14.2.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Kovid-fašismus a zabíjení dětí

Sdílejte článek:

MICHAL BRAND

Dítě, jehož rodiče nechtěli, aby při operaci srdce dostal krevní transfúzi od očkovaného dárce krve, bude operováno a rozhodnutím soudu bude dočasně odejmuto z péče rodičů, aby mu mohla být dána krev očkovaných.

Dítě, jehož rodiče nejsou očkováni, nemá v kovid-fašistické EU nárok na operaci srdce.

Italský soud odebral manželům rodičovská práva. Pro syna odmítali krev očkovaných

Soud pro mladistvé v italské Bologni dočasně odebral rodičovská práva manželům, kteří odmítli pro své dítě transfuzi krve od dárců očkovaných proti covidu-19. Dvouletý chlapec potřebuje operaci srdce a jeho život je odkládáním zákroku podle lékařů ohrožen.

Rodiče předložili i seznam čtyř desítek neočkovaných lidí, kteří se jim přihlásili jako dárci poté, co se kauza šířila na sociálních sítích.

I to ale soud odmítl s tím, že je nutné, i vzhledem k naléhavosti situace, postupovat podle daných pravidel.

Rodiče nebyli očkovaní. Evropské nemocnice proto odmítly operovat jejich tříletého syna

Naprosto neuvěřitelná situace se odehrála v posledních týdnech na klinikách tří zemí. Tříletý chlapec z Kypru s vážnou srdeční chorobou měl podstoupit operaci, ale nemocnice v Německu, Velké Británii a Izraeli ho odmítly, protože jeho rodiče neměli očkování proti koronaviru

Kypru se nakonec podařilo najít náhradní kliniku v Řecku, která chlapce přijala, i když rodiče nejsou plně očkováni.

Konec citací

Kovid-fašismus v plné nahotě.

Za tohle bude v Norimberských procesech II trest smrti.

Post Scriptum: Vynikající vysvětlení mechanismů, které vedou právě lékaře a medicínský personál k současnému bezohlednému chování a jednání v rámci Covid-Great-Reset-„pandemie“ a doslova k vraždění desítek a desítek tisíc lidí odpíráním zdravotní péče, odpíráním dostupné a účinné léčby Covidu-19(84) je zde:

Dlhé biele tiene. . .

A příklad odmítnutí léčby vážně nemocných:

Pacient, 28 dní na ventilátoru. Rodina pro něj sehnala Ivermectin, nemocnice sice přiznala, že nemá žádnou léčbu, ale stejně odmítla nasadit Ivermectin. Soud zamítl žalobu rodiny, ve které se dožadovala, aby byla umožněna léčba Ivermectinem.

A ne, Ivermectin není pasta pro koně, Ivermectin je lék, který je od roku 1987 (!!!!!) schválen pro lidi a od té doby ho bylo předepsáno téměř 4 miliardy dávek. A jeho obejvitelé za něj dostali Nobelovu cenu za medicínu. Asi Nobelovu cenu za medicínu nedostali za objev odčervovací pasty pro koně, že?

Zdroj:

(Výborně zpracovaný článek s obrovským množstvím kvalitních odkazů na primární zdroje, včetně odkazů na zdroje vědeckých studií a renomovaných, odborných článků, studií a vědeckých magazínů.)

Mimochodem, vy všichni, kdo jste uvěřili propagandě, že Ivermectin je tak strašně nebezpečný pro lidi a že je to pasta na odčervení koní – zamyslete se, třeba jen na chvíli, nad dvěma otázkami:

  1. Proč všem i Vám osobně v této věci tak lžou, tak strašně, tak absolutně ku……sky prolhaně lžou?

a:

  1. Dá se jim cokoli, COKOLI věřit, když jsou schopni tak ku….sky lhát?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...