18.8.2020
Kategorie: Politika

Žádný strašák, reálné zlo: George Soros

Sdílejte článek:

JITKA MOODY

moody-prikrylova8629960_0George Soros bývá liberálními médii zásadně představován coby filantrop a investor a miliardář. Prostě takový milý, přející starší pán, který svůj těžce vydělaný majetek rozděluje potřebným. Jenže pokud vám zrovna není dvanáct, už víte, že moderní Robin Hood neexistuje. Ti, kdo laskavý mediální obrázek o Sorosovi pořád baští, nemůžou a nechtějí pochopit, co na něm tolik vadí informovaným. Tak tady máte něco z těch informací a je na vás, jestli se rozhodnete zůstat slepí, nebo prohlédnete.

Proč je Soros živoucí zlo?

 

Soros pro své obohacení prolomil britskou libru

V Maďarsku narozený žid, dnes Američan George Soros v den dnes známý jako Černá středa, 16. září 1992, rozbil The Bank of England, tedy centrální banku Velké Británie. Za tímto termínem stojí fakt, že několik spekulantů v čele se Sorosem sázkami proti britské měně devalvovali libru tak prudce, že přinutili britskou vládu stáhnout svou měnu z evropského měnového trhu, a tak srazili centrální banku VB na kolena. Tím Soros vydělal miliardu dolarů.Pro Velkou Británii šlo o jednu z nejkatastrofičtějších finančních momentů moderní historie. Přitom Británie Sorosovi poskytla útočiště po druhé světové válce, tady vystudoval a získal doktorát z filozofie.

Open Society Foundations

Roku 1979 George Soros založil Open Society Foundations, tedy Nadaci pro otevřenou společnost. Dnes tato neslavně známá neziskovka ve více než 120 zemích světa podporuje skupiny i jednotlivce. Tím, že je dohledatelné na co oficiálně posílá peníze, se dá složit moc „hezký“ multikulti marxistický obrázek, který bohužel úspěšně vnutil Západu a nyní napřel síly na střední a východní Evropu.

Protesty v Kapském městě, podobnost s BLM gestem čistě náhodná

Vše začalo podporou školného pro černé v jihoafrické univerzitě v Kapském městě. Sám Soros k tomu říká: „[Jihoafrická republika] byla uzavřenou společností se všemi institucemi západního ražení, ale černá většina populace k nim měla limitovaný přístup díky rasistickému podhoubí. Kde bych našel lepší příležitost pro otevření uzavřené společnosti?“ Všimněte si na fotce podobností s tehdejší revoltou a dnešní kulturou rasismu a rabování zvané Black Lives Matter.

Na řadu (1984) pak přišlo Maďarsko a další komunistické země ve střední a východní Evropě a také v Sovětském svazu. Roku 1986 podpořil revoluci v Číně, ale stáhl se ještě před násilím na náměstí Nebeského klidu v Pekingu. Roku 1989 už měl pobočky OSF ve většině postkomunistických zemí včetně Pobaltí a bývalých částech Sovětského svazu. Tohle opravdu zní jako by byl filantrop, ovšem podle vlastní definice Sorosovaneziskovka nepodporuje demokracii, ale otevřenou společnost. Podle slovníku Britannica je uzavřená společnost neměnná a má svou hierarchii, zatímco v otevřené společnosti má jednotlivec a menšiny větší hodnotu než většinová společnost. Pro zajímavost, podle Sorose je i černá většina v Jižní Africe minoritou.

Sorosovy barevné revoluce

O Sorosovi jsem poprvé slyšela od kamaráda: „Ten, když se rozhodne, tak v nějaké zemi prostě shodí vládu.“ Moc se mi to nezdálo, shodit vládu zvenčí je přece skoro nemožné, ne?

No ne, není. Barevné revoluce mají za cíl zbavit země proruského vlivu, obrátit je prozápadně a přimět vstoupit do NATO. Podle odborníků Soros se svojí neziskovkou má na svědomí například „buldozérovou revoluci“ v Srbsku 2000, „revoluci růží“ v Gruzii 2003, „oranžovou revoluci“ na Ukrajině 2004 a „tulipánovou revoluci“ v Kyrgyzstánu 2005.

