22.8.2020
Kategorie: Společnost

Vrtěti koronou

Sdílejte článek:

PAVEL RAMPAS

Nakažlivost a nebezpečnost viru není o jeho biologických vlastnostech, ale stojí zcela zásadně na tom, jak se ministři a premiér vyspí a co se bude hodit do voleb. Ministři vymýšlí alibistické ptákoviny a nutí nás do rolí ovcí.

Jen v rychlosti, protože už mne ta hra na hrůzu a naše zachránce docela unavila.

  • pondělí – všichni budete mít všude roušky
  • úterý – strach premiéra, protože lidi nadávají
  • středa – vyjádření: Nerozumím tomu, pozvu si ministra zdravotnictví
  • čtvrtek – roušky budeme nosit jinak (asi se korona umoudřila od pondělka)

Pan Maďar svými prohlášeními je hotová Sibyla. Předhazuje své nápady a odhady a straší lidi od samého začátku. Až na to, že nic z jeho věštění nevyšlo.

Mediální druhá vlna korony je v plném proudu. V pohodě jsou jen ti, kteří už se naučili se na to úplně vykašlat.

Hází se tu zase čísly jak z Matesa, vylosujeme 100 lidí na fotbal, 150 lidí na hokej, roušky jen v metru na dva metry… Jeden velký legislativní bordel, protože z toho všeho je jasné, že je to celé jen hra na zachránce. Reálnost opatření v této chaotičnosti je k smíchu.

Nejsem anarchista, takže až to nařídí, budu nosit roušku, ale celá strategie “boje” proti koroně je fakt k smíchu. Roušky v obchodech nosí jen důchodci. Asi stále nepochopili, že jejich rouška nechrání je… Ani po půl roce tomu nerozumí…

A poslední ohledně peněz.

Před rokem jsme slyšeli, jak hřímali jednotliví ministři, že tady musíme ušetřit miliardu, tam dvě… jinak půjde stát do kytek.

A dnes se dívejte dobře. Miliarda ztratila hodnotu. Hází se tu desítkami miliard a vše v pohodě. Je to totiž na co svést. Zaplať pán bůh za koronu. Teď se do ní schová úplně všechno a mnozí si luxusně nahrabou za bílého dne.

Vzorový příklad.

Zdravím pana ministra školství. Notebooky pro všechny učitele? Za dvě a půl miliardy? Jeden za 20 tisíc? To je tunel větší než Blanka.

Za prvé je to neuvěřitelná ptákovina. Kolik učitelů nemá doma počítač? A kolik jich chybí po školách? Za dvě miliardy? A celé je to jen kdyby… Takže pokud se bude chodit normálně do školy, tak ty notebooky budou úplně víte k čemu. Za dva roky to budou bezcenné krabičky…

Já být firmou na pc, tlačím do toho a nechám za to ministrovi jeden zdarma. Přeci když budu prodávat statisíce notebooků za cenu stejnou, jako kdybych prodával jeden (20 tisíc – to je slušný herní notebook), to už se vyplatí i do ministra investovat…

Kam se hrabe Blanka…

Jdu b…t velebnosti.

Vrtěti koronou, aneb jak podojit stát na základě super virtuální hry na smrt a zachránce…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,25 out of 5)
Loading...