21.4.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Víte, jaké je klepat se strachem, že kdosi prolije vaši krev s řevem o Alláhovi?

Sdílejte článek:

JITKA MOODY

moody-prikrylova8629960_0Dnešní velmi krvavé a zbabělé útoky na Srí Lance, kde při osmi výbuších v kostelech a hotelech zemřelo přes 200 lidí a další stovky jsou zraněné… tohle neštěstí mi připomnělo, jaké to je, cítit se jako potenciální oběť. Tento článek je staršího data, ještě když jsem žila v Sydney. Publikovala jsem ho tenkrát na svém starém blogu na iDnes, kde ho admini po pár minutách stáhli do soukromých. Klasika.

Tak tady to je:

Netuším, jestli jste zaznamenali, že včera odpoledne (10. září 2016) v Sydney v Mintě zase jednou nějaký vyznavač pedofilního vraha pobodal staršího bílého pána. Opakovaně do něj bodal, než chudák, ze kterého cákala krev, doběhl do kadeřnictví.

To bylo jeho štěstí, chrabrá kadeřnice s dalším zákazníkem vyběhli z krámku na pomoc a před rozzuřeným kreténem s velkým nožem přibouchli skleněné dveře. Muslimský zbabělec, co předtím při bodání vyřvával Alláhu Akbar (prosím nespojovat s Alláhem, kterého vyznává 1,6 miliard lidí, ti mají zaručeně docela jiného Allaha, že…), se pokoušel dveře rozbít a dostat se dovnitř, prý hulákal „Dnes někdo zemře!“ Naštěstí policejní hlídka dorazila dřív, než se mu povedlo rozmlátit dveře. Tak se hajzlík pokoušel přes okýnko pobodat policajty. To mu naštěstí nevyšlo. Moc se mi líbí představa, jak mu to pak na policejní služebně vysvětlili.

Podle policejních vyšetřovatelů se měl ten ubožák s nožem inspirovat Islámským státem. Jen před pár dny vydali první číslo jakéhosi plátku a v něm vyzvali k útokům právě v Austrálii. Tohle měl ten muslimský klučina asi na mysli, když si vyrazil na špacír s nožem. A kdybyste se ptali, tak prý byl australské policii známý, věděli, že se chlapec tak nějak zradikalizoval. A tak v předvečer patnáctého výročí prvního brutálního útoku na západ zkrátka sebral nůž a vydal se na špacír. Nejspíš v touze po těch 72 pannách, které má dostat jako mučedník v nebi, když už holt není s klukama v Sýrii, aby si to užil už zaživa na otrokyních.

Mimochodem, australská média vzpomínají také útok, ke kterému došlo před rokem a půl, kdy jiný osamělý vlk držel rukojmí v kavárně na Martin Place. A také ta média tvrdí, že od té doby australská policie úspěšně zabránila nejméně 10 teroristickým útokům.

Abych odpověděla na otázku v titulku. Tak je to, vážení a drazí, úplně na hovno.

Minto znám velmi dobře, rok jsem tam pracovala v pekárně stejně jako desítky dalších Čechů a Slováků. Popravdě, když jsem zprávu o vražedném útoku v Mintě četla, než jsem se dostala ke jménu oběti, na chvíli jsem nechtěně zadržovala dech z obavy, že je to někdo, koho znám. A musím říct, že je to totálně na prd pocit, že se vám uleví jen proto, že čtete jméno nebožáka, kterého sice vy neznáte, ale spoustě jeho přátel a rodině se tedy neulevilo ani trochu.

O tom útoku jsem si přečetla dnes v práci během polední pauzy. Dívala jsem se přesně na ten obrázek rozprsklé krve na podlaze a bylo mi mdlo a smutno a vířily ve mně i další emoce, které se mi ani nechce popisovat.

Ale ano, byl to strach.

Večer pak, když jsem na zastávce čekala na autobus, ten strach se vrátil a bylo mi nepříjemně a divně a vůbec. Uvědomila jsem si, že je to kvůli tomu podivínovi, který seděl opodál, všechna sedadla okolo něj byla prázdná, drželi jsme se jako velký chumel stranou. Já a všichni, co čekáme, až se konečně ukáže autobus. V čem byl ten podivín tak podivný? Až po chvíli mi došlo, že jen tím, že si zpívá.

