29.5.2019
Kategorie: Kultura a tipy

Sportovní móda se dnes nosí i do města. Přesto na sport potřebujete speciální oblečení

Sdílejte článek:

Dnešní móda je velmi uvolněná, každý si může nosit, co chce. Etno, hippies, boho nebo casual. V městských ulicích potkáte lidi s oblečením různého stylu a také lidi bez jakéhokoliv stylu. Někteří chodí do práce oblékaní formálně, jiní sportovně. Tenisky, tričko a batoh jsou běžným oblečením pro velkou část populace. A proč také ne? Sportovní oblečení nepatří jen na atletickou dráhu, tenisové kurty nebo fotbalové hřiště. Musíte však rozlišovat mezi sportovním stylem a oblečením vyloženě na sport.

Sportovní styl je dnes velmi trendy. Snad každá značka vyrábějící oblečení pro sportovce má také kolekci oděvů, které se dají nosit i jen tak do města, školy či práce. Výjimkou není ani 4Fstore, značka sportovního oblečení, která se u nás teprve snaží prorazit. Vzhledem k zajímavému designu a příznivým cenám má rozhodně dobře našlápnuto. Sortiment také není vůbec k zahození. Na své si přijdou sportovci tělem i duší i ti, co mají prostě jen rádi sportovní styl.

Sportovní styl je pohodlný pro každodenní nošení

Kdo dnes nemá alespoň jedny tenisky, jako by ani nežil. Kolem moderních sneakers se točí celé festivaly a obrovské akce, jde o velkou mánii. Stejně tak péřové bundy, jež dříve nosili zejména sportovci, se dostaly i do šatníků běžných lidí. A je to jen dobře. Sportovní oblečení je totiž pohodlné, praktické, hřejivé, hezké na pohled a často daleko levnější než kousky mnohých módních řetězců.

Občas možná chcete být za slušňáka nebo princeznu, a tak obléknete sako či šaty. Každý ovšem má někdy den, kdy mu jde hlavně o pohodlnost. Pak vítězí právě ty tenisky, tričko, mikina či bunda. Proč by ne?

Podívejte se třeba na trička v již zmiňovaném e-shopu 4F: https://4fstore.cz/muzi/obleceni/tricka.html. Velká spousta z nich se dá určitě nosit každý den, nejen na sport. Musíte však umět mezi sportovním a běžným oblečením rozlišovat.

Některé oblečení je prostě čistě sportovní

Nikde není psáno, co máte nosit na běhání a co do práce, ale určité zvyklosti existují. Například termo oblečení či funkční trička jsou skvělá na sport a zbytečná na běžné nošení. Taktéž cyklistické kalhoty byste si asi nevzali na nedělní procházku s rodinou. Ideálně si tedy v šatníku vyhraďte oblečení, které budete nosit pouze na sport. I když některé kousky jsou dost univerzální. Například softshellové bundy se staly běžnou součástí městských šatníků, na druhou stranu nejsou vůbec špatné ani na běžky nebo zimní běh.

Prostě a jednoduše sportovní oblečení si najde místo v každé šatní skříni, ať už vás strhla nadšená vlna posilování, běhání či čehokoliv jiného, nebo nikoliv. 4store je v obou případech vhodným e-shopem, kde se porozhlédnout. Ceny jsou přívětivé, designy zajímavé a materiály kvalitní. Ostatně 4F značí Freedom, Fashion, Future a Fit!

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...