22.3.2016
Kategorie: Humor

Svědci Koblihovi

Sdílejte článek:

LUKÁŠ BÉM 22|03|2016

Pokud se budete modlit ke Svatému Koblihovi i vy můžete dosáhnout spasení (samozřejmě až po vaši smrti).

Stačí jen žít pokorný život v chudobě, strávený prací, modlitbami a rozjímáním nad slovy Svatého Koblihy. Ale pozor!!! Jen my vám řekneme jak to Svatý Kobliha vlastně myslel. A až skončí vaše pouť na tomto světě, dostanete se do Koblihového ráje.

[ad#clanek-respo]

Na cestě životem na vás budou číhat různá pokušení, která se vás budou snažit svést z vaši cesty do Koblihového ráje, ale nebojte se, my vám je pomůžeme všechna překonat.

  1. Řiďte svůj život přikázáním Svatého Koblihy. (Nepřemýšlejte a nemějte na nic názory. Jen my jako nejvyšší učenci vyvolení Svatým Koblihou vám řekneme, jaké máte mít názory a co si můžete myslet.)
  2. Jen život v odříkání vám zajistí Koblihový ráj. (Ale nebojte, pomůžeme vám s tím. Musíte dávat příspěvky na Církev Koblihovu a pokud si chcete spasení pojistit, raději nám odkažte všechen svůj movitý i nemovitý majetek. )
  3. Odolávejte pokušení. (Abychom vám v tom nenechali plavat tak se za vás obětujeme a budeme si v našich palácích postavených za vaše peníze dopřávat všechny pro vás zakázané pokrmy a nápoje. Vyšňupeme všechen kokain a osouložíme všechny prostitutky za vás.)
  4. Milujte své bližní. (Tedy pouze pokud jsou taky věřící, pokud ne tak je obraťte na správnou víru a nebo je pomlaťte. A co se týče těch parchantů co si myslí, že Svatý Kobliha má čokoládovou náplň, tak ty rovnou rozsekejte na kousky. Všichni přeci ví, že Svatý Kobliha má náplň jen jahodovou).

To je hrozná blbost, že? No vidíte a přesto miliardy lidí těmto nesmyslům věří, jenom ten big boss se vždycky jmenuje jinak. Takže věřte si čemu chcete, v klidu se modlete, ale nevnucujte nikomu svého Koblihu, jeho zákony a jeho morálku.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Lukáš Bém

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (13 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...