10.7.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Něco jako polemika s Vidlákem

Sdílejte článek:

VLAĎKA ŠPIDLOVÁ

SPIDLOVAPan Vidlák nám včera předložil úžasnou novou konspirační teorii. Řekněme, konspirační teorii naruby. V kostce – očkovaní na koronavirus jsou vybráni a budou chráněni před budoucí naprosto smrtící umělou pandemií, neočkovaní vymřou a tím pádem se docílí té notoricky profláknuté “zlaté miliardy”, potřebné pro obsluhu nejmocnějšího jednoho procenta. No dobrá…i tak móžno. Ale pan Vidlák poněkud opomněl několik nikoliv nepodstatných maličkostí. Což se tedy těm “správným ” konspiračním teoretikům obvykle nestává.

.
Za prvé: Matematika. Ano, je rasistická, těžká na chápání a logiku a vůbec tak všeobecně se nehodící do našeho úžasného sluníčkového světa. Ale je neúprosná. Nedá se okecat, A tak matematicky platí, i podle Vidlákovy teorie, že čím více očkovaných, tím více přeživších onu proklamovanou superpandemii. A čím více přeživších, tím rychleji se naplní ono magické číslo jedné miliardy…
 .
A co pak?  Přestaneme očkovat?
 .
Za druhé: No nepřestaneme. Spousta lidí je přece finančně zaháčkovaná na spotřebě všech “západních” vakcín. Je to doložitelné, pohledejte po netu. První dávka, druhá, teď už se vyhrožuje třetí…a penízky se jen sypou. A nejen penízky, také rychlé dovršení počtu ovcí ve zlaté miliardě.
 .
Takže  – za třetí – by správný diktátor, globální prediktor, velekněz zednářské lóže či tak něco podobného, podle Vidlákovy konspirace, urychleně šlápl na brzdu. 
 .
A za čtvrté – šlape někdo na brzdu? Nikoliv, propaganda očkování běží na plné obrátky, jsou tu očkovací maratony, očkovací loterie, kdo není očkován, nesmí do práce, ba dokonce je vyhozen, znemožněn, zapomenut….Kdo se brání právem, dokonce ústavním, je přinejlepší dehonestován, neočkovaní jsou označováni za vrahy, nepřátele, roznašeče pandemie…. Jinak – nechte se očkovat a budete mít ráj na zemi.
 .
Takhle vypadá výroba oné zlaté miliardy? Vždyť pokud by šlo všechno podle oficiální propagandy, máme naočkováno minimálně sto padesát procent populace a není už co řešit. Po lopatě- pro Vidláky a jim podobné, čím víc naočkovaných lidí, tím víc podle Vidlákovy konspirační teorie přežije. Ale to přece, ani podle Vidlákovy teorie, není účel. Účel je snížit počet lidí na planetě.  Nějakou superpandemií, logicky útočící na ty očkované, protože je snaha mít jich co nejvíc.
 .
Lidi, uvažujte!
 .
Pandemický kovid se neléčil. Nikdy a ničím. Ani se lék nehledal a nehledá. Lékař v drtivé většině případů doporučil, pokud možno po telefonu, paralen a klid na lůžku, a v případě, že se pacient dusí, má si zavolat rychlou.
 .
Léky na kovid neexistovaly. Isoprinosin, Ivermektin byly staženy z prodeje a de facto zakázány.
Jediná pomoc proti kovidu je, podle oficiálních zdrojů,  očkování. Očkování vakcínou, která mění imunitu člověka, jeho genom, a je v podstatě nevyzkoušená. Schválená pouze podmíněně, konečná studie proběhne někdy v roce 2023. Od letošního roku je masivně podporováno očkování touto nevyzkoušenou a dostatečně netestovanou vakcínou. Nikdo z oficiálních míst -ministerstva zdravotnictví, Evropské orgány, nikde nezdůraznily ani neupozornily na to, že příjemce vakcíny se stává fakticky pokusným objektem příslušných farmaceutických firem.
 .
Farmaceutické firmy si vymohly beztrestnost v případě nežádoucích účinků vakcín. Očkování – i podle oficiálních zdrojů – v podstatě ničemu nebrání a nepomáhá – očkovaný člověk může být nakažlivý, může virus roznášet dál a dál, a přesto jsou mu slibovány výhody, v podstatě protiprávně, oproti lidem neočkovaným.
 .
Neočkovaní lidé jsou, rovněž protiprávně, dehonestováni, kráceni na svých právech, vypovídáni ze zaměstnání, a přitom stále pokrytecky platí, že očkování je dobrovolné.
 .
Je prostě něco shnilého ve státě Dánském ….Shakespeare, Hamlet – pro ty, kdo by mě chtěli napadnout za nekorektní vyjádření proti Dánům…jinak řečeno – něco tu děsně smrdí.
 .
Vidlák a jeho ovce to necítí. Jásavě, s písní na rtech, se jdou nechat naočkovat něčím, o čem v podstatě nikdo neví, co to s ním v budoucnosti udělá. Je jim přáno.
 .
Ne, nebudu končit prosebným zvoláním – dělejte si, co chcete, ale nechte nás, neočkované, na pokoji.
 .
Ne…chci končit apelem na lidi. Seberte rozum do hrsti, přemýšlejte, snažte se dát věci do souvislostí…ty nelogičnosti, očividné lži a manipulace na nás křičí přímo z oficiálních zdrojů, z mainstreemu.
 .
A nevěřte tomu, že jako očkovaní budete mít klid a navrátí se vám starý dobrý život. Nevrátí. Ty restrikce, lockdowny, roušky, první až padesáté očkování tu budou pořád, do té doby, dokud neřekneme  opravdu hlasité a nepřeslechnutelné NE.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (52 votes, average: 4,73 out of 5)
Loading...