31.5.2016
Kategorie: Společnost

Od StB k EET aneb naše země nevzkvétá

Sdílejte článek:

DAN NENOS 31|05|2016

K čemu je pro občany ve funkci ministra takový politik? Co je jeho náplní práce? Tvrzení, že “živnostníci, malé firmy, to je všecko na hovno”? Nebo respekt před lidmi, kteří vytvářejí hodnoty každý den a jsou praktickými i potenciálními tvůrci pracovních míst?

[ad#clanek-respo]

Když majitel konglomerátu Agrofert, který kdoví jak a za jakých podmínek vznikl, byl financován a vůbec kdo ví z jakých peněz, si dovolí tvrdit živnostníkům v počtu přes milion a stejně tak jejich zaměstnancům, že kradou a okrádají stát a stejně tak tvrdit “všetci kradnú” a sám to prakticky na Babišově hnízdě prokazovat, tak se dopouští:

1. Křivého obvinění občanů ČR v počtu minimálně přes milion
2. Zneužití pravomoci veřejného činitele, když na základě křivého obvinění produkuje zákony poškozující živnostníky, malé podnikatele a jejich zaměstnance
3. Organizovaného zločinu a trestního činu hanobení třídy OSVČ a malých firem na základě jejich způsobu podnikání

Zákon o EET zavádí faktické vydírání OSVČ a malých firem na úkor státu. Stát tvrdí OSVČ: jsi zloděj, dokaž, že nejsi. Jenomže v demokratickém režimu, kterýžto Babišovi, Sobotkovi a Bělobrádkovi nic neříká, platí presumpce neviny.

Stát je POVINEN k OSVČ přistupovat tak, že je to stát, který prokazuje vinu, jestliže vznáší obvinění.
EET je proto od samého počátku, vytvářením křivé důvodové zprávy, protiústavní.

Stát také nesmí přenášet náklady na svůj provoz výběru daní na OSVČ nebo kteréhokoliv jiného občana.
nápad, že OSVČ bude platit techniku a softwarové licence, aby dokazoval, že neuniká výběru daní, může napadnout jenom sociopsychopata v jedné osobě.

Je tristní, když se za tímto účelem spojí skupina sociopsychopatů, ať již ve Vládě ČR, Parlamentu ČR a nakonec ve funkci Prezidenta ČR. Můžeme předpokládat na základě odsouhlasení Lisabonské smlouvy, že se do skupiny sociopsychopatů přičlení také Ústavní soud.

Má-li kdokoliv z výše uvedených pocit, že moje tvrzení naplňuje znaky protiústavního zákona o hanobení jakéhokoliv pič.se na základě jakékoliv píč.viny, směle se přihlašte. Vím, že seriózní eziny by možná měly o tento článek i zájem, ale jak kurva do seriózního tisku nebo blogování narvat ta sprostá slova? Nejsou sprostá, jsou nadmíru laskavá.

Dovolím si parafrázovat: “Naše země nezkvétá, je estébáky, které jsem vám tady, moji milí občané zanechal, dojebaná horem-dolem do základu”. 

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Dan Nenos
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,59 out of 5)
Loading...