25.3.2016
Kategorie: Společnost

Evropané umírají, vlády zasedají

Sdílejte článek:

BOHUMIL MATĚJOVSKÝ 25|03|2016

Přemýšlel jsem, zda se dá k současné sebevražedné a doslova stupidní politice vrcholných představitelů EU ještě vůbec něco nového dodat. Asi ne. Vše již bylo tisíckrát vyřčeno, zdokumentováno, v praxi prokázáno a krví civilistů stvrzeno. Jedinou obranou občanů, kteří toto smrtelné ohrožení své budoucnosti vnímají, byly dosud pouze petice a občasné demonstrace, vyjařující nesouhlas s přijímáním celých islámských národů. Jenomže ten vzdor je příliš slabý, než aby v téhle chvíli něco změnil. Jakoby Evropané na svůj osud rezignovali a jejich strach se zhmotnil pouze v peticích a v diskusích, které se možná ani k těm nahoře nedostanou.

[ad#clanek-respo]

Samozvaná tvůrkyně nového světořádu Merkelová po bruselské genocidě vyhlásila, že: nenecháme se zastrašit. No jistě. Ona do práce určitě metrem nejezdí a jezdit nebude. Stejně tak nebude nakupovat po práci pečivo v přelidněných marketech. Takže to bude pořád stejné: obyčejní Evropané budou dál umírat a Merkelové, Junckerové a Sobotkové budou s falešným rozhořčením pokládat věnce padlým obětem jejich politiky. Tak to aby těch věnců raději v nějaké akci nakoupili pořádně do zásoby.

Protože lidé budou díky jejich šílené a zvrácené logice umírat dál. Možná už hned zítra, možná za týden, ale umírat budou, o tom není pochyb. A politici budou překvapeni, zděšeni a budou vykřikovat, že není migrant jako migrant a že nás to nesmí odradit od další pomoci islámským národům, které se sem s příchodem jara znovu v zesílených vlnách tlačí. Budou nám dál lhát, zkreslovat fakta a potlačovat a kriminalizovat protiislámské aktivity.

Tomu ostatně zatím věnovali mnohem více energie a peněz než ochraně vlastních národů, za které jsou zodpovědni. U nás zatím lidé neumírají jen proto, že se nám hlavní vlna migrace prozatím vyhýbá a vláda ještě nestačila naplnit a navýšit kvóty. Takže se prozatím umírá jenom tam, kde je větší množství muslimů. Londýn, Paříž, Brusel. Spojitost islámu a smrti je nyní už neoddiskutovatelná.

Není moc způsobů, jak tomu čelit a jak Evropu zachránit. Vlastně jen jeden. Považovat od této chvíle situaci jako válečný stav a začít střežit hranice stejně, jako se střežily před unijním slepencem. Ale k tomu Merkelová a jí podobní nedají nikdy souhlas. Oni se cítí jako stvořitelé nového světa a my jsme jen laboratorními potkany v jejich vražedném labyrintu.

[ad#clanek-respo]

Světluškou v temnotě lži a diktatury se nyní nově stává Polsko. Tak snad tohle světélko nepřehlédneme. Je jako maják v rozbouřeném moři a je na nás, zda se podle něj budeme řídit. Ovšem za kormidlem naší lodi potřebujeme jiného kapitána a jiného kormidelníka. Jinak se útesu nevyhneme…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (24 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...