30.3.2022
Kategorie: Politika

Pekarová Adamová překročila určitou hranici

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

Ukázkou toho, kam až se lze dostat, aniž byste byli obdařeni solidní úrovní a výší IQ, je současná předsedkyně Parlamentu České republiky a zároveň jen těžko samostatně zvolitelné strany Top09. Tato bývalá obchodnice s produkty mobilního operátora T.Mobile se po dokonalé průpravě a pod dozorem cestovatele po různých politických subjektech a bývalého kancléře prezidenta Václava Havla, knížete Schwarzenberga, a také s pomocí gladiátora naší politické scény Miroslava Kalouska, propracovala do nejvyšších pater politiky.

Pravidelná školení těchto obdivovatelů Evropské unie a příznivců Sudetsko-německého Landsmannschaftu, podporovatelů církevních restitucí, v případu knížete jednoho ze dvou prvních prolomivších Benešovy dekrety, Kalousek zase proslul především nefungujícími padáky a tlakem na prosazení vracení pozemků a nemovitostí i již téměř neexistujícím církevním řádům, to vše mimo jiné, přinesla jistý progres a vystřelila po odchodu obou pánů z aktivní služby mladou krasavici do čela Topky. Nespekulujme prosím o tom, bylo li za tím i něco jiného, třeba pomohl jen uhrančivý pohled. Jisté však je, že prokazatelně nešlo o něiak zářivou inteligenci, protože dlouhodobě jsou výroky Pekarové Adamové mezi těmi, kterým patří potlesk na otevřené scéně, tedy pokud by šlo o představení nějakého kabaretu. Pravdou zůstává, že ve chvíli, kdy se tato paní objeví na televizní obrazovce v nějaké diskusi, lidé hledající zábavu zbystří, ideologicky zpracovaní tleskají a moudří přístroj vypnou. Takže se její poslední slova vyřčená veřejně před národem k nám dostala naštěstí pouze přeneseně, což nebrání v tom nad nimi zakroutit hlavou.

Citujeme:,,Víte, podle mne se vlády nemají starat o lidi, mají se postarat o bezpečnost.“ Konec citátu, který byl pronesen v šíleném pořadu Partie Terezie Tománkové právě Markétou Pekarovou Adamovou na CNN Prima NEWS. Zdá se, že eurosoudružka Pekarová vůbec nepochopila, proč existují vlády, Parlament či Senát. Možná ještě seděla ve svém nově přiděleném luxusním BMW a myšlenkami byla u nakládání zbraní pro ukrajinský Azovský prapor, kterými jeho členové střílí do bezbranných zajatých ruských vojáků a záměrně je mrzačí, což připomíná praktiky německých fašistů za 2.světové války či zfanatizovaných bojovníků Islámského státu. Či snad jimi drží v šachu civilisty, případně si propuštění vězni vyřizují účty mezi sebou. Nebo možná vymýšlela právě další strategii, jak zatáhnout naši zemi do války? Kdo ví. Je tedy třeba jí připomenout, že všechny státní instituce spadající pod vládu včetně úřadu ze Strakovky samotného tu jsou proto, aby se především staraly o své občany, voliče bez rozdílu toho, koho tito ve volbách volili. To je jejich prvotní úkol a zároveň priorita, tedy pečovat o blaho národa, rozkvět země a vytvářet podmínky pro co nejlepší budoucnost.

Místo toho, když už tedy mluví Markéta o bezpečnosti, dělá tato vláda něco úplně jiného. Dodávky zbraní jedné z válčících stran, u které lze navíc pochybovat přinejmenším o morálních a lidských aspektech její existence, přičemž jsou myšleni potomci či následníci Banderovců, jsou doslova provokací Ruska. Tomu mohou tleskat buď jen ti, kteří nezaznamenali reálný vývoj od Sovětského svazu k Ruské federaci a nepochopili důvody, proč Vladimír Putin už x let varuje před nastalou situací, nebo naprostí blázni nechápající, jak rychle bychom byli smazáni z povrchu zemského.

Jde li Pekarové o bezpečnost, pak se ptáme, zda li ví, kdo k nám z Ukrajiny přichází, co prováží v kufrech automobilů, a též by nás zajímalo, byla li se někdy podívat na ubytovně, kde žijí ukrajinští dělníci. Také napadlo li ji, že může dojít k jakékoliv reakci na drzé chování českých politiků, médií a zmanipulovaných občanů. Pokud by se to stalo a nešlo li by pouze o ekonomické a hospodářské potrestání hlouposti Fialy & spol., potažmo tím všech nás, pak by mohlo dojít k faktickému začáteku 3.světové války, jejíž důsledky si Pekarová ve své primitivnosti vůbec neumí domyslet. Jestliže námi dodané zbraně v řádu přesahujícím miliardu korun vraždí ruské vojáky, které v řadě měst, například v Mariupolu vítají jako osvoboditele, pak musíme pouze doufat v to, že po skončení ukrajinské mise bude Putin vstřícný k mrznoucím Čechům a nad idiocií jejich představitelů mávne rukou.

Paní Pekarová, vláda by měla opustit ukrajinskou notu a vrátit se k problémům prostých občanů. A protože sedíte kdesi na Olympu, připomínáme Vám, že tu máme občany drtící inflaci, nízké důchody, zdravotnictví v rozkladu, nedostatek škol, školek a učňovských středisek, přebytek vysokých škol s humanitním zaměřením, drahé energie, paliva, pohonné hmoty i navíc k tomu nekvalitní potraviny, rozbité silnice, kůrovcem zlikvidovanou polovinu lesního porostu, vysoké nájmy a nízké platy, příliš mnoho státních úředníků, bohatý bankovní i neziskový sektor, špatnou zemědělskou politiku, za krkem nám sedí Evropská unie s doslova idiotskými nápady, a dalo by se pokračovat do nekonečna. Takže se vykašlete na modrožlutou či zelenou ideologii, přestaňte říkat nesmysly, což u Vás znamená být úplně zticha, a začněte se starat o občany. Jistě, je to dost práce, ale za ty peníze, které dostáváte z našeho společného, nestačí jen sedět na zadku a mlít nesmysly. Což Vy děláte. A pokud to nechápete, odejděte dříve, než budou škody nanahraditelné.

Jindřich Kulhavý

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...
35 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)