Jak se stane, že spadne vláda díky podpoře neziskovky? Peníze, peníze a zase peníze. A vliv. Soros, respektive jeho síť poradců vybere vhodného kandidáta, často aktivistu, vždy „liberálně orientovaného“ (nezaměňovat se skutečnými liberálními hodnotami), tedy protlačující práva menšin, prouprchlické, proislámské, obhajující dnes nedotknutelnou LGBT propagandu a pochopitelně promarxisticky ideologicky zaměřené. Takový levicový kandidát dostane širokou podporu v médiích, od známých osobností, od masově podpořenou demonstrací lidí, Soros platí celý marketing a PR.

OSF má nastavená pravidla, kdy je vhodné rozpoutat barevnou revoluci:

  • Za prvé, stávající lídr režimu musí být velmi nepopulární a tzv. elity chtějí pro budoucnost změnu.
  • Za druhé, opozice mají podporu v masmédiích a v zahraničí.
  • Za třetí, revoluce nesmí být ideologická, musí jít o lepší národní integraci, svobodu, liberální demokracii a ekonomický růst. Co je nejdůležitější, tato změna musí mít masovou podporu v populaci.
  • Za čtvrté, opozice by měla rovněž být motivovaná korupcí systému v postsovětských režimech a musí být v zájmu americké zahraniční politiky.

Havel prezident je Sorosovo dílo

Sorosova neziskovka OSF podporovala některé české disidenty před sametem, jedním z nich byl pochopitelně i Václav Havel. Nebyla žádná náhoda, že se Havel stal prezidentem po jednomyslném hlasování komunistického parlamentu. Vše bylo dohodnuté, připravené, zaplacené právě Sorosem. Tady se podívejte na video, kde o tom mluví sám Soros. Aby bylo jasno, Sorosovi nevděčíme za svobodu po 89tém, vděčíme mu jen za kult osobnosti Václava Havla.

Zdroj: Ladislav Větvička

Soros platil masivní anti-Trump kampaň ještě před jeho zvolením

Na podzim 2017 Soros poslal 18 miliard dolarů americké Demokratické straně pro její boj o prezidentské křeslo. Značná částka těchto peněz šla samotné Hillary Clintonové a několika dalším demokratickým politikům. Už tenkrát americký miliardář dělal co mohl, aby se k moci nedostal Trump. Málem mu to vyšlo.

Donald Trump

Nicméně do křesla prezidenta USA usedl Donald Trump. Jako vůbec jediný poprvé zvolený prezident Spojených států pro něj nebylo uplatněno tzv. 100denní hájení, tedy 100 dnů, kdy by média dobrovolně nebyla přehnaně kritická a neútočila. Na Trumpa se útočilo okamžitě, bez skrupulí a prakticky celé jeho první volební období se povětšině levicová média typu CNN nebo NYT předbíhala v tom, kdo najde či vymyslí největší špínu na Trumpa.

A prakticky spolu s inaugurací Trumpa do prezidentského úřadu, se objevila Růžová „pussyhat“ revoluce. Masové hnutí v mnoha státech a městech napříč Spojenými státy, kde si většinou ženy, ale i muži na hlavu nasadili čepici připomínající ženské přirození. Dělala jsem v marketingu a vím, že naplánovat takhle širokou a masivní akci chce hodně peněz, organizací a někdo to také celé musel vymyslet a dát tomu formu. To fakt nejde vzniknout jako nápad několika lidí na Facebooku. Předpoklad, že tohle buďto platil sám Soros nebo na to šly peníze z těch 18 miliard, co věnoval Demokratům, jsou více než oprávněné.

O čem si nedovolím spekulovat je proč rovnost pohlaví má být sice „s prominutím“, nicméně „doslova“ zobrazeno, že se ženy obléknou jako kundy.

Nyní probíhá předvolební klání, kde Trump hraje o své druhé volební období a Demokraté proti němu nasadili směšnou loutku, nejspíš postiženou demencí a se spoustou osobních skandálů. A George Soros se opět dal slyšet, že udělá vše pro to, aby se USA zbavily Trumpa. Pochopitelně zhusta podporuje Trumpova vyzyvatele Bidena.

Jen pro zajímavost, Soros rovněž roku 2008 silně podpořil kandidaturu prvního amerického prezidenta černé barvy Baracka Obamu. Na tom není překvapivé vůbec nic. Nicméně v obsáhlém rozhovoru pro The New York Times roku 2018 Soros nazval Obamu „mé největší zklamání“.

