10.5.2020
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Koronavirus – léky a jiné přípravky, které jsou účinné proti každé chřipce a mnohým jiným nemocem

Sdílejte článek:

JANE K.

Žádná z níže uvedených rad není předkládána jako návod k použití. Jejich přidání do textu je pouze coby zajímavost. Autoři a vydavatelé se vzdávají jakékoliv zodpovědnosti za ty, kteří by tyto postupy chtěli sami na sobě vyzkoušet.

Na závěr je nutno přidat malé shrnutí všech možností ochrany proti koronaviru. Máme v zásobě nemalý arsenál prostředků, které je možno použít, takže nejsme tak bezbranní jak se může na první pohled zdát. Nejlepší na tom je, že všecky tyto prostředky mohou posloužit i proti obyčejné chřipce a jiným nemocem.

První a to hlavní je NEPANIKOVAT. Ti, co podlehnou panice, podlehnou i nemoci. Když budete sledovat strašáky, jak vám je televize denně předkládá, je možné, že už z toho můžete onemocnět. Opakuji znovu: Kdysi byla provedena studie, která použila zaměstnance jisté továrny. Byly to převážně ženy a bylo jich značné množství. Všecky byly naprosto zdravé a velmi dobře se snášely. Mezi tyto byla záměrně rozšířena pověst, že vypukla nějaká zlá chřipka, což nebyla pravda. Pověst se rychle roznesla a velká část těchto žen vymyšlené chřipce podlehla. To je jakou moc má nad námi strach.

Farmaceutické léky a jiné přípravky

Dnešní svět je ale potočen natolik, že američtí lékaři, kteří nepředepisují farmaceutické léky a nedávají očkování ztrácí nárok provozovat lékařskou praxi a je jim odebrána licence. To se ví, Amerika je se vším o pár let napřed.

Jedním takovým případem je i Dr. Jennifer Daniels. Studovala biologii na Harvardu, kde byla jedna z nejlepších studentů a hned na to vystudovala medicínu na Universitě v Pennsylvanii. Její první zaměstnání bylo ve „slums.“ Překvapovalo ji, jak málo lidí se dokázalo jí předepisovanými léky vyléčit. Dokonce bylo zjevné, že jsou na tom často hůře než když s léčbou začali. To jí bylo vysvětlováno jakože lidé často nemají dost peněz na léky, anebo nedodržují předepsané dávkování.

Později přestoupila na prestižní kliniku, která sloužila velmi bohatým lidem. Když nastoupila, ptala se vedoucího kliniky: „a co budeme těmto lidem předepisovat za léky?“ Celý překvapený odpověděl: „no přece to, co tě učili ve škole.“ To znamenalo, ty stejné, neúčinné a snad i škodlivé prostředky jako chudákům ve „slums.“

Dr. Daniels se po čase osamostatnila a začala praktikovat medicínu na svých. Časem přišla na lepší způsoby léčby a to byly potravinové doplňky (vitaminy a minerály), očistné kůry, byliny, změna stravy a životního stylu. Úmrtnost jejích pacientů se snížila ze čtyř za rok na nulu. Ale pak začaly problémy. Zástupci farmaceutických firem zjistili, že nejen že nepředepisuje žádné z jejich léků, ale ani ty od konkurence. Nemocnice se dožadovaly proč jim neposílá pacienty. Dr. Daniels byla vyšetřována jak to, že se někteří z jejích pacientů naprosto vyléčili i bez léků. A pak byla vyzvána, aby se buď sama vzdala lékařské licence, jinak že jí tato bude odebrána. Jinými slovy, bylo jí zakázáno praktikovat medicínu.

Dr. Daniels se rozhodla opustit Spojené Státy a dnes pořádá přednášky o zdraví přes internet a nabízí vlastní řadu bylinných a jiných, v podstatě přírodních prostředků k zakoupení.

