7.3.2021
Kategorie: Politika

Skutečná pandemie vzniká v Davosu

Sdílejte článek:

JINDŘICH KULHAVÝ

KULHAVÝDavoská setkání světových elit už mají svou tradici a původně mohlo jít o vcelku zajímavou schůzku výrazných osobností. V posledních letech jde bohužel o fórum lidí, kteří stojí za nejhoršími změnami na planetě a je s podivem, s jakými návrhy a myšlenkami do Davosu přilétají. Jestli je nějaké hnízdo zla, které by bylo třeba zlikvidovat, je to právě sympózium v Davosu.

Jak jistě víte, do krásného švýcarského horského střediska se přemísťují ti nejbohatší a nejmocnější. Také často nikým nevolení, kteří si však přivlastňují právo rozhodovat o budoucnosti lidstva. Již dlouho v jejich ideách rezonují myšlenky na to, že je třeba změnit chod událostí na této planetě. Na pódiu se střídají proslulí filantropové, bankéři, politici, občas nějaký umělec, jako zvláštní host se tam objevila i Greta. Tyto elity si tam přizvukují, přednáší vzletné projevy a v zákulisí jednají, plácají se po zádech a vytváří dojem vlastní neomylnosti. Hitem posledních let mezi nimi je ekologie a oteplování planety. Ve jménu její záchrany tak připravují opatření, která mají na mnoho let změnit lidské životy. Jestliže na stejném místě byla víceméně dohodnuta migrace, což především západoevropské země naplňují do puntíku a ukazuje to na význam davoských setkání, pak zelená ideologie převládala v posledních dvou létech. Momentální covidová hysterie otevřela elitám nové možnosti. Stále více se ukazuje, že vir ,,uniklý“ z laboratoří je startovní čárou pro prosazování dalších ideálů těchto šílenců.

Letošní Davos bude trvat déle než jindy. Covidu je třeba využít k urychlení plánovaných zvratů v dosavadním vývoji společnosti. Tato viróza podpořená média a zcela záměrně neléčena umožnila vrhnout na trh několik druhů vakcín a splnit tak sen majitelů a akcionářů farmaceutických koncernů. Není lepší byznys, než když si lidé musí něco pořídit. A když to ještě podpoří vlády jednotlivých států a zplundrují kvůli tomu své rozpočty, otevírá se prostor i pro největší finančníky. Ano, ty, kteří se schází právě v Davosu. Rok trvající a zatím nekončící pandemie tak naplnila už nyní jejich kapsy. Obrovské příjmy jsou jistě lákavé a covid jednou musí skončit, i když se mnozí snaží protáhnout jeho ,,přínos“ na co nejdéle. Takže se připravuje Green Deal a Great Reset. Jestliže ekošílenství zlikviduje energetiku, automobilový průmysl a vezme s sebou velkou část našich svobod týkajících se především volného pohybu, to vše ve jménu našeho prospěchu, pak reset bude ještě horší.. Přestože se dle předpovědí zodpovědných vědců a klimatologů blíží malá doba ledová, která přinese vcelku výrazné ochlazení, které může trvat až 70 let a mělo by začít v nejbližších 10ti letech, politici a filantropové vedou svou a místo příprav na příchod chladných let dělají vše proto, aby překonat toto období bylo ještě mnohem těžší. Vzestup cen energií a jejich nedostatek tak bude jedním z rysů příštích let stejně, jako snaha dosáhnout mantry nulových emisí. K čemu to povede, to si dokážou představit jen ti, kteří mají zdravý úsudek.

Great Reset je ještě větší šíleností. Jestliže jsme žili dosud vcelku dobře, což některým mocným vadí, připravuje se na nás změna společenských a ekonomických řádů, kterou existence covidu má jen urychlit. O prosazování tohoto resetu se nejvíce a nahlas snaží především zakladatel a šéf Světového ekonomického fóra Klaus Schwab. Jeho záměrem je přetvořit kapitalismus na ekonomický model blížící se levicovým představám současných elit. Jen pro příklad, kdo se v Davosu angažuje, byť to může být i virtuálně. Mimo německého zločince a ideologa Schwaba také Macron, Merkelová, Sörös, vrcholní představitelé Evropské unie, princ Charles, generální tajemník OSN Gutteres a plno dalších. Právě Schwab prosazuje fašisticko-ideologický přístup k současnému světu a bez ohledu na lidi chce nastartovat úplně nový režim oklešťující naše práva a svobody na minimum. Vzhledem k podpoře ostatních účastníků fóra mu narostla křídla.

Covid, migrace, gender, to vše byla pouhá předzvěst ekologického běsnění v příštích letech a tzv. Velkého resetu. Ten bude mít za úkol ve jménu ideologie nastavit jednotnost. Přichází doba, kdy nikoliv schopní, ale ti ideologicky správně nastavení budou řídit společnost. Ukázkou, kam to dojde, je snaha Zelených zakázat stavby rodinných domů v Německu, což se v Hamburku už daří. Dle nich je to neekologické, společensky neúnosné a neekonomické. Představa Schwabeho je taková, že v roce 2030 nikdo z nás nebude nic vlastnit, a ještě bude rád, že tomu tak bude. To už jsme tu na rozdíl od Západu měli a děkujeme, nemáme zájem. Vysoké zdanění bohatých má být lákadlem pro širší veřejnost, ale jak víme, ti nejmocnější své peníze ulévají formou nadací už nyní. Ti si poradí. Opět je vše namířeno na střední vrstvu a prostý lid žijící pod diktaturou nadnárodních globalistů. Ostatně o navýšení daní po covidu už se veřejně mluví i u nás. Nezapomeňme, daně jsou víceméně krádež. Davoská párty je tím nejhorším místem, kde se připravuje budoucnost. Vše, tedy i lidé umírající na covid, se jim hodí. Neštítí se ničeho. I proto tu tato ,,pandemie“ je a ještě bude. Nejde o to léčit a ukončit ji, jde o to ji maximálně zúročit. A to se jim za naší nečinnosti daří.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (28 votes, average: 4,79 out of 5)
Loading...