30.6.2016
Kategorie: Ekonomika

Mafie jménem ČSSD: Špinavá práce v kause Altner

Sdílejte článek:

RED/JAN ŠINÁGL 30|06|2016

Sociálně demokratická partaj se vysmívá právnímu řádu ČR nejen tím, že nerespektuje pravomocné rozhodnutí soudu a nezaplatila svůj dluh vůči advokátu Altnerovi, ale peníze a potenciál na neuvěřitelné obstrukce a veletoče v tomto případu zřejmě má.

[ad#clanek-respo]

Koupila totiž jeden z právníkových dluhů, jehož druhotným původcem je právě oranžová partaj a její neochota dostát smlouvě a platit, a vede proti Zdeňku Altnerovi exekuční řízení. Absurdistán? Nikoliv. Česká republika pod vedením socialistických “odborníků”.

altner

Toto tiskové prohlášení bylo zaslané ČTK, TV NOVA a TV PRIMA. JUDr. Zdeněk Altner k němu dodává:“Postup ČSSD prokazuje, že je to ČSSD, která činí 16 let obstrukce a zneužívá práva a je absurdní, aby dlužník který dluží 338 miliónů, exekuoval věřitele pro 5 miliónů. Toto jasně prokazuje úctu ČSSD k právu a její výsměch spravedlnosti v této zemi.”

Téma Altner je prý v ČSSD zcela tabu, stejně jako téma Sobotka a Pokorný. Kritika do vlastních řad se děje jen potichu v kuloárech. Staří členové ČSSD prohlašují už nepokrytě: „Je to mafie!“ Svým chováním vedení ČSSD jen potvrzuje, že tomu tak skutečně je. Zajištění pozic, funkcí a „tučných korýtek“ je jediným skutečným smyslem jeho činnosti. Kauza dr. Altnera to ukazuje způsobem více než výmluvným.

Dříve se za kritiku komunistického režimu zavíralo a nic se nezměnilo. Dnes se může režim beztrestně kritizovat a také se nic nezmění. To je důkazem, že podstata vládnutí a ovládání země se moc nezměnila a v mnohých oblastech se ovládání země a jejího obyvatelstva stalo ještě sofistikovanějším zneužíváním demokracie. Tyto metody umožňují každého, kdo mafii ohrožuje zničit mediálně, pomocí policie, justice či v nouzi až fyzicky.

Proto se jí mohou postavit jen schopní a silní jednotlivci, dokud se nevytvoří jednotná občanská společnost. Neschopní a všehoschopní mají pouze jedinou „kvalitu“ – ukazovat na druhé. Sami nic pozitivního nemohou nabídnout, natož jaké skutečné hodnoty sami svojí prací dosud vykonali. 

[ad#clanek-respo]

NÁMĚT: Jan Šinágl

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...