2.9.2019
Kategorie: Společnost

168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezura diváků za naše peníze

Sdílejte článek:

PATRIK JUDA

patrik-juda72492443_0Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

Čím asi tak začalo pravidelné týdenní manipulování diváků od paní Fridrichové a námi placené veřejnoprávní ČT včera? Zeman, Klausovi, Okamura a proti nim mladá studentská fronta stávkujících a odborníci, kteří je v tom podporují, stejně jako Nora Fridrichová a veřejnoprávní televize.

Paní Nora Fridrichová dokonce nedávno napsala, že by tak nějak chtěla důchodce a neposlušné voliče deportovat. Co vše si ještě může tato bulvární “novinářka” dovolit z obrazovek vůči občanům? Koho všechno ještě urazí? A jak dlouho bude ještě diváky drezúrovat a manipulovat tou svou jedinou pravdou?

Včerejší úvodní reportáž pořadu 168 hodin, ač já mu říkám jinak, zněla“Tahle země není pro mladý”. Podle nedávných výroků paní Nory, by byla asi raději, aby tahle země, ale nebyla pro starý. Úvod..“Politici versus studenti.” “Staří versus mladí.” “Střet kvůli klimatu.” Podle vědců za to můžeme my a středoškoláci se proto pustili do protestů. Dále se vychválilo hnutí Fridays for Future (Páteční záškoláctví), svatá Gréta a mohlo to začít.

“Greta Thunberg je v Česku terčem především dezinformační scény.” V pozadí fotka Protiproudu a prostor dostal aktivista a odborník na dezinformace z Českých elfů, Bohumil Kartous a mohlo se pokračovat..”Trefují se do ní někteří čeští politici.” Tak, kteří asi?

č.1 Miloš Zeman..“Myslím si o ní, že je to hysterka.” “Místo, aby se učili a dělali to alespoň v sobotu a ne v pátek.” “Obávám se, že o klimatické změně toho moc nevědí.”Na to dostal prostor mudrující mladík, kterého jsem nazval nedávno Gek, neboli student Doubravský, a že jsou to politici, kteří nic nevědí, jako třeba prý Miloš Zeman. Očekávám, že tyto nové svazáky uvidím teď v ČT často.

č.2 Václav Klaus mladší..“Nemyslím si, že evropskou, potažmo světovou průmyslovou politiku má určovat 16ti letá puberťačka ze Švédska s nějakými diagnostikovanými psychickými poruchami.”

č.3 Václav Klaus..“Myslím, že se ve světové vědě nestalo nic, že by klimatici objevili něco nového, myslím, že ne.” “Totéž ve statistikách.” “Lidé jsou popleteni pár horkými dny v červenci.”

č4 Tomio Okamura..“Řešením tady není nesmyslný boj proti CO2 poškozující brutálně naší ekonomiku a nahrávající solárním baronům a pobíračům dotací, ale vysazováním více zeleně.” Pan Okamura by chtěl sázet zeleň? Tak s tímhle na nás v ČT pane nechoďte, protože podle námi přizvaného odborníka by totiž musel být les všude. Panu Okamurovi dobrého slova nedají ani asi kdyby například chválil i pana Havla.

Přijde mi zajímavé, že zrovna dnes jsem četl článek o tom ideologickém otci a světově slavném bojovníkovi s klimatickými změnami, Michaelem Mannem, který prohrál! svůj letitý soudní spor s klimaspektikem Timothy Ballem,protože nebyl schopen dodat Nejvyššímu soudu kanadské provincie Britská Kolumbie data svého slavného grafu! Táhlo se to devět let, chtěl po klimaskeptikovi miliony dolarů a nedostane nic, naopak zaplatí všechny výdaje, protože své teorie prostě nedokázal. Přál bych si, aby teď klimaskeptik Balle zažaloval jeho.

Tak pan Mann dlouhá léta propaguje svou studii, ke které se hlásí většina současných klimatických aktivistů, ale když má Nejvyššímu soudu doložit výchozí data, ze kterých vycházel, tak raději letitý soud prohraje? Tak to je směšné, stejně jako údajná objektivita na ČT.

Myslíte, že se toto někdy z ČT dozvíte? Ne, tam si pozvali pouze odborníky, bojovníky s klimatickými změnami. Proč by také zvali ty klimaskeptiky? Jak by potom mohli dělat hlupáky z diváků a politiků, které na ČT nemají rádi. Že by tam štouchali do někoho z Topky, Stanu, Pirátů, prostě těch hodných jejich miláčků, to ne. To jsme si nezaplatili. My si bohužel platíme Noru a její manipulativní show. Show, která bude s listopadem gradovat na totál.

Závěr úvodní reportáže patřil mladým, kteří v září opět místo školy vyjdou do ulic, protože s tím staří nechtějí nic dělat a tak se svět změní dosti nenávratným a radikálním způsobem. Amen.

Vím, že to asi vypadá, že nemám Českou televizi rád, ale to není pravda. Mám rád sportovní kanál, druhý program, často i ČT1 a na 24 koukám velmi často a za Art také děkuji, ale tento pořad plus některé pořady na ČT 24 opravdu rád nemám. Vlastně nemám rád konkrétně vás paní Fridrichová, jak jste si ten veřejný prostor zprivatizovala ve jménu jedné, jediné, a to té vaší pravdy.

Kdyby se pořádně naučili matematiku, cizí jazyky, nebo něco jiného, aby se v budoucnu mohli postarat sami o sebe, o svoji rodinu, zaplatili daně, a tím dělat sociální sounáležitost a ne vyřvávat nějaké nesmysly o klimatu………Václav Klaus mladší.

Autor: Patrik Juda

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (38 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...