31.5.2021
Kategorie: Společnost

Konspirační teoretici jsou dezinformátoři!

Sdílejte článek:

NIKOLA BORNOVÁ

Spousta tzv. “konspiračních teoretiků” už přinejmenším v létě minulého roku přinesla spoustu varování o přicházející covidové diktatuře. Vycházeli z oficiálních informací některých globálních organizací (jako Světové Ekonomické Fórum nebo WHO), ze záznamů z konferencí placených několika miliardáři, ale i z oficiálních informací poskytovaných přímo vládami. Takže ja jasné, že tihle konspirátoři jsou prolhaní dezinformátoři, placení přímo Putinem!

No jen se podívejte na přehled dezinformací od konspirátorů, proti kterým tak hrdinně bojují naprosto nezávislí a hodní lidé, kteří jsou většinou placeni organizacemi, které z covidové totality těží miliardy dolarů. Komu jako chcete věřit – těm šíleným dezinformátorům, kteří strávili hledáním informací stovky nebo i tisíce hodin a jejich veřejným odhalovaním přicházejí o účty na internetu a dostávají se do spousty problémů? Nebo raději budete lepší lidé a budete raději důvěřovat hodným lidičkům, kteří jsou dobře placeni nadnárodními korporáty za šíření předem připravených říkanek nebo na covidové apokalypse rovnou sami vydělávají milióny nebo rovnou miliardy?

Počty mrtvých

Blázniví konspirační teoretici: Čísla o mrtvých, která se používají jako alibi k destrukci společnosti, jsou naprosto zmanipulovaná. Skutečných obětí nového koronaviru je jen malé procento z uváděného čísla.

Aktuální stav: Mnohokrát potvrzeno. Americké CDC např. vydalo zprávu, že jen 6% úmrtí uváděných jako “smrt s covidem” je opravdu “smrt na covid” – zbylých 94% úmrtí je primárně z jiných příčin (rakovina, mrtvice, jiné respirační nemoci atd.). I náš bývalý ministr zdravotnictví Blatný v přímém přenosu přiznal, že skutečných úmrtí na COVID-19 je maximálně tak třetina z uváděných čísel. Podstatná část celkových nadúmrtí, které se v některých zemích objevily, je pořikládána (záměrnému) omezení primární péče, obrovskému a dlouhotrvajícímu stresu atd. – dokonce i ministerstvo zdravotnictví Británie už říká, že “opatření” zabily přinejmenším stejné množství lidí, jako samotný COVID-19.

Lepší a vzdělanější lidé: Panebože, kolik miliónů lidí že už ten novodobý mor zabil?! Proboha, kde mám dezinfekci na ruce, já nechci umřít! Profesor Flégr měl ve všem pravdu!!

Příčina smrti

Blázniví konspirační teoretici: Ministerstva zdravotnictví v mnoha zemích nařizují lékařům na základě instrukcí od WHO, aby do všech zpráv o úmrtí připisovali COVID-19, pokud měl pacient pozitivní test na SARS-CoV-2 – bez ohledu na příčinu smrti. Tím se extrémně nafukují čísla “zemřelých s covidem”.

Aktuální stav: Je možné si to přečíst i přímo na stránkách našeho ministerstva zdravotnictví – ano, opravdu to tak je, na to aby se někdo dostal do “covid statistik zemřelých” stačí pozitivní test, v USA dokonce i “podezření na pozitivitu”.

Lepší a vzdělanější lidé: Panebože, přímo na covid u nás umřelo třicet až čtyřicet tisíc lidí! Za to můžou lidi, kteří byli v létě na dovolené a nelíbil se jim zákaz vycházení po deváté hodině!!!!!!!!!! Pojďme pomoct mrtvým tím, že pomalujeme náměstí křížkama!!!

Odměny za nemocné

Blázniví konspirační teoretici: Čísla hospitalizovaných jsou navyšována i tak, že nemocnice dostávají obří odměny od pojišťoven za “covidová lůžke” a pacienty vykazované jako covid-pozitivní. V řadě zemí dostávají odběrová místa větší odměnu za pozitivní test než za negativní.

Aktuální stav: Ano, za covidové pacienty/lůžka se opravdu dávaly obrovské peníze navíc. Pro nemocnice byli covid pacienti nesmírně lukrativním zbožím. Stejný postup se používal v řadě zemí. I odměny za pozitivní testy jsou faktem, dělalo se to tak např. při plošných “dobrovolných” testováních na Slovensku.

