23.3.2021
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

To jim nemůže projít!

Sdílejte článek:

VOJTĚCH MACHÁLEK

Rozvolňovat v této chvíli by byla sebevražda!  Sdělil národu zdravotní expert Hamáček. Málem jsem začal věřit, že mluví o sobě. Ani synek neví, jak by mě tím potěšil. Jsem přesvědčený, že by to přivítala i spousta dalších občanů naší republiky. Jeden ze strůjců okresních žalářů a autor nově zřízené OPP-Okresní pohraniční policie. To je ta, co kontroluje, jestli máte správně vyplněnou výjezdní doložku do 5 km vzdáleného sousedního žaláře. Kus papíru, o kterém jsme si mysleli, že po roce 1989 odešel navždy do věčných lovišť. Přitom to byl papír, který mě sice pěkně sral, ale přitom mě dokonce dovolil odjet do jiné země! Hranice okresů, je však dle Hamáčka nutné hlídat nadále a pečlivěji, než kdysi za vlády KSČ, hranice státní. Ty šly uhlídat lépe, byly totiž o poznání kratší. 30000 policistů je však dost velká armáda. Zajímavé je, odkud se ti hoši tak najednou vynořili. Co dělali předtím, když je na ulici nebývalo vidět? Teď opravdu nikde nechybí a policie jede normálně dál i bez nich? Těžko dohledatelné údaje o jejich počtu hovoří zhruba o 44000. Což nás sice řadí mezi světovou špičku v počtu policistů na 100000 obyvatel, ale také navozuje otázku, jestli jsou všichni tak potřební. Je také možné, že Hamáček a spol. uvažují o jejich nasazení do doby, než vypotřebují všechny nakoupené testy a vpálí do nás všechny  vakcíny.  Tedy než skončí jejich byznys.

Zanedbaná lékařská péče. Statistiky denně chrlí počty nově pozitivních /bez pardonu braných jako nemocných, kterých je nutné se bát i když nemají klinické projevy/, aktuelně nemocných/ i když MZ upustilo od jejich zveřejňování/, počty hospitalizovaných, které není údajně kde dávat a samozřejmě počty zemřelých.

Zkusme se podívat, jak vypadá skutečnost v jedné z nemocnic, když se nahlédne do pečlivě vedené statistiky. Jde o významnou brněnskou nemocnici  FN u sv. Anny. Tato statistika zahrnuje léta 2000-2020 a leden roku 2021. Ukazuje množství ošetřených pacientů za každý měsíc a rok, počet lůžek, jejich procentní využití a počet zesnulých. K nemocnici mám zvláštní vztah jako pacient. Ke konci prezenční vojenské služby jsem inkasoval výstřel z pušky ze vzdálenosti cca 15cm a utrpěl jsem v podstatě smrtelné zranění. Zažil jsem v předpremiéře, jak se odchází z tohoto světa a také jak to vypadá, když se člověk šťastnou náhodou zase vrací do života.

Takže je to jednoznačně srdeční záležitost. Přesto, že jsem byl voják, tak jedině tady byli schopni mě dát dohromady. Této nemocnici vděčím za to, že na dotaz kolik je mě let mohu říkat: Před 40 lety mě bylo 40 let.

Po kliknutí na uvedený odkaz je možné prohlédnout celých 20 let. Poslední rok 2020 naprosto jasně ukazuje, jak je s námi pomocí medií odporně manipulováno. V nemocnici, kde bylo pravidelně, v rámci plánované operační a lékařské péče  ošetřováno ročně 70000 a více pacientů. A to po celých 20 let. Nemocnice prokazovala zdravotnické služby všem zdravotně potřebným, čili chovala se přesně tak, jak se nemocnice chovat má.

Pro ilustraci: Rok 2004 77473 ošetřených pacientů, 85,4% využitých lůžek, 1468 zemřelých. Nejvíce zemřelých měla v roce 2003 a to 1606.

