20.9.2021
Kategorie: Kultura a tipy

Potřebujete poslat fofrem balík na Slovensko?

Sdílejte článek:

Balíková přeprava mezi Českem a Slovenskem funguje mnoha zásilkovými službami. Avšak u většiny z nich narážíme na problém, jakmile se vymykáme tabulkám. Jak poslat expres, ale i standardně, balík na Slovensko bez většiny omezení?

Osvědčeným českým dopravcem se zaměřením na vnitrostátní i na mezinárodní dopravu je společnost FOFR. Pomocí této služby zašlete snadno i balík na Slovensko. Firma se zaměřuje na přepravu kusových i paletových zásilek po Evropě, samozřejmě včetně Slovenska, na Balkán, do severských států i do Anglie. Denní svozy zajišťují kyvadlově import i export. Lhůty pro dodání z „domu do domu“, tedy od zákazníka k zákazníkovi, jsou již od 2. dne od naložení zásilky přepravcem. Firma zakázky standardně pojišťuje a možné je též speciální připojištění. Doprava do zahraničí tak funguje bezproblémově.

Rychlá přeprava díky perfektně vyladěné logistice

Společnost dala dohromady 8 logistických firem, které slouží jako přepravní společnosti do zahraničí, díky čemuž vznikla unikátní síť schopná zajišťovat expresní dopravu po celé Evropě i do dalších zemí. Vedle běžných nákladů lze zajistit i přepravu nadrozměrných zásilek či ADR, tedy i nákladů podléhajících speciálním bezpečnostním opatřením při přepravě kvůli jejich nebezpečnosti pro životní prostředí, majetek či lidské zdraví.

Jak poslat balík na Slovensko?

Objednat si zaslání balíku na Slovensko je snadné, pouze je nutné, abyste se registrovali. Veškeré mezinárodní přepravy mohou elektronicky poptávat pouze registrovaní uživatelé. Objednávku lze realizovat e-mailem, telefonicky, nebo prostřednictvím elektronického formuláře na webových stránkách www.fofrcz.cz. Poslat lze nejen klasický balík, ale též pytel, bednu, paletu, kanystr, svazek, obálku a celou škálu dalších předmětů zabalených dle jejich charakteru. Ve formuláři se podle typu zboží dozvíte, na kolik je zásilka pojištěna, a v případě zájmu ji můžete připojistit. U přepravy na Slovensko se vybírá vždy možnost přepravy v části Placení/Modul označené jako S. Přeprava na Slovensko je přeprava zásilek do zahraničí realizována do 48 hodin.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...