Lepší a vzdělanější lidé: Jsou to proruské dezinformace lidí s nízkou inteligencí.

Původ viru

Blázniví konspirační teoretici: Virus není náhodně rozšířen od netopýrů, ale byl vytvořen uměle. Nejspíš v čínské laboratoři ve Wu-chanu, ale možná i v USA laboratoři ve Fort Detrick, po jejímž zavření byl výzkum přesunut do Wu-chanu.

Aktuální stav: Důkazů, že je virus umělého původu, je už tolik, že i zkorumpovaná vláda Joe Bidena byla donucena rozjet další vyšetřování původu viru. Za nejpravděpodobnější zdroj viru je považována laboratoř ve Wu-chanu. Jen není jisté, zda byl virus vypuštěn záměrně nebo šlo o nehodu. I přes původní obrovský odpor a cenzuru na internetu se teorie o umělém původu viru pomalu stává vědeckým konsensem.

Lepší a vzdělanější lidé: SARS-CoV-2 vznikl tak, že si nějaký chudý Číňank uvařil polévku z netopejra. Kdokoli tvrdí něco jiného, je bláznivý konspirační teoretik, který věří na plochou Zemi. A navíc je to rasista proti asiatům.

Počty nemocných/nakažených a PCR testy

Blázniví konspirační teoretici: Čísla počtu “nakažených” z testů jsou úplně nesmyslná – PCR testy jsou záměrně nastaveny příliš citlivě a celkový počet testů se mění podle potřeb loutkových vlád jednotlivých zemí.

Aktuální stav: Podle všech dat mají být PCR testy nastaveny maximálně na 30 replikačních cyklů, jinak dávají nesmyslná data. V ČR se ale používalo až šílených 45 cyklů replikace DNA (připravené z virové RNA), takže míra falešné pozitivity je velmi vysoká a většina “pozitivních” není nemocná ani nakažlivá. Sám autor PCR metody, nositel Nobelovy ceny Kary Mullis, opakovaně tvrdil, že používání PCR metody na testování toho, kdo je nemocný a kdo zdravý, je hloupost. Doktor Mullis ale bohužel na konci roku 2019, těsně před covidem, a nečekaně zemřel a tak už se k PCR testům nemohl vyjadřovat.

Lepší a vzdělanější lidé: Nevím, co to je ta PCR metoda, ale plošné používání drahých PCR testů na zdravé lidi je nejlepší vědeckou metodou boje proti téhle nejvražednější světové pandemii od dob černé smrti. Tím, že se necháš pravidelně šťourat klacíkem v nosohltanu, zachráňuješ staré babičky a posíluješ celosvětový mír. Každý člověk s vědeckým vzděláním tohle ví!

[ad#article_et21]

Plošné používání antigenních testů

Blázniví konspirační teoretici: Antigenní testy jsou ještě nepřesnější než PCR testy. Jejich plošné používání je úplně nesmyslné, nedává to použitelná čísla.

Aktuální stav: Antigenní testy vyhodnocují jako nemocné na COVID např. i mango nebo coca-colu. Známý miliardář Elon Musk si nechal schválně udělat 4 testy po sobě, aby zkusil jejich účinnost – dvakrát mu vyšlo, že je smrtelně nemocný a umírá na COVID, dvakrát že je zdravý jako rybička.

Lepší a vzdělanější lidé: Plošné používání levných antigenních testů na zdravé lidi je úplně super nápad. Ideálně když ty lidi stojí v dlouhých frontách na dešti, to fakt pomůže v boji proti covidu! Zachránilo už to určitě miliony lidí. Nebo možná i miliardy. Bilióny lidí! Pojďme se pravidelně šťourat v nosech malých dětí!

Nebezpečnost mRNA vakcín

Blázniví konspirační teoretici: Používání extrémně zrychleně schválené vakcíny uprostřed epidemie je špatný nápad a povede jen k rychlejší tvorbě mutací. Navíc jde zatím o plošně neozkoušenou metodu mRNA vakcín a dlouhodobé následky jsou kvůli tomu velkou neznámou. Podle řady odborníků povede takhle provedená masová vakcinace v budoucnu ke spoustě zdravotních problémů jako jsou autoimunitní onemocnění, narušený imunitní systém, horší odolnost proti některým budoucím druhům koronavirů a dokonce i k mnoha úmrtím jako následku vakcinace.

