27.4.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Studenti z Kalifornské univerzity v Los Angeles tvrdí, že dávkovače mýdla jsou důkazem systémového rasismu

Sdílejte článek:

ROSS HEDVICEK/JIRINA HEDVICEK

.

Studenti z Kalifornské univerzity v Los Angeles tvrdí, že dávkovače mýdla jsou důkazem systémového rasismu. Ano, čtete správně. Podle nedávné online debaty o „systémovém rasismu“ jsou dávkovače mýdla důkazem, že běloši jsou systémově rasističtí proti černochům.

Jak během debaty tvrdila jedna studentka UCLA, automatické dávkovače mýdla „nevidí její ruce“ kvůli tmavému pigmentu její pokožky. A jak zopakovala další studentka, dávkovače mýdla jsou rasistické, protože nutí „černá a hnědá těla“, aby ukazovala své dlaně – „jediné světlé oblasti pokožky“ – jinak z nich mýdlo prostě nedostanete.

Žádná sranda!

Zde prosím základ tohoto tvrzení (jak nám to krásně vysvětluje student v článku “Woke students at prestigious college complain that automatic soap dispensers are racist”): pro každého, kdo to neví, senzory na dávkovačích mýdla nevidí lidské ruce; nemají oči. Pracují pomocí jednoduchého zařízení zvaného PIR senzor, který rozpoznává infračervené světlo, které vyzařují všichni lidé bez ohledu na barvu kůže (pokud nejsou mrtví).

Tedy nevím jak vy, ale stejně jako ten student, z jehož článku čerpám, i já mohu říci, že ty zatracené věci nikdy nefungují. Ani u mne. Ani já už si nepamatuji, kolikrát jsem do nějakého dávkovače bušila, abych se pokusila dostat mýdlo ven. A jsem přitom bílá …

Ale studenti na UCLA si opravdu myslí, že dávkovače mýdla byly navrženy s ohledem na nadřazenost bílé rasy. (Neuvěřitelné. A tito geniové mají pro nás pro všechny představovat inteligenci!)

[ad#article_et21]

Jak se píše v článku, toto a další podobná tvrzení nejsou jedinečnými pohledy sdílenými jedním osamělým studentem. Jedná se o světonázor, který zopakovalo a podpořilo více než 80 studentů, kteří se debaty zúčastnili. (Všichni si tak můžeme udělat představu o tom, co asi jsou zač jejich učitelé a za co berou plat!)

Existuje prý mnoho takových divokých tvrzení: od argumentu, že „bílí krmí černými dětmi krokodýly“, až po „měl jsem rasistickou učitelku, která byla rasistka, protože se mě zeptala, odkud jsem.“

(Já nevím, jak vy, ale mne osobně to hluboce uráží. A protože učitelé v těch omezencích tyhle šílenosti podporují – osobně se domnívám, že takový učitel nemá na škole co dělat. Věděla bych o odpovídajícím zařazení pro tyhle rasistické kreatury, ale nechci to tady ventilovat. Jaký div, že slušného a kvalitního učitele na základě stížnosti nějakého rasistického studenta nebo jeho rodiče vyhodí, když jeho kolegové jsou oportunistická verbež, která leze do zadku skutečným rasistickým krokodýlům a lůze s IQ tykve.)

Jak se píše v uvedeném článku, tito studenti procházejí svým každodenním životem, a když se něco i jen trochu pokazí, okamžitě dojdou k závěru, že za to může bílá nadřazenost, systémový rasismus nebo rasismus vůbec. (Protože oni sami jsou rasisté! Ještě vám to nedošlo?)

Pro mne osobně je to jasné. Nechtějí si přiznat ten fakt, že oni sami jsou rasisté. Používají svůj rasismus k vysvětlení jakéhokoli výsledku, který se jim nelíbí, fakta a údaje stranou. Jako náboženský fanatik citují své „prožité zkušenosti“ jako dostatečný důkaz. Ano, tady máte to jejich: „měl jsem rasistickou učitelku, která byla rasistka, protože se mě zeptala, odkud jsem.“

Na akademické půdě musí být veselo. Soudě podle novinářů tam předhazují chudáky studenty krokodýlům dodnes, i s jejich krokodýlími kabelkami a kabátky z krokodýlí kůže. Ani ty krokodýlí botky jim nedovolí svléknout! Až na to, že jediný, kdo je tam barevný, je ten krokodýl a oběti jsou zaručeně bílé. Dnes se prostě každý potřebuje ukázat, každý se chce zviditelnit a být obětí, to je náboženství nové doby! Jenomže černá na černé není vidět a proto potřebujete nás! Bělochy. Komunista, nekomunista, chudák nebo boháč, Slovan, Germán, Kelt nebo Žid, to není nic proti barvě kůže! Rudá knížka v kapse není vidět, třídní původ ztrácí na půvabu den ze dne víc a víc. Dneska už socialismus ani nepotřebuje dělnickou třídu, rolníci už prakticky vymřeli, co je to proletariát? Zkumavky v laboratoři. Svoboda zavařená do skleněné piksly a cenzura to všechno přikryje. SVĚTU VLÁDNOU ÚŘEDNÍCI A POLITICKÉ STRANY, které už ani voliče nepotřebují, veškerou práci za ně obstará programátor a počítač!!! Armáda, policie – pcháááá! Ti jsou politikům dobří akorát tehdy, když potřebují udělat gesto, zaplnit prázdné místo na obětním oltáři, sejmout z jednoho vinu a na druhého ji svést, poslat vojáky do války a zakázat jim, aby bojovali, vzít lidem zbraně a dát je zločincům, vystavit zradu na oltáři nevinnosti, na stejném oltáři obětovat policii a zakázat policistům, aby se bránili! Výprodej viny, to je rasismus, to je dnešní svět.

Snaha vypěstovat v člověku za každou cenu břemeno viny, vydírání, ano, to je to pravé řešení, KOMPLEX VINY, a vytřískat z toho co největší kapitál. TO JE RASISMUS DNES. Vy, tam na té akademické půdě, vy, novináři, filmové hvězdy a hvězdičky, o kterých jsme v životě neslyšely, vy v kongresu a senátu,  vy jste ti rasisté ze všech největší! Vyjící vlci, kvílící davy, exhibicionisté, narkotrafikanti, pasáci a rabující davy v ulicích, vy – to vy jste rasisté.  PROJEVUJETE KLASICKÉ PŘÍZNAKY. RASISMUS VÁS OVLÁDÁ STEJNĚ SAMOZŘEJMĚ JAKO VŠECHNY OSTATNÍ VAŠE VYNÁLEZY, VAŠE BIOLOGICKÉ, CHEMICKÉ, NUKLEÁRNÍ A HLAVNĚ IDEOLOGICKÉ ZBRANĚ. STAČÍ UKÁZAT VÁM ZAMÝŠLENOU OBĚŤ A POCÁKAT JI JEJÍ VLASTNÍ KRVÍ. STAČÍ POSTAVIT VÁS PŘED ZRCADLO A TO ZRCADLO ROZBÍT. Inteligence inteligenci nepřítelem a větrné elektrárny, to jsou ty vaše Boží mlýny. Krysy převlečené za Dona Quixota.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,97 out of 5)
Loading...