Já tam seděla, nervózně ťukala do mobilu, pořád se rozhlížela, dívala se hlavně za sebe. Zaznamenala jsem nervozní tiky i u ostatních. Třebaže tam několik lidí bylo v páru nebo ve skupince, bylo ticho. Nikdo si nepovídal. Všichni nervózně pokukovali po chlápkovi, po hodinkách a pak tím směrem, co pak konečně dorazil autobus. Bylo fest ticho. I proto bylo tak slyšet toho chlápka, který si nejdřív jen tak broukal, pak i povídal, povídal něco o Jon Bon Jovim a pak jsem v tom broukání, které zesilovalo s tím, jak písni dával grády, v tom zpěvu jsem poznala Blaze of Glory a vůbec nebyl špatný.

Užíval si to, vychutnával si každý tón. Odvážila jsem se nadechnout a UVĚDOMILA JSEM SI, ŽE JSEM ZADRŽOVALA DECH.

Pak rozverný zpěvák spustil další. Hotel California. Tentokrát už zpíval, zpíval jako by stál na pódiu, stál a zakláněl hlavu, vložil do každého tónu šílené emoce a bylo to bláznivě nádherné. Měl famózní rockový hlas. A já byla strašně nasraná.

Víte jindy, za jiných okolností, dav by se přidal. Možná ne všichni, ale jeden, dva, by si tuhle notoricky známou písničku střihli s ním, jen tak pro náladu. Zvlášť bezstarostní Aussies. Jiní by aspoň polohlasně mumlali do rytmu při refrénu. Ale my byli tak ticho. My byli tak posraně, tak ublíženě, tak poníženě ticho.

Nelíbí se mi to, ani trochu se mi to nelíbí, cítit se jako potenciální oběť. Bylo by fajn, milí vítači a sluníčkáři, kdybyste všem těmhle muslimlimským nadržencům, kteří si zaživota ani neškrtnou, pokud se neožení, ale zato stráví prý celou věčnost šukáním s pannami, ale jen pokud zemřou tím, že rozmašírují nějakého toho nepřítele islámu, tak můžete jim, laskavě říct tak jak to umíte jen vy, že MY ZA JEJICH POSRANÉ ŽIVOTY FAKT NEMŮŽEME!

Jako malé PS a také proto, že hudba je jedna ze stovek věcí, které šaríja zakazuje, vychutnejte si se mnou klasiku. Hotel California od Eagles. Jako maličký vzorek kultury, kterou zmetci jako ten včera v Mintu tolik nenávidí. A pro lepší náladu. 

Ale zpátky ke Srí Lance. Nevinní se stali obětí teroru, zemřeli jen proto, že byli křesťané a „někomu“ se zachtělo zabíjet Kristovy děti v předvečer zmrtvýchvstání jejich pána. Tahle šílenost musí skončit. Chtějí, abychom se jich báli, chtějí, abychom je nenáviděli. To je to jediné, kde následovníci úchylného nájezdníka opravdu vynikají.

Mohl by mi některý z těch pokrokových a správně smýšlejících libtardů prozradit, jak tohle asi může skončit?

Upřímnou soustrast všem pozůstalým a obětem na Srí Lanku.

PS (pozn.red.): Světová média potvrdila, že již byli identifikování první dva vrazi z bestiálního útoku na kostely a hotely na Srí Lance. Oba identifikování jsou muslimského původu. Jedná se o Zahran Hashim a Abu Mohammada. Agenti srílanské tajné služby v součinnosti s policií a armádou zahájili rozsáhle razie v muslimských částech Srí Lanky proti podezřelým muslimům. Několik osob již bylo zatčeno. Představitele Indie odsoudili barbarský akt namířený proti křesťanům, budhistům a hinduistům na Srí Lance a nabídli plnou pomoc ve vyhledáni a potrestání muslimských vrahů.  

Autor: Jitka Moody


 


Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...