Aktuální stav: V zemích využívající zrychleně schválené vakcíny od Pfizeru, Moderny, AstraZenecy a J&J vzrostl v posledních měsících celkový počet registrovaných nežádoucích následků po očkování (proti všem nemocem) naprosto šíleně – např. počet mrtvých v přímé souvislosti s vakcinacemi vzrostl z dřívě běžných jednotek případů na DESETITISÍCE. Počet lidí s výraznými nežádoucími účinky (postižení nervů, slepota, extrémní alergické reakce…) je na poměry jiných vakcín astronomický a podle prvních dat jde až do statisíců. A to mluvíme jen o několika měsících, kdy tato vakcinace probíhá – co bude za rok nebo dva je stále velká neznámá. Navíc po vakcinaci Modernou, Pfizerem, J&J a AstraZenecou se můžete znovu nakazit (už jsou potvrzeny desetitisíce případů) a můžete být dál nakažliví. Jediný teoretický přínos tedy je, že je zdá se po vakcinaci o něco méně těžkých průběhů u starých a nemocných lidí. Naprostá většina těžkých případů je u lidí 65+ let a naopak lidé pod 45 let jsou covidem ohroženi méně než sezónní chřipkou a pro děti pod 20 let jde dokonce o naprosto banální onemocnění. Takže vakcinace dětí nepřinese žádné pozitivum (nemoc je pro ně bezvýznamná), ale naopak přináší všechna rizika urychlené vakcíny. Přesto třeba Moderna už začala experimentální mRNA vakcíny testovat na kojencích.

Lepší a vzdělanější lidé: Vakcinace je jediná cesta ven! Každý popírač očkování, který si nenechá píchnout vakcínu od pfajzru, zabíjí babičky a je to proruský dezinformační troll! Šup s tou šmakuládou do mě. Už se těším, až napíchají i děti a budeme moct zase normálně žít!

Účinnost roušek

Blázniví konspirační teoretici: Plošné nošení roušek ani respirátorů nemá na šíření virů žádný měřitelný vliv. Je to používáno spíš jako nátroj psychického teroru a k obohacení malé skupiny elitářů.

Aktuální stav: Data jasně ukazují, že plošné nošení roušek má doslova nulový vliv na šíření virů. Studie, které účinnost roušek potvrzují, vychází vždy jen z teoretických matematických odhadů nebo omezených testů v laboratořích. Nezávislé plošné studie z reálného prostředí prakticky jednomyslně říkají – roušky nic nedělají. Dlouhodobé a plošné zakrývání obličejů a dýchacích cest naopak u mnoha lidí vede k řadě zdravotních problémů, a to nejen ohledně zdraví tělesného ale i psychického – dokazují to i psychiatři a psychologové, kteří se potýkají s abnormálním nárustem depresí, úzkostí a psychických problémů, obzvlášť u dětí. V zemích, kde plošné nošení roušk a respirátorů zrušili, naopak došlo ke zlepšení situace (Texas, Florida…).

Lepší a vzdělanější lidé: Nošení roušek a respirátorů je naší další úplně nejúčinnější zbraní proti covidu! A je správně, když zlého a bezohledného člověka, který jde po prázdné ulici bez roušky, stluče městská policie – doslova tím zachraňují životy starým dědečkům! A proč jako nosí chirurgové roušky, no? Science, bitch!

Covid pasy

Blázniví konspirační teoretici: Hysterie kolem COVID-19 bude zneužita vládami mnoha zemí k zavedení bezprecedentní cenzury, omezení svobody a k rozdělení lidí na dvě kategorie – na poslušné otroky s tzv. covid pasem (lidé, co se nechají “dobrovolně” naočkovat experimentální šmakuládou) a na neposlušné občany druhé kategorie bez covid pasu (budou mít výrazně omezena svoje lidská práva na svobodu pohybu, nebou moct volně cestovat, chodit do divadla nebo na koncerty atd.)

Aktuální stav: Covid pasy už se masivně protlačují, stejně jako rozdělení lidí na dvě kategorie s různými právy. V řadě zemí (Texas, Florida…) proti covid pasům vznikl takový odpor, že mění státní legislativu, aby jim je federální vláda USA nemohla vnutit. U nás už covid pasy schválila EU i vlády řady členských zemí.