Prezidentské volby jsou Sorosovou specialitou

Podle Wikileaks dostal nynější francouzský prezident Emanuel Macron od Sorosovy neziskovky necelých 2,5 miliónu Euro na jeho kampaň, kdy za se za žádnou cenu nesměla dostat k moci jeho protikandidátka Marine Le Pen. Podle zákulisních informací už existovaly plány na její svržení, kdyby se něco zvrtlo a Macron prohrál. Není divu, zatímco Le Pen je patriotka, odmítá migraci a je odpůrkyně Evropské unie, Macron coby bývalý finančník, je pro co největší integraci Francie do EU, otevřel dveře migrantům z třetího světa a je známý podporovatel menšin, ať už rasových nebo třeba transsexuálů, které si zve i k sobě do Elysejského paláce.

Pak tu máme slovenskou prezidentku Zuzanu Čaputovou. Ještě půl roku před volbami ji v zemi prakticky nikdo neznal, byla jen další aktivistkou, která pracovala v neziskovce Via Iuris podporovanou Open Society Foundations. Od toho byl jen krůček k tomu, aby si ji liberálové vybrali coby vhodnou a poslušnou panenku na provázku Sorose. V článku pro The Guardian Soros osobně prohlásil, že finančně podpořil Čaputovou. Prý že nešlo o žádný politický zásah, ale jen o podporu tolerantnější společnosti, kterou ona měla představovat. Pozor, nemluví se o tom, že by americký miliardář poslal peníze nějaké nadaci, poslal ji přímo Zuzaně.

Roku 2014 proběhl na Ukrajině tzv. Majdan, neboli Euromajdan revoluce či dokonce Ukrajinská revoluce hrdosti. Šlo o sérii masových protestů a občanské neposlušnosti. Vše skončilo pádem prezidenta Janukovyče a vznikem nové vlády. Na stránkách Open Society Foundations se píše, že „veřejnost a neziskové organizace sehrály výraznou roli při organizaci tohoto hnutí“.

V České republice měla roku 2018 proběhnout tzv. Tyrkysová revoluce. Nemůžu dohledat, jestli za ní stál Soros nebo se jen prezidentský kandidát Pavel Fischer barevnými revolucemi inspiroval. Pravděpodobnější je to druhé, protože celá česká kavárna a liberálně demokratická scéna, zkrátka všechna sluníčka a dobroserové jako jeden muž podpořili v prezidentské hře Jiřího Drahoše. Drahoš za kampaň utratil celých 50 miliónů nejvíc ze všech kandidátů, čímž vyčerpal povolený limit. Měl podporu mnoha lidí i organizací, které dostávají peníze právě ze Sorosovy neziskovky OSF. Obrázek si složte sami.

Podívejme se na současnou krizí v Bělorusku. Původně nejsilnější opoziční kandidát současného prezidenta Lukašenka byl Nikolaj Stačevič. V březnu proběhlo zatýkání výrazných členů opozice. Přece jen, Bělorusko není demokracie, je to diktatura. Mezi zatčenými byl od května i údajně známý blogger Sergej Cichanouský, který se rozhodl kandidovat. Teprve tady vstupuje do hry Sergejova manželka Světlana Cichanouská, žena v domácnosti a úplně neznámá osoba pro celé Bělorusko tedy dokázala za necelé tři měsíce vytvořit a zaplatit kampaň, která jí přinesla neuvěřitelných 10 % v souboji s mocným, západem nenáviděným diktátorem. Pravda je, že v Bělorusku je Open Society Foundations od roku 1997 zakázána. O to víc dává smysl, že OSF financuje pokus o převrat po prohraných prezidentských volbách pomocí své dceřinné společnosti, kterých jsou stovky.

Sorosovy „děti“ v institucích EU

Nejdřív se musíme podívat na jeden ze základních nástrojů neomarxismu z tzv. Frankfurtské školy, tedy tzv. Dlouhý pochod institucemi. Ten je zaměřený na rozbití tří základních pilířů křesťanské civilizace: rodiny, vlasti a náboženství. Z tohoto důvodu byly do důležitých institucí ve školství, v médiích, v politice, v kultuře atd. prosazováni marxističtí intelektuálové, aby odtud pozvolna šířili změny vedoucí k nastolení levicové ideologie. Z Frankfurtské školy vychází např. i myšlenka politické korektnosti. Zjednodušeně řečeno vše, co dnes ničí rodinu (LGBT agenda), vlast (migrace a BLM) a náboženství (islám) jsou nástroje neomarxismu, k němuž se u nás hlásí mnoho tzv. elit, například kněz Halík, Pirátská strana, Pehe a další komentátoři typu Fendrycha či Šafra atd.

