18.4.2022
Kategorie: Politika

Jaký je rozdíl mezi dnešní vládou a vládou Stalina?

Sdílejte článek:

MARTIN KAVKA

Jaký je rozdíl mezi dnešní vládou a vládou Stalina? Snad jedině v tom, že dnešní vláda ještě nevraždí lidi s jiným názorem, ale jinak zakazuje a stíhá každého kdo má jiný názor. To už jsou dva učitelé, jeden zastupitel s chlebíčky, zakázané weby a připravuje se zákon proti “dezinformacím”


V souvislosti s válkou Rusko proti Ukrajině, se nám říká, že jde o naší válku, nejde, že to je válka proti nám, není, že Putin proti nám začal ekonomickou válku, nezačal.

Válka Rusko-Ukrajina je jen problém Rusů a Ukrajinců. Náš opravdu ne, pokud tedy nemáme nějaké velké zájmy na Ukrajině. Ekonomickou válku proti nám Putin nevede. My jsme zavedli sankce proti Rusku, ne Rusko proti nám.

Co se týče plynu, ten nakupujeme na trhu, kam ho dodávají Němci, kteří ho nakupují za desetinu ceny co my nakonec zaplatíme. Za to může Putin? Ne, naše vlády, které se rozhodly, že plyn budeme kupovat na trhu a ne na zakladě dohody jako Němci anebo Maďaři. Stejně tak ropa. Hlavně, že jsme evropští, zatímco ostatní jedou svojí cestu a za svoje zájmy.

Na naše politiky stačilo jen bububu. A tak Vondra, Kalousek, s těžkým srdcem přijali. A dodnes je ta ozvěna slyšet. Počkáme co EU, nemůžeme jednat bez EU, tohle by bylo proti EU. Zatímco ostatní státy jednají podle svého.

Ale Fiala našel viníka všeho. Zemědělci mají vysoké marže, benzínky mají vysoké marže a bude to kontrolovat. Bude hledat kulaky.

Zakáže weby s jiným názorem a s mladými komsomolcemi z ODS a TOP09 v čele s Pekarovou vyjedou na venkov buzerovat zemědělce. Zatím jejich marži, kdy kulak si vyskakuje, že mléko prodává za necelých devět korun. Zítra mu určí i dodávky mléka. Nejlépe 150 litrů od krávy.

 

Martin Kavka

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,41 out of 5)
Loading...
79 komentářů