25.12.2020
Kategorie: Politika

Trumpovo vánoční poselství: “Je to největší podvod v dějinách USA. Využili virus ke krádeži voleb. Náš lid se musí postavit tomuto zlu!”

Sdílejte článek:

COM/IVAN BLAHO

Trump ve svém vánočním poselství vyzval Američany, aby pozvedli hlas a požadovali nápravu podvodů z prezidentských voleb.

Úvodem vysvětlil, proč musel podniknout všechny právní kroky, aby zastavil “krádež voleb”:

“Je mou povinností chránit vaše svatě právo volit. Využili virus jako záminku a jejich zástupci v nerozhodných státech porušili zákon, aby usnadnili podvody v rozsahu, jaký v historii naší země nemá obdoby. Pravda je, že tyto volby jsme vyhráli drtivým rozdílem, “míní Donald Trump.

“Dnes vám řeknu fakta, která by měl vědět každý Američan, neboť na tom závisí osud naší demokracie. Vraťme se k volební noci. O půlnoci jsme měli rozhodující náskok v nerozhodných státech. Mnohem větší než zobrazovaly média. Bylo naprosto nemožné, aby tato čísla Biden doběhl. Věděli to i demokraté i politici ze zahraničí, kteří posílali své gratulace. Pak se najednou cosi změnilo. Počítání hlasů se zastavilo ve více státech. Po půlnoci se výsledky začaly obracet v jednom státě za druhým. O 4:32 nahlásil Wisconsin 143 tisíc hlasů, téměř všechny pro Bidena. K stejné situací došlo i v Georgii, Michiganu. Tento gigantický až směšný jednostranný nárůst pro Bidena zázračně stačil na posunutí Bidena do vedení ve všech klíčových státech. “

Získal jsem více hlasů než kterýkoli americký prezident v historii

Trump dále poznamenal, že získal více hlasů než kterýkoli americký prezident v historii.

“Volilo mě 75 milionů lidí. Získali jsme o 12 milionů hlasů více než v roce 2016. Největší nárůst jaký se kdy zaznamenal. Jako republikáni jsme získali nejvíce černých a hispánských voličů za posledních 60 let, s výjimkou míst ovládaných zkorumpovanými demokraty v klíčových státech. Ve městech s notoricky známými svědectvími o podvodech jako Milwaukee, Detroit, Atlanta a Philadelphia. Chtějí nám namluvit, že Joe Biden, který se ani nezúčastnil kampaně, záhadně získal o 11 milionů hlasů více než Barrack Obama, a porazil ho ve všech státech země? Je to historicky, politicky, matematicky a logicky nemožné. Nevyhráli!”

“Ve volbách v roce 2016 jsme je překvapili. Od té chvíle čtyři roky pracovali na tom, jak ukrást volby 2020. Byl to poslední krok v dlouhodobé snaze médií a demokratů svrhnout vůli amerického lidu a zničit naše hnutí všemi možnými prostředky. Měsíce, možná roky média a velké technologické společnosti spolupracovaly na klamáni americké veřejnosti. Není pochyb, že rodina Bidena přijala miliony dolarů od čínské komunistické strany. Média a sociální sítě spolupracovaly spolu a kompletně odcenzurovaly tyto informace. “

Konstatoval, že v USA není svobodný tisk.

“Je to tisk útlaku, kde se pravda nikdy nezveřejní. Pravda tak nevyšla na světlo v největším skandálu prezidentského kandidáta v moderní historii. Polovina z těch, co volili Bidena, však o tom nikdy neslyšeli. Není to jediný případ kdy média a Biden lhali lidem. Soustavně tvrdili, že nedokážeme vyvinout vakcínu proti čínskému viru dříve, než v polovině příštího roku. Dnes je už máme, což je lékařsky zázrak. “

“Průzkum agentury mi dával 15, 16, 17 procent ve státech, v nichž jsem vyhrál. Pokud tyto podvody nebudou vyšetřeny, tyto volby nemohou být považovány za legitimní. Američané musí mít plnou důvěru k volbám. Víra v naši demokracii na tom závisí. Je čas aby Američané pozvedli svůj hlas a požadovali okamžitou nápravu. Naše volby musí být spravedlivé, čestné a transparentní. A zbavené podvodů. Vyhráli jsme drtivým rozdílem a lidé ve Spojených státech to vědí.”

Projev pochopitelně odignorovala všechna americká korporátní média. 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 4,87 out of 5)
Loading...