Karel Marx

Proto z dnešních západních ale i našich univerzit vycházejí s velkou převahou levicová sluníčka řvoucí po zničení kapitalismu. Proto mají tyto myšlenky podporu v médiích, dokonce i v těch veřejnoprávních. A proto je islám propagovaný, nedotknutelný a často zvaný náboženstvím míru.

Roku 1991 Soros založil Central European University, tedy Středoevropskou univerzitu, a to v Praze. Za nějakou dobu univerzitu přesunul do Budapeště a před dvěma léty se přesunula do Vídně, to když díky Orbánovi byla maďarská půda pro Sorose příliš horká. Na univerzitě Orbán kdysi sám studoval, a tak moc dobře ví, oč tam jde.

Na Středoevropské univerzitě studovalo mnoho politiků dnes zastávající vysoké funkce v Evropské unii, Evropské komisi atd. Například první romská europoslankyně za Maďarsko Lívia Járóka.

Tady se nám hezky uzavírá onen Dlouhý pochod institucemi. EU je prorostlá ideologií Frankfurtské školy, která má za cíl zničit náš systém a život, jaký známe.

Je například všeobecně známo, že Sorosova neziskovka OSF masivně podporovala anti-Brexit kampaně i politiky. V době koronavirové krize mu byly ukradené USA, kde žije a místo toho se bál o to, jak to zvládne EU. Tím nemám pochopitelně na mysli občané EU a jejich zdraví, Soros měl obavy, že Evropská unie neudrží opratě nad evropskou sedmadvacítkou.

George Soros platí masivní migrační obsazování Evropy

Každý migrant po cestě do své vysněné Evropy dostane na cestu debetní kartu MasterCard, podle samotné MasterCard „pro zajištění mobility, flexibility a důstojnosti uprchlíků“. Partnerem v této „pomoci“ je jim kdo jiný než Soros. Stejně jako platí dovoz migrantů z Blízkého Východu a z Afriky do Evropy, podobně podporuje i zaplavení USA migranty ze Střední a Jižní Ameriky.

Jestli jste dočetli až sem, musí vám už notně vrtat hlavou, proč toho Sorose zatraceně nazývají filantropem. To ovšem není všechno, že.

Sorosova neziskovka osobně neprovozuje žádnou loď, která od lybijských břehů dováží Afričany do Itálie. Sama ale přiznává, že podporuje mnohé neziskovky, které tak činí, protože jak prohlásili na svých stránkách, „není možné stát bokem“. Například Lékaři bez hranic, kteří dělají oficiálně taxi muslimským migrantům do Evropy, mají velmi úzké vztahy se Sorosem a jeho neziskovkou. Roku 2012 spoluzakladatel Lékařů bez hranic obdržel od Středoevropské univerzity cenu za jejich přínos v oblasti lidských práv. Lékaři bez hranic zase na svých stránkách doporučují ke čtení Sorosovu knihu Krize globálního kapitalismu.

Na seznamu organizací, které Soros podporuje, je také Human Right Watch. Ta se velmi zasazuje o to, čemu říká lidská práva uprchlíků, a to zejména v Řecku, které bylo dlouho hlavní migrační trasou pro dárečky, putující na sever do bohatých států jako Německo či Švédsko.

Soros podporuje neziskové organizace, které v Itálii a dalších členských státech EU poskytují právní ochranu migrantům. To jsou ty, které brání deportacím a platí advokáty hájící krimigranty.

Jsou to Sorosova slova, že Pevnost Evropa je nerealistická a že brány EU mají být otevřeny uprchlíkům.