A přichází rok 2020 a s ním covidová pandemie. A rozjíždí se děsící kampaň. Denně se na nás sypou zprávy o tom,že nemocnice praskají ve švech, nestíhají nápor nových pozitivních případů, lidé leží na chodbách a v každé nemocnici umírají obrovské počty lidí, nikde není místo, takže musíme využít nabídky Německa a Polska a pacienty k nim dopravit vrtulníkem.

Takže rok 2020 u FN BRNO: 59403 ošetřených pacientů, 60.6% využitých lůžek, 1164 zemřelých.

Jen hlupák a lhář může vidět ve využití lůžek na 60,6%. která je nejnižší za posledních 20 let, nějakou přeplněnost. Jen lhář a hlupák může totéž tvrdit o nejnižším počtu ošetřených za posledních 20 let. A počet zemřelých je na 13 místě za těch 20 let.V nemocnicích se vždy umíralo, umírá a vždycky bude.Nikoho z nás smrt nemine. Je to stresující, a proto to nikdo dříve od rána do večera nerozhlašoval a strašil. Proč se lidé vBrně nebáli, když v roce 2003 zemřelo v nemocnici o 542 víc pacientů, než v roce 2020? Jednoduše proto, že o tom neměli ani tušení!

V současné době má covidová historie dokonce stoupající tendenci. Za zády Blatného vznikla jakási parta chytrolínů, kde mají hlavní slovo zastánci aerosolové teorie. Varují nás před oblakem aerosolu, který je údajně kolem každého z nás a ten máme obcházet v bezpečné vzdálenosti,  jinak zemřeme. Greta Thunbergová údajně vidí oblak CO2 když vydechujeme. A je oprávněně považována za blázna. Člen této skupiny imunolog Hel, zase vidí oblaka veškerého vydechovaného vzduchu. Jestli to tak vnímá a podle toho žije, tak je to v podstatě chudák a měl by s tím zajít co nejdříve k doktorovi. Přesto je mu dopřáváno sluchu a jeho doporučení, třeba o nošení respirátoru na prázdné ulici je dokonce násilím vynucováno! Sranda je v tom, že na té samé ulici musí chodec s pomalejší frekvencí výdechů mít zakrytou hubu, ale ten co proti němu běží a vydechuje jak fukar, tak nemusí mít nic a je nepostižitelný.  Logika jak od volů!

A teď to důležité. Proč má najednou nemocnice o 18070 méně ošetřených pacientů ve srovnání s rokem 2004? Jednoduchá odpověď. Nemocnice musela poslechnout zločinný příkaz, vydaný MZ, konkrétně právě úřadujícím ministrem, který  v něm zakázal všem nemocnicím provádět plánované operace!! Přesně to co nemocnice živilo a lidé nutně potřebovali!

Každý stroj, který má fungovat co nejdéle, potřebuje čas od času opravu a křehké lidské tělo o to víc. A v mnoha případech jde vyloženě o přímou záchranu života. Jen v Brně díky tomuto zákazu přišlo o ošetření svého těla cca 18000 lidí.Nemocnic ,které poskytují lékařskou péči je údajně 154. Kolika set tisícům lidí byla tato základní zdravotní péče odepřena za celý rok 2020 a za 3 měsíce roku 2021? Nemocnice je nechtěly. lépe řečeno nesměly vzít a praktičtí lékaři ordinují doposud jen přes telefon a léky předepisují ve formě E-receptů. Takže jim zůstávají jen dvě možnosti . Zkusit  doma samoléčbu, nebo zavolat sanitku. Když to nestihne tak zemře. Kolik z těch odstrčených čeká  dodnes na transplantace, na srdeční bypasy. Kolik z nich doma léčí různé břišní koliky?

Kdo se bude  zodpovídat za to, kolik lidí  tento zákaz již zaplatilo svým životem?

Nikdo? To jim nemůže projít! 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (47 votes, average: 4,91 out of 5)
Loading...