23.6.2019
Kategorie: Společnost

Celý svět jde do prdele

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Stát drží nad vodou jednotlivé buňky – rodiny. Nedílnou součástí vyspělosti země je vzdělání a kultura. Bez ní nejsme lidé, ale jen nezvládnutelná horda tupců, se kterými si kde kdo dělá co chce. Pak je tu právo. Pokud se dostane do rukou soudcovské mafie a právo je jen pro ty, co si ho mohou koupit, můžeme celý stát zabalit, protože nastává rozklad. Další – pokud se nůžky mezi chudáky a boháči otevřou na doraz, hrozí revoluce a potom války. Kde není morálka, není čest, není ani slušnost a život, který by za to stál. Myslím, že každý kdo má v hlavě mozek, sám nejlépe ví, že nic není v pořádku.

Jak je možné, že se v této zemi nedovoláte práva a pokud se ho náhodou dovoláte tak za x let a mnohdy se stane, že se ho ani nedožijete? Jak je možné, že pracháči se mohou vyplatit ze svých kauz a z policie a soudů si dělají akorát tak legraci. Ano, občas se zadaří a provinilý hříšný pracháč si jde sednout za katr, ale to je jen kapka v moři a mne to rozhodně neuklidní. Nejlepší je, když potom prezident, v našem případě Klaus, udělí takovou milost, že zamete pod stůl nedořešené obří kauz českých mafinských pracháčů a nic se neděje. Jedeme dál a dál se krade a dál se ničí.

Kde není právo, tak začne mizet i rodina, protože lidé se rozpakují mít děti, které jsou velkou zodpovědností a finanční zátěží. Děti jsou totiž základním kamenem aby stát žil i za dalších x let. Staré hodnoty končí a nové nám vnucují. Vnucují nám naprosto jiný pohled na sexuální život, protože preferují menšiny jako jsou homosexuálové, nekrofilové, pedofilové a další „nemocní“ lidé. U mne pedofil a nekrofil nikdy nebude zdravý, normální člověk, protože je to odporné. U mne odporné a u politiků a soudců naprosto v pohodě. Lidé se správně se bojí, že děti neuživí, že jim nebudou moci dopřát vzdělání a až vyrostou, nebude z nich nic, jen novodobí otroci všech těch korporátních společností na které budou dřít a oni si utírat zadek do hedvábí a kadit do zlaté mísy. Jak se naruší rodina, každý normální člověk by měl zpozornět. Něco shnilého je na tomto světě. Lidé nezakládají sňatky a děti nejsou priorita jako to bylo kdysi.

Když už ty děti náhodou máte, tak vám vyvstane problém se školou a ten je bez pardonu tak velký, že lituji toho, jak vzdělaní lidé vycházejí z našich škol. Čeština, matematika, dějepis, přírodopis, zeměpis a další. Zkuste se těchto dětí zeptat a na věc, které jsme my museli znát. Budou na vás koukat a nebudou znát odpovědi. Po integraci postižených dětí mezi zdravé do normálních škol, to bude ještě horší a výsledky nikdo neumí odhadnout. Se vzděláním jde ruku v ruce kultura a všeobecný přehled o kulturním děti, o umělcích, návštěvy koncertů, muzeí, výstav atd. Místo toho se vyzvání pouze film a to hlavně ten, kde teče krev. Pro nás bylo běžné znát velké umělce x století dozadu. Učili jsme se o tom a je to dobře. Nerada bych kdyby moje děti nevěděli kdo byl Dvořák, Smetana, Aleš, bratři Čapkovi a další. Měli by umět poznat Když se hraje Má vlast, Slovanské tance, nebo když se hraje Fidlovačka. Pochybuji, že dnešní děti znají druhou sloku naší hymny. 

Policii bychom tu měli mít pro bezpečnost a zatím slyšíme od našeho prezidenta, že by bylo lepší se raději ozbrojit a dávám mu za pravdu. Nikdo se nemůže cítit na tomto světě bezpečně. Sedíme na sudu s prachem, v něm je díra a tou se k nám hrne ten prach v podobě teroristů v rouše emigrantů. Na ulicích jsou neustále bitvy, atentáty, strach a vládne teror. Až dorazí k nám, bude pozdě. Už teď můžete poslouchat islámské duchovní, jak žádají zavedení práva šaria u nás a prý je to pro ženy dobré, protože občas potřebují buď míň, nebo víc naflákat, či polít kyselinou, nebo ukamenovat, či ukopat.

Nakonec nás dorazila společnost které se už nedělí na různé třídy, ale jen na chudáky a boháče. Bohužel už ale ve stadiu, že jeden tak tak vyžije a druhý se v penězích topí. Zapomněli, že globalizace všechny tyhle skutečnosti ukázala v plné nahotě a lidé si to snad nenechají líbit a konečně otevřou oči a pusu a místo cinkání klíči, je těmi klíči vezmou po hubě. To to bych nám všem přála z celého srdce.

Autor: Milena Doušková

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...