14.10.2014
Kategorie: Společnost

Co je lepší? Mafie nebo vláda?

Sdílejte článek:

MARTIN BULÁK 14|10|2014

V naší společnosti existují skupiny lidí, jejichž cílem je nepracovat, netvořit hodnoty a raději násilným způsobem okrádat lidi o jejich majetky. Pokud si někdo myslí, že mafie, tak jak ji známe, představuje z těchto skupin největší hrozbu a zlo, tak je na omylu.

 

[ad#hornisiroka]

 

Pokud si mafii porovnáme s praktikami centrální vlády ve státě, tak zjistíme, že mafie je v porovnání s vládou úplný žabař. Málokomu se toto tvrzení bude líbit, ale pokud bychom čistě hypoteticky neměli vládu, ale jen “mafii”, jak ji známe dnes, měli bychom se v podstatě mnohem lépe.

 

A to z jednoduchých důvodů:

  • Mafie má smysl pro čest. Pokud něco slíbí, tak to určitě i splní. Politici nevědí, co je to čest a proto ani své sliby nikdy neplní.
  • Mafie vás okrádá běžně “jen” o cca. 10-15% vašeho příjmu, přičemž vláda minimálně o 45-55%. U mafie navíc nemusíte nikam chodit a nic vyplňovat, slušně si přijde po výpalné sama.
  • Pokud platíte mafii za ochranu, můžete si být jisti, že vás skutečně ochrání. U státní policie můžete spíše vidět pravý opak.
  • Mafie vám nepřikazuje, co máte jest, pít, nebo jaké žárovky si máte domů kupovat.
  • Mafie vás nezavalí obrovskou haldou byrokracie, kvůli které si musíte zaměstnat ještě i lidi na to, aby  celé výpalné papírově zpracovali.
  • Mafie vám necpe nos do ložnice a je jí jedno, s kým spíte – naopak, ještě vám ochotně za úplatu dodá, kdo vám jen nejlépe vyhovuje.
  • Mafie vás nepotrestá za mírumilovné vypěstování jedné rostlinky (např. Marihuany) nebo čehokoliv jiného – naopak, ještě vám ji i velmi ochotně dodá.
  • Mafie vám nebude bránit v pořízení výzbroje na vlastní obranu – naopak, ještě vám jakékoliv zbraně i velmi ochotně dodá. Dokonce bez psychotestů.
  • Mafie od vás nikdy nebude požadovat, abyste v jejím jméně šli bojovat proti jiné mafii. Čestně a chlapsky si to vyřídí sama.
  • Mafie vás nijak nereguluje, naopak, chce abyste svobodně rozvíjeli, a aby váš byznys prosperoval, protože ví, že z toho bude prosperovat i ona sama.

 

 

Takto by se dalo pokračovat, ale jak vidíte jen na těchto příkladech, mafie je vždy v principu lepší řešení než vláda. To, že jsme uvěřili divadélku zvanému volby a tak jsme přistoupili na vládní hru, nemění nic na samotném popisovaném faktu. A pro ty, kteří se budou ohánět volbami, mám zásadní otázku: Co by se stalo, kdyby teoreticky nikdo nešel volit? Vláda by přestala existovat?

 

V principu je rozdíl pouze ve velikosti. Pokud nějaká skupina okrádá 100 nebo 1000 lidí, je to mafie. Pokud okrádá 1 milion lidí, je to stát. V principu je to tedy to samé a zlo zůstává zlem, bez ohledu na rozsah. Avšak mafie v prostředí státu přináší lidem častokrát i užitek, když řeší nesprávné rozhodnutí vlády vůči trhu – např.prohibici.

 

Proto bychom neměli urážet mafii, protože ti kluci jsou skutečně jen slabým odvarem toho, co dělá s námi násilná a nemorální vláda, plná elitních parazitů ve značkových oblecích.

 

ZDROJ: Martin Bulák

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,76 out of 5)
Loading...