29.8.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Talibán rozřezává homosexuály na kusy – to je skutečný islám v praxi

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Podle práva šaría je homosexualita trestná, přičemž homosexuálové jsou zpravidla trestáni smrtí. Ten, kdo pak vyznává právo šaría (což je 99% Afghánců), uznává také tento druh trestu. Nutno podotknout, že homosexualita je trestná jen tehdy, kdy jde o styk mezi dvěma dospělými muži, chlapci mladší 18 let mohou být zcela legálně využíváni coby nástroje uspokojení, aniž by to šaría jakkoli řešila. O tomto právě v Afghánistánu velmi často praktikovaném zvyku Bacha bazi jste si už mohli přečíst zde. O tom, jak byl tento zvyk praktikován mezi afghánskými vojáky na základnách, jste si mohli přečíst zde.

 

Přivážet tak další a další muslimy do Evropy znamená hrozbu především právě pro homosexuály, kteří – paradoxně – patří velmi často k čelním podporovatelům muslimské invaze.

Trestem za homosexualitu v islámu je smrt, takže Tálibán následuje šaríu, která je prováděna i v několika dalších islámských zemích. Podle islámského práva:

“Pokud je muž, který není ženatý, zadržen a páchá sodomii, bude ukamenován k smrti.” (Abú Dawud 4448)

“Prorok proklel zženštilé muže (ty muže, kteří přebírají způsoby žen a ty ženy, které přebírají způsoby mužů), a řekl: ‘Vyžeňte je z domů jejich.’ Prorok se ukázal jako takový muž a ‘Umar se ukázal jako taková žena. (Sahih Bukhari 72:774)

Homosexuál v Afghánistánu popsal, jak Tálibán zabil jeho přítele a rozřezal jeho tělo na kusy, aby ukázal, co dělají s homosexuály. Šestadvacetiletý muž, který si říkal “Gabir”, aby ochránil svou identitu, řekl, že on a jeho přítel seděli společně v restauraci v afghánském hlavním městě Kábulu, když město 15. srpna obsadil Tálibán.

Oba spěchali zpět do svých domovů a Gabir se brzy nemohl spojit se svým partnerem, protože jeho telefonní signál a připojení k internetu začaly selhávat.

Řekl: “V pět nebo v šest hodin mi bratr řekl, že se něco stalo, že bych měl kontaktovat své přátele. Když jsem volal přátelům, všichni měli vypnutý telefon.”

Gabir konečně od přítele zjistil, že jeho přítel, kterému bylo pouhých 24 let, byl vystopován Talibanem a zabit.

“Přijela dvě auta s Tálibánem,” řekl.

“Ptali se: ‘Kde je jeho domov?’ a pak ho zbili a zajali. Vzali ho pryč – nikdo neví kam – a pak ho zabili.”

“Potom  přinesli jeho tělo zpět – rozřezané na kusy – aby ukázali lidem, že to je to, co dělají s homosexuály.”

Gabir a jeho přítel byli spolu osm měsíců po setkání na univerzitě a plánovali opustit Afghánistán, aby se mohli vzít. Po strašlivé smrti mladého muže neměl Gabir ani čas truchlit, protože se skrývá a bojí se o svůj vlastní život.

Nedávno obdržel anonymní telefonát od někoho, kdo mu řekl: “Vím, že jste gay, než jsme zajali Kábul, věděli jsme o vás všechno, máte tři nebo čtyři přátele, kteří jsou gayové, máte přítele. Jakmile se usadíme tady v Kábulu, nenecháme tě žít. Jestli tě najdeme, zabijeme tě.”

Od té doby je Gabir na útěku, ale řekl: “Jsem si na 100 procent jistý, že umřu. Nemám žádnou naději.”

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4,40 out of 5)
Loading...