10.6.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

“Vražda bělocha je službou veřejnosti”, prohlásila psychiatrička, která sní o tom, jak střílí bělochy do hlavy

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Umíte si představit, že by něco podobného prohlásil jakýkoli běloch směrem k barevným? Jistě už by byl obviněn z rasismu a dočkal by se nejen vězení, ale i celosvětového odsouzení mainstreamových médií. Jisté je, že pokud by se jednalo – jako v tomto případě – o psychiatra, pak by přišel o práci i licenci. Tato rasistka, která rozdmýchává nenávist proti bílým, se jistě nedočká byť jen sebemenšího odsouzení a o práci se také bát nemusí.

 

Newyorská psychiatrička v dubnu řekla publiku na Lékařské fakultě v Yale, že sní o tom, že střelí revolverem do hlavy každého bělocha, který se jí přimíchá do cesty.

Dr. Aruna Khilanani chrlila nenávistné poznámky, ve kterých také řekla,  že jí bílí lidé vaří krevAudio z rozhovoru bylo zveřejněno v pátek spolu s rozhovorem Khilanani vedeným spisovatelkou a Katie Herzogovou.

Leták propagující přednášku uváděl i její název: “Psychopatický problém bílé mysli” a zahrnoval vzdělávací cíle, jako je “Nastavit nepřítomnost empatie bílých lidí k černému vzteku jako problém” a “Pochopit, jak jsou bílí lidé psychologicky závislí na černém vzteku”.

Khilanani zahájila své poznámky tím, že řekla publiku: “Řeknu spoustu věcí a pravděpodobně to vyvolá spoustu reakcí.”

“Nic mě nezlobí víc než běloch, který mi říká, abych se nezlobila, protože ještě neviděli skutečný hněv,” řekla, než začala mluvit o tom, jak systematicky odřízla většinu svých bývalých bílých přátel už asi před pěti lety.

[ad#article_et21]

“Zabít bělocha je také veřejná služba,” řekla. “Snila jsem o tom, že přiložím revolver k hlavě každého bělocha, který se mi přimotá do cesty, pohřbím jeho tělo a otřu si zakrvácené ruce a budu odcházet relativně bez viny. Jako bych udělala světu královskou laskavost.”

Později v rozhovoru Khilanani tvrdila, že rozhovory s bílými lidmi o rasových otázkách jsou zbytečné, protože jsou na špatné úrovni konverzace. “Bílí lidé se mýlí a už dlouho… Běloši mají pocit, že je šikanujeme, když vychováváme rasu,” řekla. “Mají pocit, že bychom jim měli poděkovat za všechno, co pro nás udělali. Jsou zmatení a my taky. Stále zapomínáme, že přímé mluvení o rase je plýtváním našeho dechu,” pokračovala Khilanani.

“Žádáme dementního, násilného predátora, který si myslí, že je svatý nebo superhrdina, aby přijal zodpovědnost. To se nestane. Mají v mozku pět děr. Je to jako bouchnout hlavou o cihlovou zeď.”

Khilanani řekla, že řešení rasismu předpokládá, že běloši mohou vidět a zpracovat to, o čem mluvíme.

“Nemůžou,” řekla. “Protože jsou dementní. Ani neví, že mají masku. Běloši si myslí, že je to jejich skutečná tvář. Musíme tu masku poznat.”

Psychiatrička , která ve svém profilu na webových stránkách Independent Doctors of New York uvádí, že má “odborné znalosti v léčbě pacientů, kteří mohou být zvědaví na otázky týkající se jejich identity”, tvrdila, že fakulta v Yale slíbila, že výňatky z jejího rozhovoru budou zveřejněny příští pondělí.

Místo toho byla po sérii zpoždění vydána interně, k dispozici pouze každému, kdo má školní průkaz. V posledních týdnech Khilanani na 2000 TikTok prosadila, aby bylo zveřejněno video jejího rozhovoru.

“Bílá amnézie je úžasná věc,” řekla ve svém posledním příspěvku začátkem tohoto týdne.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (33 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...