18.6.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Cílem muslimů je dobýt svět a podřídit ho islámu

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Islám je zákon-právní systém a proto je v našich vírách tak velký, nepřekonatelný rozdíl. Podle islámu Bůh nadiktoval právo v Koránu a vše, co dělá a prohlašuje Mohamed, je zdrojem práva. Jde o pravidla a směrnice: čtyři sunnitského školy, o šíitských nemluvě, představují šaría.

Jak imámové, tak i věřící se dostávají do zvláštní situace, protože násilí, které ho se „Islámský stát“ dopouští a útoky, ke kterým se hlásí, jsou úplně stejné činy, jaké na počátku existence islámu páchal Mohamed a jeho následovníci. A Korán říká, že Mohamed je dobrým příkladem.

Jak islamisté, tak i umírnění muslimové, mají již 14 století stejný cíl. Dobýt svět a podřídit ho islámu. Každý muslim k tomu ale použije jiné metody. Umírnění trpělivě a vytrvale jdou za svým cílem a nechtějí ho mít hned, radikální chtějí všechno hned a je jim jedno kalik lidí přitom zemře.

Víte, že pokud muslimovo dítě příjme křesťanství, tak je rodič povinen ho zabít? Tohle je v koránu a nechápu, proč muslimové tvrdí že korán je mírumilovné náboženství. Sám Mohamed zanechal příkaz:“ Toho, kdo změní víru, zabijte! „Ve světě islámu je přestup na křesťanství poklesnutím do statutu nevěřícího člověka, a takového muslimové považují za nejhoršího ze zvířat.

Muslimové se musí cítit asi docela podivně. Podřizují se koránu ve všech směrech, ale podle islámského práva má muslim právo cestovat do zemí nevěřících, ale nemá se v nich usidlovat. Jak potom máme věřit tomu, že nám říkají, nebo už nejsou muslimové ale predátoři, co chtějí vše sebrat a tančit na našich hrobech.

Podle imáma z Nice: „Šaría je právem Alláha a nikoli státu. Jsou to zásady božského práva, tedy Alláha. “

Náboženství pro nás je víra v dobro a lásku. Modlení, půsty a poutě. Můžete věřit a nemusíte. Rozhodně nebudete slepě podřízeni a je jen na vás jakou cestu vyberete.

Islám je zákon-právní systém a proto je v našich vírách tak velký, nepřekonatelný rozdíl. Podle islámu Bůh nadiktoval právo v Koránu a vše, co dělá a prohlašuje Mohamed, je zdrojem práva. Jde o pravidla a směrnice: čtyři sunnitského školy, o šíitských nemluvě, představují šaría. Rozdíly mohou vznikat, ale základ zůstává nezměněn: právo stanoví Bůh a jedině on je právoplatným zákonodárcem. A žádné právo stanovené člověkem, nemůže stát nad božským. Muslim, který si je vědom toho, co islám požaduje, se tedy musí domáhat, aby se stát podřídil šaría. A musí udělat vše pro to, aby se to stalo skutečností. Proto se nikdy nemůžeme dohodnout s vyznavači Islámu. Je to v podstatě nemožné a islamisté mají jediný cíl. Pozřít za živa vše, co není Islám a Alláhův zákon.

Autor: Milena Doušková

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...