Účinné prostředky proti chřipce

Účinných prostředků proti chřipce není málo. Skvělý kanadský prostředek proti každé chřipce, zápalu plic, nemocem horních dýchacích cest a podobným onemocněním je ohřát mléko až k bodu varu, odstavit a přidat nastrouhaný česnek. Dobře promíchat a nechat mírně zchládnout. Jakmile to jde, vypít, pokud možno pěkně teplé. Ti, kterým by česnek v mléce vadil, ať si ho zcedí.

Homeopatická medicína rozeznává šest typů chřipek, podle homeopatických léků, které proti nim působí. Tyto jsou: Gelsemium, Belladonna, Bryonia, Ars.Alb., Nux Vom., Rhus Tox., Aconite a možná i Baptisia. Každá z těchto látek má vliv na určitý druh chřipky, podle popisu příznaků. Homeopatické přípravky jsou tak slabé, že je můžeme brát i všechny zaráz a nikdy nám z nich nic nebude. Když nepomůžou, tak prostě nezaberou. 12x ředění je naprosto spolehlivé a někdy se ředění 30x ukázalo ještě účinnější.

Ředění homeopatických přípravků je jednoduché. Ředění C1 znamená jeden díl účinné látky na 99 dílů neutrální látky, třeba vody nebo mléčného cukru. Jeden díl této naředěné látky na 99 dílů neutrální látky je C2 a tak dále. Ředění D1 je jeden díl na 9 dílů neutrální látky atd.

Další účinný homeopatický prostředek je přímo chřipka sama a je ho potřeba koupit co nejnovější vydání, protože to obsahuje všecky současné druhy chřipek. Jmenuje se Oscillococcinum a je běžně prodáván v lékárnách i u nás. Spolehlivě funguje proti chřipce, mohu to potvrdit z osobní zkušenosti.

Snad největší zásobu homeopatických přípravků má firma Ainsworths v Anglii (https://www.ainsworths.com/) a mohou smíchat i několik přípravků dohromady v jeden, podle přání.

Současné vydání novin „New York Times“ oznamuje, že existuje skoro 70 různých léků proti Coronaviru. Mezi ně patří antibiotika a pak hydroxychloroquin (Plaquenil), což je látka, která dokáže zničit i jednobuněčné parasity, kteří způsobují malarii. Americká organizace FDA (Federal Drug Administration, neboli Federální administrace léčiv), která dává povolení či zákazy na používání veškerých léčiv, právě odsouhlasila používání hydroxychloroquinu, jako lék proti koronaviru.

Anti-virový prostředek z Kuby

Na Kubě vyvinuli anti-virový prostředek s názvem Heberon, nebo taky Interferon Alfa 2b. Je to léčivo, ne očkování. Tento lék byl úspěšně používán při léčbě pacientů s koronavirem.

Zcela nečekané léky se ukázaly být Haloperidol, používaný na léčbu schizofrenie a Metformin, který berou lidé s cukrovkou skupiny 2.

S dalším lékem proti Koronaviru a jiným chřipkám přišli Japonci. Jmenuje se Favipiravir a osvědčil jak při pokusech tak i proti běžné chřipce, proti západonilské chřipce, proti žluté horečce a jiným nemocem dnešní doby.

Ozon, záporné ionty, zapper, peroxid

Dr. Robert J. Rowen oznamuje, že vážně nemocné pacienty uzdravují v Číně pomocí ozonu a to během velmi krátké doby. Dodávaný ozon se váže na viry a bakterie a zničí je. Ve větším množství je ale škodlivý. Článek: ZDE.