Lepší a vzdělanější lidé: V roce 2020 – lol, prej “covid pasy”. Neuvěřitelné, čemu ty nevzdělanci z vesnice uvěří. A na Měsíci jsme taky nepřistáli, co, vy zmanipulovaní konspirační teoretici? Haha! V roce 2021 – jo, covid pasy dávají smysl, díky nim se konečně budeme moct vrátit k normálnímu životu!

Řízení covidové hysterie

Blázniví konspirační teoretici: Ať už došlo k úniku viru SARS-CoV-2 náhodou nebo řízeně, měla řada miliardářů podezřele dobře nachystané plány, patenty i prsty ve správných organizacích. Celou hysterii podporují lidé jako Bill Gates nebo Anthony Fauci, kteří z covidové hysterie vytěží miliardy. Vlády, novináři i nadnárodní korporáty se ke covidové mánii připojí, protože to pro každého z nich bude v mnoha ohledech výhodné. Půjde hlavně o prachy a o moc, rozhodně ne o zdraví.

Aktuální stav: Miliardáři jako Bill Gates, Jeff Bezos a další zvýšili během covid hysterie svoje majetky o desítky miliard dolarů. Sociální sítě mohly díky covidu snadněji najít a zlikvidovat “neposlušné” uživatele. Vlády byly schopné prosadit tyranské zákony a opatření, které by bez “pandemie” nikdy prosadit nemohly. Vybraní jedinci si v nouzovém stavu mohli domluvit obrovské kšeftíky, které by mimo něj domlouvat nemohli. Jeden z hlavních nástrojů pro řízení “zdravotní totality” je WHO, které je primárně placeno očkovacím fanatikem Billem Gatesem (přes jeho Nadaci Billa a Melindy Gatesových a přes jeho vakcinační společnost GAVI). Americká “tvář pandemie” Anthony Fauci, který už zase dělal apokalyptické prognózy o desítkách milionů mrtvých a tlačil drakonická opatření, je mimo jiné zapletený s laboratoří ve Wu-chanu. Stejně tak bychom mohli mluvit o střetu zájmů našeho agenta Bureše premiéra Babiše nebo podpindosníka plukovníka Prymuly, který inkasuje miliony od farmaceutických společností atd. atd.

Lepší a vzdělanější lidé: Ježiš, ty idioti, který určitě volí SPD, věří každé dezinformaci z Ruska. Musíme věřit odborníkům…samozřejmě jen těm správným odborníkům! Na COVID-19 umírají doslova miliony lidí, musíme se nechat očkovat! Jen tak se vrátíme do normálu!!!

A tak by šlo pokračovat dále – o záměrném potlačování už prokázaně účinných léků/prevence (vitamín D3, Ivermectin, Isoprinosin), protože zprávy o jednoduché a levné léčbě by narušily potřebnou vizi apokalyspy. O objednávání předem daných výsledků studií od akademiků, aby bylo potřebné alibi pro drakonické zákazy (dělo se třeba v Německu). O zmizení chřipky z planety Země (všechno je dnes COVID – i chřipka, spalničky, bakteriální zápaly plic a dokonce i infarkty, rakovina atd.). O tom, jak byla pandemická krize zneužita v amerických prezidentských volbách. Atd. Atd. O všem už jsem nejen já psala mnohokrát – stačí zabrousit k minulým článkům.

Mě osobně často šokuje, že “intelektuální elita” (nejen) našeho státu jsou obvykle ti nejhůř informovaní lidé. Zaměstnanci korporátů, mainstreamoví novináři, nechvalně proslulí “fact-checkeři” a “bojovníci s dezinformacemi”, politici, různí akademičtí teoretici…jejich přehled o aktuálním dění je šokující. A to myslím v negativním smyslu. O problému ví jen to, co slyšeli v televizi nebo zahlédli v titulcích hlavních médií. Ale jsou ochotní se hodiny hádat o tom, kdo je dezinformátor a jak oni jediní následují jakousi magickou “vědu”, která v jejich podání popírá všechny pravidla skutečné vědecké metody.

Máme vlastně ještě šanci novodobou “zdravotní totalitu” zastavit? Věřím, že ano. Ale nesmíme v poji polevit. Zdá se, že se boj přesunul do fáze “kdo koho první utahá”. A normální, rozumní lidé musí být jako Rocky. “Každý šampion byl kdysi soutěžícím, který se odmítl vzdát.” A má pravdu, kluk jeden otlučená.

VOXCHCI-ZDE

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,86 out of 5)
Loading...