 837.60 eur (22.615 Kč) a tento tvrdě pracující rakouský farmář má důchod ve výši 620 eur (17.740 Kč).

V Rakousku je dle zprávy ministerstva vnitra k imigrační politice asi 84.000 uprchlíků potřebujících pomoc a azylové řízení s nimi probíhá. Ubytování a strava a péče o migranty vyjde ročně Rakousko na asi 550 miliónů eur. Úřady provedly od roku 2007 na 90.000 prověrek a nesrovnalosti odhalily ve 45.000 případech, kdy poté byly dávky zpětně sníženy, nebo zcela odebrány! Škody způsobené nesrovnalostmi stály dalších 100 miliónů eur.

V německé televizi i parlamentu jsem viděl hrůznou vizi Německa, plnou neuvěřitelné arogance a temné budoucnosti. Muslimská badatelka a migrační výzkumní pracovnice Lamya Kaddor radostně a energicky řekla, že býti Němcem v budoucnu již neznamená mýti modré oči a blond vlasy, ale budoucnost prý patří muslimským migrantům a nošení hidžábu. “To je to, co bude znamenat býti Němcem v budoucnosti. Již ne více modrých očí, světlých vlasů a tvrzení, že my všichni jsme Němci.” Paní badatelka Lamya Kaddor je zodpovědnou za vydání první verze přeloženého koránu pro děti a dospělé a ona je tou, která představila islámské učení v německých státních školách. Z jejích studentů jich již pět odcestovalo do Sýrie a přidalo se k Islámskému státu.

Stefanie von Berg z německé strany Zelených dokonce otevřeně v parlamentu řekla, že prý je to dobrá věc, že se Němci stanou menšinou ve většině měst do 20 až 30 let. “Naše společnost se změní a naše města se změní radikálně. Chci vám to objasnit především tím směrem na to pravé křídlo, že je to dobrá věc”. Šokující korunu tomu všemu za mě nasadil pan Dr. Gregor Gysi, krerý je advokátem a klíčovým mužem další levicové strany Die Linke, podle kterého je prý velmi šťastné, že za rok zemře více Němců, nežli se jich narodí. “To protože nacisté nejsou velmi dobří v plození potomstva.” Za svou historii v letech 1933-1945 jsou prý podle pana doktora Gyse zavázáni zacházet s uprchlíky dobře.

Na toto reagoval okamžitě čtenář, který konstatoval: “Jsem Němec a děkuji vám mnohokrát za toto video. Nic smutnějšího než toto není. Ta štědrá levice jednoduše likviduje tuto zemi a kdysi krásnou kulturu. Německým lidem, zejména ženám byl vymyt mozek extrémní, agresivní a rozsáhlou propagandou, že jsou vlastně zhnuseni svou vlastní kulturou a vším, co je německé. Je to absolutní sebedestrukce, hyper tolerance a peníze jsou přitom ta jediná hodnota, o kterou zde jde. Můžeme se ještě zachránit? Za pár let svou zemi již nepoznáme.”

Závěrem zavzpomínám na slova mého otce a úspěšného trenéra mládežnického fotbalu, který mi odmala dával, co se fotbalu týká Němce za vzor. Za vzor týmu (národa), který se nikdy nevzdává a bojuje až do poslední možné vteřiny, ač je výsledek i krajně nepříznivý: “Jsou jako buldoci Patriku a nikdy neztrácejí víru.” Věřím, že se Němci nevzdají a svůj zápas o všechno zvrátí a vyhrají.

[ad#clanek-respo]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,93 out of 5)
Loading...