Je možné, že můžeme podobné léčivé účinky způsobit v menším měřítku pomocí tak zvaného ionizátoru. Tato poměrně malá jednotka vypouští do vzduchu záporné ionty. Lidé, kteří se v místnosti s ionizátorem nacházejí, se cítí svěžejší a odpočatější. Záporné ionty na sebe rovněž vážou prach, cigaretový kouř, ale i bakteriální a virové infekce. Spolu s ionty je vypouštěno do vzduchu i malé množství ozonu, který se rovněž rychle váže na nečistoty v ovzduší. Většina ionizujících čističů vzduchu (ionizátorů) je naprosto bezpečná a neškodí na zdraví. Takže když už nic, budeme mít aspoň doma čistý vzduch. Obzvlášť použitelný je tento přístroj v místech, kde projíždí kolem větší množství vozidel, ve městech, nebo v blízkosti nějakého průmyslu. Dlouholetá osobní zkušenost: menší stolní model ionizátoru úplně postačí na jednu místnost.

Ionizátory jsou často zaměňovány za ozonové generátory, které produkují vysokou hladinu ozonu, což může být škodlivé. Vyšší denní dávka ozonu škodí na plíce a na čichové ústrojí.

Zapper, který popisuje v jejích knihách Dr. Hulda Clark může někdy fungovat, ale někdy také ne. Je to potřeba vyzkoušet. Na příklad, na zanícenou ránu, která už je kolem dokola modrá či zelená funguje zapper jako zázrakem. Samozřejmě, nedržíme ho přímo na ráně, ale v jejím okolí. Vyzkoušeno.

Někteří doporučují na chřipková onemocnění peroxid, asi kvůli jeho desinfekčním účinkům na pokožce a v ústech (max. 3% roztok). Je sporné, jestli peroxid funguje při ústním požívání, protože v žaludku se začne v přítomnosti žaludečních kyselin příliš rychle rozkládat a tím ztrácí vliv.

Borax, boron

Dnes tolik demonizovaný prostředek byl ještě v nedávné minulostí úspěšně používán na konzervování mléka. V Americe byl doporučován a taky používán na praní plen a prádla pro novorozeňata. V malém množství je borax naprosto neškodný.

Dana Ashlie ve svém internetovém rozhovoru z minulého roku představuje borax jako účinný prostředek proti revmatismu, hormonálním výchylkám a mnoha jiným potížím. Tím, že dělá celý tělesný systém více zásaditý (pH), podílí se borax na lepším vstřebávání minerálů, na správné absorpci vápníku, podporuje stavbu kostí, zlepšuje funkci buněčného systému, odvádí fluor z těla a tím dekalcifikuje šišinku. Video.

Kromě toho borax zabírá proti kandidě (Candida albicans), což je zákeřný fungus, který všichni máme v těle, ale ne vždycky je aktivován. Aktivaci je možno docílit stresem, ale také konzumací většího množství cukru, kvasnic a umělých chemických látek. Kandida je v podstatě kvasnicová infekce. Má mnoho příznaků, ty hlavní jsou zpomalenost myšlení, únava, trávicí potíže, bolesti v kloubech.

Dávkování boraxu je jedna malá špetička (asi 3mg) do sklenice vody, 3x denně. Je zajímavé, že v Israeli, což je jedno z mála míst, kde se nacházejí bohatá ložiska boraxu, netrpí skoro nikdo revmatismem.

Také čistící prostředky jsou účinné proti koronaviru a jiným chřipkám

Osobní hygiena je důležitá vždycky, ale v dobách epidemií je to stěžejní druh ochrany. Udržujte sebe a své okolí v souladu se zásadami správné hygieny. Mnohé čisticí prostředky jsou účinné proti všem chřipkovým virům. Používejte je pouze podle návodu.

Tam, kde lidé nepoužívají ochranné rukavice v práci s těmito čisticími prostředky, může dojít k narušení pokožky. Toto snadno zneutralizuje malé množství octa ve vodě.

Přeji všem hodně zdraví a úspěchu s potíráním všech chřipek a jiných nemocí.

———–

KONEC

ZDROJE:

Série článků Jane K. patří do kategorie „Vox populi“, které uveřejňujeme jako názor k diskusi, ale nemusí úplně ve všech bodech korespondovat s názorem redakce. 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading...