22.7.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Mějme méně vlastních dětí, abychom mohli přijmout více migrantů!

Sdílejte článek:

VLK

Žijeme  v  době, kdy  naprostí blázni a  šílenci, minimálně  v našem civilizačním okruhu , jak se zdá  převzali  vládu nad  světem. Nebo ji, v  lepším případě, právě  přebírají.

Ještě  včera  kdybych  byl  měl rozhodovat  co  nejšílenějšího a nejbizarnějšího  jsem letos  četl, viděl  nebo  zaslechl  jako  vážně míněnou  a  realizovanou  či  realizovatelnou variantu chování západní  civilizace, z oficiálních zdrojů, pak  bych, opakuji, do včerejšího rána váhal mezi následující  trojicí  totálních  absurdit:

  • nová  americká  jaderná  doktrina, připouštějící  použití jaderných zbraní o  nízké  účinnosti v  konvenčních konfliktech
  • pokusy  o etablování  pedofilie  jako  normálního a  přípustného  společenského chování
  • obsazení  černošky  do role  agenta  007

Všechno popisuje,  jak se  změnily  morální  východiska a limity, které si  náš  civilizační okruh  kdysi nastavil.

Ale  našel jsem něco, naprosto vážně  míněného  nepřehlédnutelnými autoritami, co  tyhle  grandiozní  a extra nebezpečné nonsensy hravě  překonává!

A  to přesto, že  jsme už  připraveni  vést  jadernou  válku. Přirozeně  -v omezeném rozsahu, abychom  ekologicky  nadmíru nezatížili  svět, ale  jen  rychle  a s  co nejmenším nákladem  vyhráli nad  protivníky, kteří   A bombou nedisponují a nemohou se tudíž adekvátně  bránit.

Sexuální  obtěžování se sice  ani v nejmenším netoleruje   a to  ani  desítky  let  nazpět, viz  kampan Me Too! nebo  úchylnost  nového švédského  zákona  o znásilnění  z nedbalosti, který  vyžaduje, aby  každý  další  krůček  v intimním sbližování  měl výslovný  souhlas obou  aktérů  a jen tichý  nestačí, podle pravidla, kdo mlčí, ten souhlasí a  když ten  výslovný  nebude, pak pokračování  intimních hrátek je  žalovatelné  jako ono znásilnění z nedbalosti. Ale  to neplatí  pro děti, obletované  těmi, co  na  ně mají sexuální  úchylku. Ty  s tou úchylkou přece musíme  chápat, oni za  to nemohou!

Možná  si  říkáte, že  nějaká  černoška, která nahradí chlapácké  mužské představitele zachránce  planety jménem  Bond  je proti těm dvěma  předchozím úletům  jen taková  blbinka a  škoda  s ní ztrácet  čas.  Nesouhlasím.  Jde o  to,  že  je  dneska  správné a žádoucí  dělat  z normálního mužského a  jeho kdysi  životně  důležitých předností cosi v podstatě  zločinného  už  svou  existencí!  Být  mužem je  hanba. Být  energickým , rozhodným  a  sexuálně aktivním  a navíc  BÍLÝM mužem  je zřejmě  kriminálně  dokonaný  skutek a proto je potřeba  ho vymýtit i v oddechové lidské  zábavě!  Bílého muže  je prostě  třeba  zničit. Sebrat mu  jeho hrdost, zlomit  charakter a  odstranit  jeho hodnotový  svět.

Proč  tohle  všechno píši?

Protože  včera dopoledne  jsem  narazil na  něco, co alespon pro mne  ty  výše  zmíněné megabsurdity  a superúlety trumfne! Nebo minimálně  – hravě vyrovná.

Zcela náhodou  jsem  zavadil  o  perex  článku  v jednom  z  nejvlivnější  francouzských  deníků  L´ Obsesrvateur  s názvem: Faut-il faire moins d’enfants pour sauver la planète ?

Byla  to veliká  náhoda.  Jenže  prohlížeč  Google  Chrome  má  tu ne/výhodu, že  cizojazyčné stránky  okamžitě  přesype  do  rodné  řeči uživatele, aniž byste museli  znát  tu cizí.

Takže  já se  stupňujícím se úžasem četl:

Měli bychom mít méně dětí, abychom zachránili planetu?

Disent. Ekologickým přesvědčením se někteří již rozhodli, že nebudou nebo už nebudou mít děti.

Před třiceti lety nemyslitelné, je dnes  otázka, která nyní trápí malou skupinu 20-30letých, která si dělá starost o  budoucností naší staré Země. Úvaha je jednoduchá, dokonce triviálně: méně znečišťovat, spotřebovávat méně! Abychom spotřebovali méně, buďme méně početní, a proto se přestaňme sami reprodukovat. To je velký návrat malthusiánské myšlenky … Podle ekologického přesvědčení se někteří dokonce rozhodli, že nebudou nebo už ne další děti .

Ačkoli je obtížné navzájem zkoumat základní důvody takové volby, podpora zelené motivace je významným trendem, který se objevuje. Laure Noualhat, nezávislá novinářka specializující se na otázky životního prostředí a vymezující se proti populačnímu růstu, zveřejnila tento podzim „Open Letter těm, kteří nemají (dosud) děti“ (Plon).

