24.1.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

Míní nás vést naše vláda cestou multikulturního Švédska?

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Indicie z poslední doby nasvědčují tomu, že zřejmě skutečně dojde k již nepokrytému spolupodílení se na „přerozdělování migrační zátěže,“ jak nazývá EU záměrnou infiltraci evropských zemí džihádisty.

O tom, že současná vláda bude velmi vstřícná k zavedení multikulturní společnosti i u nás, jsem nikdy nepochybovala, přece jen vnímám, jak kdo hlasuje například v EU. A lze říct, že téměř celá „pětikolka“ – vyjma ODS – hlasuje výhradně promigračně. Všechny zbývající strany jsou nadšenými vítači, o Pirátech jsem detailněji psala již v tomto článku, kde najdete spoustu důkazů z minulosti o tom, že se jedná o zcela jasné vítače.

Jejich voliče, kteří jim věřili, když tvrdili, že řeči o tom, že jsou vítači, se nezakládají na pravdě, považuji za hlupáky, neboť nebyli schopni si ověřit základní fakta o tom, koho volí. Uvěřili pirátským lžím podobně, jako voliči STAN, což nejsou o nic méně nadšení vítači už jen proto, že se přímo spojili s multikulturalisty – Piráty.

V tomto směru se již dokázal dostatečně představit i ministr vnitra Rakušan, který se údajně sešel se zástupci promigračních neziskovek, včetně Rozumkovy Organizace pro pomoc uprchlíkům. To je tatáž skvadra, která před časem pomáhala skupině zadržených Afghánců. Připomínám, že byli odchyceni na území ČR, přičemž tvrdili, že jsou nezletilí (prostě klasika).

Záhy byli ovšem podrobeni kostním testům, na jejichž základě se zjistilo, že jsou již dávno dospělí. Proti těmto kostním testům se ovšem odvolali právě ti, jejichž hlavním zadáním je zavést multikulturní peklo, podobné Švédsku, také v naší zemi: Organizace pro pomoc uprchlíkům. O případu jste si v minulosti mohli  přečíst zde. V zásadě OPU tvrdila, že Afghánec, který měl mít podle kostního testu asi 27 let, měl být i přes kostní test považován za nezletilce a mělo tak s ním být i zacházeno.

A jak soud dopadl? Afghánci jej díky kolaborantům z OPU v odvolání vyhráli.  Ovšem mezitím, než soud rozhodl, již všichni „vzali roha“ do Německa, přesto  soud každému z Afghánců přiznal odškodné za špatné zacházení ve výši 180 tisíc Kč. Tuto částku jste tedy díky podvratné Rozumkově OPU zaplatili ze svých daní za odškodnění Afgháncům, kteří již možná od té doby v Německu někoho znásilnili nebo okradli. A k této sumičce si přidali ještě štědré německé dávky.

Schůzka Rakušana se šéfem této, ale i jiných podvratných neziskovek, právě v době, kdy došlo v EU ke sjednocení azylové politiky a asi den poté, kdy začala již oficiálně fungovat Agentura EU pro azyl – EUAA – je více než nápadná a jistě nejde o náhodnou časovou shodu. Tato agentura má mít v každé zemi EU své spolupracovníky, jejichž kompetence budou vyšší, než kompetence vlád či prezidenta. Tedy tyto neziskovky, coby zástupci EUAA, budou rozhodovat o tom, kdo v naší zemi bude vítán a kdo ne. Budou mít i další rozhodovací pravomoci ohledně azylových záležitostí v ČR.

A kdo jiný by byl na podobný post lepším kandidátem než právě podvratná OPU, která již prokázala, že bez uzardění bude kdykoli pracovat proti zájmům ČR? Brusel by snad v ČR nikoho „lepšího“ nenašel.

Je jisté, že se stávající vládou budeme vítat úplně stejně jako Německo, Švédsko nebo Francie a některé další země. A v momentě, kdy zde bude dostatečně velká muslimská komunita, už k nám budou přicházet cíleně. Je lež, že jsou invazisté odrazováni nízkými dávkami. Odrazuje je fakt, že u nás zatím nemáme muslimská ghetta tak, jako je tomu jinde.

Ovšem postačí, aby došlo ke vzniku prvních ghett a nic nebude bránit tomu, abychom se zakrátko dostali na úroveň co do počtu obyvatel stejně velkého Švédska, které – podobně jako my – nemá koloniální minulost. Předpokládám, že první rozsáhlá ghetta včetně mešit s minarety vzniknou ve vítačské Praze, „arabizovaném“ Brně či Teplicích a okolí.

Připomínám, že vítači nejsou jen Piráti nebo STAN. Stačí zmínit šéfku TOP0,9 Pekarovou, která se k vítání nejednou hlásila a europoslankyni KDU Šojdrovou s jejími „vousatými sirotky“.

Doufám, že voliči těchto stran zcela dobrovolně vezmou na svá bedra plnou zodpovědnost za případnou kriminální činnost v příštích letech dovezených obohacovačů.  Jistě budou podobně, jako voliči vítačů z jiných zemí, postávat na nádražích a příchozí nadšeně vítat s transparenty a plyšáky. A pár vousatých sirotků si ubytují i u sebe doma a náležitě se postarají o všechny jejich potřeby

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...