Chcete si zahrát v online casinu? Poradíme vám, jak na to

Sdílejte článek:

Hraní v online casinu je ještě snazší, než návštěva kamenné herny. Nemusíte nikam chodit a nemusíte se vyhrazovat několik hodin nebo třeba celý večer, abyste se skvěle pobavili a třeba i vyhráli. Hrát v online casinu můžete kdykoliv a kdekoliv, ať už z pohodlí domova nebo třeba při cestách nebo jako zkrácení času v čekárně. Na pár zatočení je čas vždycky a hru spustíte během pár sekund.

Oproti kamenným herním a kasinům navíc online casina nabízí i bonus bez jediného vkladu. Pouze za registraci, která je zcela zdarma, můžete dostat bonus, který následně využijete ke hře o reálné peníze. Všechny výhry jsou samozřejmě jen a jen vaše!

Jak začít hrát v online casinu

Jestli si chcete všechno jenom vyzkoušet bez rizika, stačí jen navštívit stránky libovolného licencovaného českého online casina, kliknout na hru a spustit hru pro zábavu o takzvané hrací žetony bez hodnoty. Hra se okamžitě spustí i bez registrace a snadno si vyzkoušíte, jak vše funguje, jaká jsou pravidla i jestli vás vlastně hra vůbec baví. Hrát můžete 99% her v online casinech a po neomezenou dobu.

Jestli vás hra baví a chcete si ji ještě vylepšit, přichází na řadu hra o reálné peníze. Vždy hrajte jen o peníze, které můžete případně i prohrát. Zodpovědnost a zodpovědné nakládání s financemi jsou na prvním místě.

  1. V prvním kroku se zdarma zaregistrujte do casina vyplněním online formuláře
  2. Poté je potřeba dokončit registraci ověřením totožnosti. To jde buď návštěvou libovolné pobočky případně online přes internetové bankovnictví podporovaných bank. Tuto možnost najdete vždy v daném online casinu i s aktuálním seznamem bank, u kterých je to možné
  3. Doplňte potřebné údaje, nastavte herní limity a užijte si bonusy bez vkladu, které online casina nabízí
  4. Po dokončení registrace můžete hrát a bavit se i při hře o reálné peníze, ale samozřejmě také dál zdarma. Prostě jak budete mít chuť

A co sázkové kanceláře nebo poker?

U sázkových kanceláří je vše opravdu snadné, protože všechna online casina u nás jsou provozována původně sázkovými kancelářemi nebo loterijními společnostmi. Všechny hry, sázení i casino tak máte pod jedním účtem. Jestli si tak založíte účet u online casina, můžete také s tímto účtem sázet na sporty, loterie nebo využívat další služby.

Jestli si chcete zahrát poker, je registrace také snadná. Online vyplnění formuláře je stejné, jako u online casin, jen dokončení registrace probíhá na libovolných pobočkách CzechPoint nebo úřadech. Tam si necháte ověřit totožnost a formulář ofotíte a pošlete dané pokerové herně.

Přestože dokončení registrace je krokem navíc, je to jednoduché a můžete ho zvládnout kompletně online nebo třeba při cestě. Návštěva pobočky nebo vyřízení na Czech Pointu trvá přibližně 5 minut, ale za odměnu dostanete jak bonus bez vkladu, ale také hromadu zábavy i šanci na výhru.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,40 out of 5)
Loading...