21.11.2021
Kategorie: Společnost

Prolhaný Seznam o Rakousku

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝSeznam lže, jako když tiskne. A není v tom sám. Současná liberální média se vyznačují tím, čím se prezentovala ta naše za dob socialismu. Ohnutá pravda k prasknutí už nestačila, bylo třeba vytvářet falešné zprávy, které byly součástí špinavé komunistické propagandy. Rudé právo tak má skutečně ,,kvalitní“ nástupce v Seznamu, Echu, totálním bahnu zvaném Fórum 24, Česká televize přibrala na piedestal lhářů Novu a částečně i Primu. Pokračovat by se dalo daleko déle. Mediální domy patřící Bakalovi či Babišovi jsou na tom úplně stejně.

Další ukázkou prohnilosti nynější novinařiny se stalo sobotní odpolední informování konzumentů Seznamu o právě probíhající demonstraci ve Vídni namířené proto vyhlášení rakouské vlády týkajícího se lockdownu a povinného očkování. Seznam tvrdil, že ve Vídni demonstruje cca 12000 antivaxerů, přičemž došlo k zatýkání z důvodu odpalování pyrotechniky. Tato zpráva měla pravděpodobně zapůsobit na českou veřejnost tak, aby byli demonstrující považováni za vandaly. Ostatně v podobném duchu jsme byli informováni o průběhu demonstrace v Rotterdamu, kde došlo ke střelbě policistů do demonstrantů. Ti byli nazýváni jako antivaxeři spojení s fotbalovými chuligány. Je evidentní, že se média snaží lidi odmítající podlehnout tlaku na neočkované kriminalizovat. Jde o další krok k vakcinační totalitě. Rakousko je pokusným výstřelem a snaha zavést povinné očkování proti viróze zvané covid je předzvěstí podobných snah v dalších státech. V závěrečné fázi to tu bude vypadat jako v Peru, kde policejní komanda nahání na ulicích neočkované či je navštěvují doma a na místě je násilím očkují.

Jaká tedy byla ve skutečnosti demonstrace ve Vídni? Dle policejních odhadů se jí zúčastnilo až 300 000 lidí, přičemž se k ní přidali jak policisté v civilu s transparenty, tak i část jejich kolegů ve službě se samolepkami na přilbách hovořících o podpoře demonstrantů. O zatýkání demonstrujících proto covidovým opatřením ještě ve 22. hodinu nebylo ani slechu. Přesto Seznam tvdil, že se účastnilo pár desítek tisíc lidí a hlídalo je 1500 policistů zatýkajících ty, kteří je napadnuli. Realita se tak od vize Seznamem předané zásadně lišila, ostatně jako pokaždé. Výjimkou tak byli ve Vídni agresivní levičáci (obdoba německé Antify), kteří přijeli provokovat a vyvolat rozbroje. Ano, proti nim policisté vystoupili a chránili tak ostatní účastníky před jejich nájezdem.

Lidé důvěřující médiím tohoto typu jsou buď snadno ovlivnitelní, naivní nebo hloupí. Toto médium patřilo kdysi k vcelku oprávněně oblíbeným, v posledních letech však svým prounijním a liberálním obsahem často namířeným proti národním zájmům a logickému myšlení manipuluje se svými čtenáři. Lžou li jeho redaktoři při popisu i tak evidentní události, jakou je největší masová reakce lidu v sousedním Rakousku, přičemž další akce budou následovat v neděli v dalších velkých městech (Salzburg, Linz, Innsbruck), pak v čem jim máme věřit? To, že dlouhodobě protěžují politiky stojící proti Babišovi, není nic nového, uvádění komentátoři-politologové jsou také vybíráni velmi tendenčně, takže to podstatné, co by si lidé měli ve zprávách hledat, tady nenajdou. Tedy objektivní a nezkreslené informace. Navíc v době covidové se Seznam podílí na šíření lží a strachu velmi disciplinovaně a s nadšením.

Zpět k Rakousku. Tamní vláda s novým premiérem výrazně přitvrdila v opatřeních v reakci na údajně zvyšující se počty pozitivních. To v době, kdy Ministerstvo zdravotnictví berlínského senátu oficiálně potvrdilo, že infekce coronaviru nelze PCR testem určit. Tyto testy jsou tak ve skutečnosti podvodem, který určuje celosvětovou krizi. Nově ohlášený lockdown se v Rakousku týká všech občanů a jasně se ukazuje, že je úplně jedno, podlehnuli li jste vábení k vpichu, to v jakémkoliv počtu, či odolali li jste. V důsledku jste před virózou chráněni úplně stejně. Výhodou neočkovaných je, že se vyhnou následkům spojeným s vakcinací, které už pro mnohé začínají být fatální. Nevýhodou to, že musí ještě nějakou dobu odolávat represi, která se však může zvrhnout až v hrubé násilí ze strany státních ozbrojených složek. Nebude li celá tato plánovaná hysterie zastavena, může se stát cokoliv, protože plán je jasný. Nejde o žádný boj s nemocí, tedy aspoň části organizátorů pandemie. Jde o nadvládu úzké menšiny nad zmanipulovanou většinou.

Je evidentní, a bylo k tomu předloženo už mnoho důkazů, že vakcíny jsou obrovským byznysem. Nijak účinnou prevencí proti z laboratoří vypuštěnému viru. Média jsou urychlovač šíření strachu a hysterie. Stoupající čísla na podzim a klesající v době dovolených, vysoké procento těch údajně ,,vakcinovaných“ mezi stejně údajně pozitivními jsou prostou kamufláží. Pacienti ležící na Jipkách se nedají popřít, nicméně kolik z nich je tam kvůli covidu, kolik z nich má skutečně problém jen s covidem a jak se liší jejich množství od minulých let, kdy se umíralo na chřipku? Přesto plno i poměrně inteligentních jedinců stokrát opakovaným lžím uvěřilo, z některých se stali maniaci. Zděšení z prohlášení miliardáře Janečka, který si ostatně z Novy udělal na tři hodiny vlastní reklamní agenturu, ukazuje, jak je pravda pro řadu covidošílenců zdrcující. Přestože především varoval před očkováním dětí, což je názor společný pro většinu logicky uvažujících rodičů, Nova se od jeho výroků distancovala a část ,,kulturní“ scény projevila své zděšení formou naprostého odsouzení stávajícího majitele ankety Zlatý slavík. Je tedy evidentní, že určité procento obyvatelstva Evropy takto postižené se jen tak neprobudí.

Rakousko však ukázalo, že u dalších, byť i mezi těmi, kteří tak trochu spolknuli háček i s návnadou, to možné je. Lockdown pro všechny a povinná vakcinace i přesto, že evidentně nefunguje, už je pádný důvod k vyjití do ulic. Nyní si však musíme uvědomit, že jen demonstrovat nestačí. Je třeba ignorovat všechna ta nařízení, a to všichni. Přejít k efektivní léčbě a prevenci. Jedině tak se podaří eliminovat šíření viru a postupnou likvidaci Evropy. Rakušané udělali první krok, nesmí se však zastavit. Na Rotterdamu či Francii je vidět, že nespokojenost se šíří naprosto všude. Jen je třeba spojit roztříštěné síly. Zastavit covidhysterii, poté stejně Green Deal a postupně vrátit do našich životů bezpečí a radost. Držme Rakušanům palce a přidejme se k nim.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (63 votes, average: 4,94 out of 5)
Loading...