Black Lives Matter je rasistická marxistická organizace, kterou platí i Soros

V překladu Na černých životech záleží je americké hnutí, které vzniklo v létě 2013 poté, co bílý policista zabil černého kriminálníka. Jak víme, BLM se opět dostala do popředí zájmů médií poté, co i letos bílý policista zabil černého kriminálníka. Tentokrát jsou organizovanější, mají mnohem lepší marketing a je vidět, že do nich Soros musel nalít opravdu hodně peněz, konkrétně má v plánu, aby tato částka dosáhla 220 miliónů dolarů.

Tak jako v roce 2013 se rasové nepokoje změnily v hromadná rabování, násilí a vandalismus. Leckde už se černí drahoušci spolu s Antifou vůbec neobtěžují demonstrovat a rovnou i s auty přijedou k obchodům, aby se jim ta elektronika a hadry tolik nepronesly.

Kvůli Black Lives Matter se v některých amerických městech skoro ruší policie, někde ji zrušili úplně a nahradili sluníčkovými vyjednávači a psychology. Naprostou anarchii tak třeba způsobili v Seattlu, kde demokratická starostka nařídila, aby se policie stáhla a v oblasti nazvané CHAZ se rozproudilo masivní násilí, které skončilo i vraždou. BLM požadují méně policie, což je zvláštní, protože sami černí obyvatelé ghett by radši stejně nebo více policie, ale jich se nikdo neptá, že.

BLM je otevřeně marxistická organizace. Spoluzakladatelka hnutí Patrisse Cullors v roce 2015 řekla, že ona a další z BLM jsou trénovaní marxisté. Pak pochopitelně dává smysl, že se dali dokupy s dalšími ultra levičáky, kteří umí jen dělat násilí a bordel, s Antifou. O Antifě jsem psala ZDE.

Už tak marxisty zdeformovaný jazyk politickou korektností se znovu mění. Černí se mají psát s velkým písmenem, zatímco bílí pořád s malým. Proč? Protože na černých životech záleží. Zatímco, jak například řekla profesorka z Cambridgské univerzity Gopalová, na bílých životech nezáleží. Univerzita ji v tom podpořila.

Kdyby zůstalo jen u toho. V současnosti postižení tímto hnutím dělají čistky ve filmotéce a dávají na index ty, které se BLM nezamlouvají, například Jih proti Severu, což je úplná klasika. Nejenže to nikdo nezatrhne, ale hodně hollywoodských filmmakrů je v tom podporuje.

Tohle všechno je podle Sorosova vkusu, jinak by to neplatil.

Závěrem

Tady to máte. Důvod pro to, aby někdo nazýval Sorose filantropem je jednoduchý fakt, že je Soros přímo či nepřímo platí nebo jim svou pravdu natloukl do hlav ještě na univerzitách. Co je méně pochopitelné je jak libtardi po světě, většinou vědomi si toho, co americký miliardář páchá, se přijdou vysmívat, že patrioti za vším vidí Sorose. Známé bu, bu, bu.

George Soros

Já se Sorose nebojím, já ho jen ze srdce nesnáším. Proč? Protože miluji svou vlast a nechci, aby nám tady migranti dělali válečné zóny jako ve Švédsku, v Británii, Německu či ve Francii.

Jako to chce Soros.

Nemůžu vystát neomarxistický new speak zvaný politická korektnost. Na západě už pomalu nahradil angličtinu, tady se nám to pokouší vecpat též.

Jako to chce Soros.

Jsem bílá. Jako jsou bílí mí rodiče, mí předkové, naprostá většina mých přátel a známých. Mám důvod obdivovat a ctít bílou rasu jako tu nejúspěšnější, ale minimálně si nechci nechat vnutit, že se máme klanět černým.

Jako to chce Soros.

Socialismus už jsem zažila a opravdu už ani den. Nechci, aby se nám a našim dětem tlačila do hlav neomarxistická svinstva jak se o to například snaží TOPka nebo Piráti.

Jako to chce Soros.

Nestojím o to, aby mi Miliónkáři nebo někdo další pomocí barevné revoluce sundal vládu, a to ani kdyby se mi ta vláda nezamlouvala, dokud bude demokraticky zvolená. Nestojím o dosazené Sorosovy loutky na strategické pozice moci.

Jako to chce Soros.

Proto já nechci Sorose.


PS: Pokud máte pocit, že jsem na nějaký důležitý moment zapomněla, prosím napište do komentářů, já ověřím a připíšu do článku. Děkuji.

Zdroje:

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 4,76 out of 5)
Loading...