Fake news, konspirace a desinformace za komunistů a dnes … aneb vrátí se rušičky?

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ

kkriz18Pamatujeme to už jen my starší. To jste si takhle chtěli poslechnout normální rozhlasovou stanici, třeba Hlas Ameriky nebo Svobodnou Evropu, ale co to? Bolševik ve své hrůze ze všeho svobodného, z každého jiného názoru, z každé věty, která se neřídila oficiální stranickou linií, rozhlasové vysílání těchto stanic rušil. Nepřipomíná vám to dnes něco?

Ano, opět jsme se k tomu dopracovali. Stejně jako komunisté, tak i dnešní vládnoucí neomarxisté velmi tvrdě vyžadují systém té jediné správné pravdy. Nikdo nesmí vyčnívat, nikdo nesmí myslet jinak, nikdo se nesmí opovážit narušit budování zářných neosocialistických a multikulturních zítřků. Pokud se někdo přeci jen odváží je okamžitě onálepkován jako fašista, extrémista, rasista, xenofob a podobně … a samozřejmě postupně likvidován.

Jaký je tedy rozdíl mezi cenzurou bolševickou za dob budování socialismu sovětského typu a dnešní cenzurou neokomunistických vládců? Ve své podstatě absolutně žádný. Obě využívají stejných postupů, stejné propagandy a stejných mentálních ubožáků, kteří cenzuru prakticky provádějí.

V těch starých dobách komunismu za ČSSR by nikoho asi ani nenapadlo, že by mohly být cenzurovány výroky amerického presidenta. Až k takovéto šílenosti dovedli dnešní neomarxisté svět. Svobodomyslní občané jen nevěřícně zírají na tu apokalypsu svobody a ptají se: Co bude ještě následovat?

Smíříme se s tím, nebo konečně někdo oficiálně řekne, že to je zlo? Že se nám do vedení euroatlatnické společnosti infiltrovali novodobí soudruzi, kteří se nezastaví před ničím. Že ta banda bolševických psychopatů, co nám dnes vládne a v USA vyhrála presidentské volby, by měla být zavřena někde v komunistické rezervaci a nemá ani nejmenší morální právo nám fízlovat životy. Že to nemůže skončit jinak než další obrovskou společenskou katastrofou.

Situace je dnes bohužel taková, že mnoho šancí na odpor a zvrácení nastoleného trendu je opravdu minimální. Globální neomarxisté ovládají vše podstatné. Tiskárny peněz, komunikační kanály, mainstreamová média … vše. Trump byl malé světýlko naděje, bohužel proti Deep State měl pramalou šanci.

Nicméně pořád vidíme miliony jeho podporovatelů, vidíme i u nás mnoho lidí, kteří se současným stavem a vývojem nechtějí smířit. Mají to neskutečně těžké. V boji s neobolševickou globální hydrou tahají za slabší konec. Druhá polovina společnosti, pro kterou je svoboda sprosté slovo, si totiž navykla na sociálně parazitický způsob života v jediné existující pravdě a plně zapnutými tiskárnami peněz, těch dnes už bezcenných papírků, jichž socialisté všech zemí řeší svoje problémy. Jak přimět tuto část společnosti prohlédnout? Jak jim vysvětlit, že pád, který musí zákonitě přijít bude katastrofa apokalyptických rozměrů?

Bohužel jim to nevysvětlíte. Oni si dřepí ve své státem dotované neziskovce, či dotované firmě a inkasují benefity za svoji kolaboraci s režimem. Je zde mnoho lidí, kteří se živí udáváním, fízlováním, zastrašováním. V Česku třeba pomatený manipulátor Cemper radí na ministerstvu, neomarxistická banda Čeští elfové vytváří jedinou správnou pravdu a třeba Roman Číhalík, Bob Kartouz nebo František Vrábel ve spolku Nelež by rádi rozhodovali ekonomickou cenzurou, které informační weby mají vůbec právo na život. A takoví nám zde vytváří “normy”, dle kterých se má zpravodajství řídit. Normalizace v novém kabátě. Hnus!

Braňme svobodu slova! Podporujme nezávislé zpravodajské weby, čtěme jiné než maistreamové portály, skládejme si mozaiku informací do svého vlastního názoru, nenechávejme se ovlivnit eurosocialistickou a multukulturní propagandou, nenechávejme si vnutit lži výše jmenovaných o desinformačních webech.

Jenom díky nezávislému zpravodajství se můžeme z dnešní ideologické žumpy vyhrabat. Jedině svobodné slovo nás může vrátit k normálnímu životu tradičních hodnot. Jedině svoboda je důležitá. Jak myšlenková, tak ekonomická. Braňme ji i když je to dnes pořád těžší a těžší a chce to notnou dávku odvahy. Nenechme se zlikvidovat novodobými komunistickými cenzory! Držme hlavy zvednuté a záda rovná …

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (52 votes, average: 4,96 out of 5)
Loading...