12.1.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

Švédsko nabírá rychlost na cestě k chalífátu

Sdílejte článek:

SLOVANKA

V letošním roce se mají ve Švédsku konat parlamentní volby, které už zřejmě definitivně rozhodnou o osudu země. V poslední době se ve Švédsku dělalo maximum pro to, aby byly volby opět doménou nadšených vítačů, jejichž zásluhou se stala z kdysi nejbezpečnější evropské země ta zdaleka nejnebezpečnější. A jak se zdá, voliči s tím souhlasí.

Poslední průzkumy preferencí ukazují, že právě ta sociální demokracie, která dominuje švédskému Parlamentu již více než 50 let, je opět na „svých“ číslech. Tedy po jistém propadu za bývalého premiéra Löfvena se za nové premiérky Anderssonové dostala na první příčku, velmi daleko – 11% – od druhých Švédských demokratů, kteří jsou ve Švédsku jedinou protimigrační silou. Ti však nemají žádný koaliční potenciál.

Ovšem na to, aby socialisté získali opět prvenství i přes jasné problémy, které země má, nestačila jen obměna vedení.

Zcela jistě k upevnění prvenství a dokonce odsunutí sociálních demokratů daleko dopředu před ostatní, pomohlo i to, že v posledních letech se ve Švédsku rozdávalo občanství ve velkém. Jen vloni rozdali občanství asi 85 tisícům cizinců ze zemí mimo EU. A nešlo o cizince ledasjaké, jednalo se téměř výhradně o muslimy – zejména o Araby, Afghánce a Somálce. Podobně rozdavační – co se občanství týká –  byli Švédové i v letech předchozích, tedy v případě švédských socanů se skutečně jedná o dovoz voličů.

A voliči ví, že když je budou volit, dovezou další jejich soukmenovce. Švédové nepotřebují islámskou stranu, ta – dle mého názoru – vlastně ani nemá šanci. Muslimové nebudou riskovat vyhozené hlasy. Švédští socani, kteří jsou nepsanými zakladateli multikulturalismu v Evropě, jsou pro ně jistotou.

Ovšem hlasy muslimů by nestačily. Většina hlasů je zatím samozřejmě od Švédů. Především pak od těch, kterým se podařilo multikulti propagandou dostatečně vymýt mozky, ale jistou voličskou základnou jsou také ti, kdo jsou jakkoli na migrační byznys napojeni. A těch není zrovna málo.

Nyní už je také poněkud jasnější odlišná covidová strategie Švédska, které nezavádělo lockdowny, nezavíralo školy ani restaurace a nikdy nenařídilo povinné roušky. Přesto má čísla lepší než mnohé země, které zaváděly ty nejtvrdší restrikce. Od začátku totiž „režiséři“ stávajícího dění věděli, že tomu tak bude. A věděli, že to vládě zvedne preference podobně, jako některé jiné vlády naopak restrikce u voleb smetly. Část Švédů tak podle všeho vládní stranu za tuto odlišnou strategii hodlá odměnit.

Každopádně mělo letos Švédsko poslední šanci islamizaci zpomalit. Opravdu jen zpomalit, zastavit ji již nelze. Ovšem většina lidí – zdá se – dá u voleb přednost pokračující rychlé islamizaci. A další volby už budou v rukou muslimů. Nejde jen o to, že stávající se dál budou množit, ale mnoho dalších se přistěhuje. Ovšem tak, jak do země proudí muslimové, ze země odchází potomci Vikingů – a to ve stále větším počtu. Výměna obyvatel je ostatně cílem globalistů nejen v případě Švédska.

Švédsko je jen modelovou zemí, jakýmsi mustrem, podle něhož se pak koná i jinde. Ve Švédsku začali se zelenou energií a klimaalarmismem (Gréta), jako první začali už před 25 lety s genderovou výchovou a před 50 lety bylo Švédsko vyhlášeno první multikulturní zemí Evropy. Příští rok má být první evropskou zemí bez hotovosti a před pár lety bylo první zemí, kde se lidem zaváděly čipy pod kůži.

A Švédsko bude s největší pravděpodobností i prvním EUchalífátem. Budou jej i v tomto následovat ostatní evropské země??

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...