26.6.2016
Kategorie: Společnost

Lidská tragédie Martiny Sáblíkové

Sdílejte článek:

PAVEL OPL 26|06|2016

Vážení a milí přátelé, jméno Martina Sáblíková znají snad všichni obyvatelé ČR bez ohledu na to, jsou-li sportovními fanoušky či nikoliv. Jde o milou, skromnou sportovkyni, která takřka bez jakéhokoliv odpovídajícího zázemí, svojí obrovskou vůlí a dřinou, vystoupala na světový trůn v rychlobruslení, kde naprosto špičkově nejen závodí, ale i skvěle reprezentuje naši republiku.

[ad#clanek-respo]

Je málo takových sportovců, kteří mají tak obrovské výsledky a současně zůstali tak “obyčejnými” a příjemnými lidmi.

Je úžasné a obdivuhodné, že z letní přípravy využívané kolo se stalo “náhodou” další sportovní disciplínou, ve které Martina v tuzemsku naprosto exceluje a i když se kolu nevěnuje naplno, vyhrává v podstatě vše, kde se zúčastní.

A jak je možné, že kvůli šlendriánu nějakých sportovních funkcionářů, kteří pro naši republiku neudělali vůbec nic, jenom nás stojí velké peníze, tato vynikající sportovkyně asi nepojede na letní olympiádu? Jak je možné, že nějací “nýmandi” si odváží říct, že se to “bohužel stává” a nic se neděje?

Že je olympiáda jednou za 4 roky a tedy případná neúčast je pro sportovce naprostou lidskou tragédií, je snad jasné úplně každému. Přece není možné, aby se sportovkyně s tam výbornými výsledky nemohla zúčastnit největšího sportovního svátku – olympiády.

Prosím vás vás proto všechny, spojme se a pomozme vzedmutou vlnou veřejného mínění a všemi dalšími prostředky Martině pomoci se na olympiádu dostat.

A současně bychom měli požadovat jasné označení viníků a jejich okamžité “vyhození”. Je nemyslitelné, aby někdo takový mohl nadále “škodit” sportu a lidem na nějakém funkcionářském postu.

Všem dopředu moc děkuji za jakoukoliv formu podpory a pomoci Martině a jí samotné moc držím palečky, aby na tu olympiádu mohla jet a opět nás skvěle reprezentovat.

Všem vám přeji hezký den.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Pavel Opl

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 4,94 out of 5)
Loading...