Měli bychom se vzdát své touhy po mateřství – nebo otcovství – za společné dobro? Pro většinu francouzštiny, otázka ani vyvstane. Minulý říjen zveřejnila agentura Agence France-Presse infographic ze studie agentury Environmental Research Letters o hypotéze „méně dítěte“ j…….

Podotýkám, že  tohle nevyšlo na  nějakém pokoutním  mikroserveru  nýbrž  na 133. nejčtenějším  francouzském  webu, který  je  v  celosvětovém  žebříčku  čtenosti na 395 místě  a má  vyšší impact  na  veřejnost  než  všechny  hlavní české  a slovenské weby  dohromady!

Takže  to shrnu – módním evropským/ francouzským zeleným trendem  zřejmě  začíná  být  úvaha – abychom předali našim dětem svět v  co nejlepším ekologickém stavu, tak  radši žádné  vlastní děti mít  nebudeme, protože  děti  jsou příliš  velkou zátěží pro životní prostředí! Že  Evropa  je  dlouhodobě  ekologicky  degresivní?  Nevadí,  my  přece  chceme  předat  planetu  v co nejlepším stavu  zjevně obyvatelům jiných kontinentů!  Nebo je  to snad  ještě jinak? Jak?

Další obsah  byl  placený. Takže  jsem na něj nemohl. Přesto mne zjevné šílenství  vzalo natolik, že  jsem  začal  tvrdě  gůglit, abych se dozvěděl. Přes jednu ze  dvou  fotografií v  záhlaví  článků  jsem se dostal   ke   jménu Yves Cochet  a  pak už  to ve  spojení s L´Obs bylo snadné.

Vyjel mi  následující článek,který se odvolává  na ten  původní z L´Obs, L’ex-député écolo Yves Cochet veut « limiter nos naissances pour nous permettre de mieux accueillir les migrants », kde jeho  součástí má  být  i  rozhovor  s  Yvesem Cochetem.  V záhlaví  článku je  uvedeno, kdo to je  –  bývalý  ministr  životního prostředí Francouzské republiky!, který  mi  můj  Google  Chrome  přeložil asi takto:

Bývalý poslanec Zelených Yves Cochet chce „omezit naši porodností, aby nám umožnil lépe se přizpůsobit migrantům“

Yves Cochet spoluzaložil francouzskou  Zelenou stranu v roce 1984, byl ministrem životního prostředí v letech 2001 až 2002 a  členem Národního shromáždění v letech 1997 až 2011.

Měli bychom omezit růst populace, abychom zachránili klima?

(…) Musíme také vzít v úvahu demografii. Je však pravdivé  říkat: je nutno snížit počet obyvatel na Zemi, je nutné mít méně dětí.

Měli bychom tedy omezit porodnost?

(…) Navrhuji změnit naši politiku podpory porodnosti obrácením logiky rodinných přídavků. Čím více dětí máte, tím více se vaše příspěvky snižují, dokud si neodpustí třetí porod!

Je na Francii, aby vynaložilo co největší úsilí?

Když člověk předpokládá, že je „neo-malthusiánský“, rychle se obviňuje z rasismu nebo elitářství. Říkám, že nemám za cíl omezit  nejchudší země, které reprodukují  více dětí než jiné. Naopak! Bohaté země jako první musejí demograficky snížovat. Jsou to ti, kteří mají nejvíce znečišťující životní prostředí.

Omezit naši porodnost by nám navíc umožnilo lépe se přizpůsobit počtu migrantům, kteří zaklepávají na naše dveře.

Zatímco v  té  části původního textu  z L´Observateur,  bez odpuštění  – blbka jménem Laure Noualhat vyzývá  k omezení  mateřství v našem společenství, ve jménu  zmenšení ekologické zátěže  planety, v  druhé  placené   části  musí  přijít  francouzský  exministr, aby  nám vysvětlil,  jak je  ve skutečnosti  – my  musíme omezit  počet  vlastních narozených  dětí,  abychom jednak nezatěžovali  planetu,  ale především abychom  měli  více místa  pro  migranty, kteří nám  z přelidněných a přelidňovaných rozvojových  zemí, které  ani náhodou s nad nebudeme  obtěžovat s  požadavkem nějaké kontroly  porodnosti!!!

Tak co, je  horší ta  nová  americká  doktrina  o použití  atomových zbraní nebo  pedofilie  jako společenské  norma  nebo  černoška  jako James  Bond, což s sebou v budoucnu přinese  další  a  další omezování  tradičního  civilizačního euroatlantického ukotvení  nebo  dobrovolná  absence  na  vlastní porodnost, abychom mohli  přijímat  více  migrantů?

Vítejte v obludáriu a račte  si vybrat!

To poslední, alespoň pro mne dokonale  nahrazuje  ty  předchozí. Pedofilie  zmizí  sama  od sebe, když nebudou děti, takže  ji můžeme tolerovat už dneska,  černoška  v roli Jamese  Bonda  je  vlastně  také  jen aktuální předzvěstí  budoucí  demografie?  A  nasazení jaderných zbraní ? Nejspíš  proti těm, kteří  tomu nebudou chtít  rozumět!

Nejsem žádný  alarmista, šiřitel poplašných zpráv, žádný  agent  Kremlu  nebo výrobce fake  news, nehodlám podlamovat  demokratický  systém  a nic  jsem si nevymyslel. Jen  převzal  informace  od  bývalého člena  francouzské  vlády, tak,  jak  je přinesl  jeden  z největších a nejserioznějších  francouzských  deníků!

Autor: 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...