24.4.2016
Kategorie: Společnost

Politicko-korektní totalita

Sdílejte článek:

MISHA JULIŠOVÁ 24|04|2016

V Evropě vládnou zločinci. Jsou to rasisté, kteří namířili svůj rasismus proti vlastnímu evropskému lidu. Tito “napravovači lidí” falešně a zlovolně vydávají svůj rasismus za toleranci k ilegálním přistěhovalcům a k multi-kulti dogmatům. Ve skutečnosti nutí veřejnost k rezignaci a naprosté odevzdanosti vůči invazi okupantů, jež přišli obsadit evropské teritorium.

[ad#clanek-respo]

Prostřednictvím médií silově a nátlakově působí na veřejnost a vynucují si akceptování svých proti evropských záměrů a opatření. Jediné, co se jim podařilo do Evropy integrovat, je celý blízkovýchodní konflikt včetně islámského problému. Tímto nezodpovědným a zlovolným chováním způsobili dalším generacím neštěstí a problémy, jejichž prvotní náznaky se rýsují již nyní v podobě značně zvýšené zločinnosti, která povede k vnitřní nestabilitě Evropy, enormně zvýšené kriminalitě a postupnému rozpadu občanské společnosti.

Vládnou nám zločinci, kteří nacházejí oporu v kolaborantech, oportunistech či naivních hlupácích, jež jsou produkty mentálního konzumu. Za pomoci těchto všehoschopných lidí vydírají veřejnost a snaží se postupně zavést atmosféru strachu a autocenzury či dokonce cenzuru jako takovou (!), aby mohli snadněji realizovat své “vize” nového světa.

Zastavme likvidaci Evropy a našich civilizačních hodnot dříve, než nás tito zločinci zničí. Pokud v Evropě nedojde k zastavení současného rasistické trendu, který je namířený proti vlastním evropským občanům, dočkáme se konce demokracie a svobod, na jaké jsme byli zde v našem evropském regionu zvyklí.

A ještě něco – nadnárodní kapitál narazil na limity v podobě národních států, narazil na hranice demokratických společností a jako spojence pro rozbití těchto limitů si vybral tzv. novou levici, která hraje svou historickou roli užitečných idiotů.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Misha Julišová

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...