21.11.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Evropa má už mešity … a brzy bude mít i islámská koupaliště

Sdílejte článek:

ROMAN BEDNÁR

To není žert, ale to bude realita v Evropě. Zatím je to jen idea v jedné muslimské hlavě (která však již nyní má mnoho přívrženců), ale muslimové smýšlení fundamentalistického stále více mění obraz Evropy podle svých představ a či lépe řečeno, podle svých plánů.
Frankfurtský podnikatel, muslim Abdullah Zeran, německý občan a vyznavač přísného islámu chce ve Frankurtu postavit koupaliště výlučně pro muslimy. Prohlásil:

“Chceme postavit takové koupaliště, které bude vedeno jen podle předpisů a hodnot islámu. Bude se na něm přísně dodržovat to nejdůležitější – separátní koupání žen a mužů. V tomto směru jsme již ovlivnili i mnoho německých koupališť, kde se již kvůli muslimům zavedlo oddělené koupání pohlaví.

Zatím se to však praktikuje jen dvě až tři hodiny denně, což je nedostačující. Chceme, aby se to stalo trendem všude a aby oddělení pohlaví bylo dodrženo každý den, a to po celou dobu, kdy jsou koupaliště otevřené. Mnoho žen nechce jít na koupaliště společně s muži a stále více mužů se chce koupat jen s muži.”

Muslim Zeran ale lže, když tvrdí, že stále více žen se nechce chodit na koupaliště koupat společně s muži. Pokud nebyly v Německu miliony muslimů a poslední roky i miliony mladých muslimských uprchlíků, z nichž mnozí na koupalištích doslova masově sexuálně obtěžovali ženy, tak ten problém neexistoval.

A právě z tohoto důvodu byly v Německu některé koupaliště zavřené (např. V Paderbornu), že kvůli sexuálnímu obtěžování domácích křesťanek docházelo až k masovým bitvám mezi těmi, co je bránili a muslimy, kteří ženy obtěžovali.

A Zeran se ani slovem nezmínil o tom, proč mladí muslimští násilníci na koupalištích obtěžují jen křesťanky a nikdy ne muslimky.

Jaké by asi bylo velké pobouření Zelených, levičáků a dalších proislámských politiků, kdyby někdo žádal budování koupališť, kde by měli muslimové zakázaný vstup?

Byl by jimi označen za rasistu a nepřítele islámu.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...