30.6.2014
Kategorie: Humor, Kultura a tipy

Kalousek, Zeman, Špidla ale třeba i Bush a Putin pod těžkou palbou!

Sdílejte článek:

MAGDA P. 30|06|2014

Naštvanost z chování našich milých politiků, zoufalost s tím, že se děje všechno jaksi bez nás, ale je to o nás, bezradnost, protože dostat se do politických kruhů je jako hledat cestu, kterou nikdy nikdo neviděl? Zkuste se na chvilku od politiky odprosit, je jí nejen tady u nás, ale i všude jinde přece trochu moc. Přinášíme několik vybraných politicky nekorektních vtipů…

[ad#hornisiroka]

 

Mezi nejpopulárnější „hrdiny“ patří Miroslav Kalousek

Vtipů o politice a politicích je přehršel. Najdou se ale tací, kteří se u humoristů těší zvlášť velké oblibě. Jedním z nich je právě Miroslav Kalousek, který je podle některých takovým českým Chuckem Norrisem. Slibuje, tvrdí, přesvědčuje, ale „skutek jaksi utek“.

 

Co říkáte na tento vtípek?

Kalousek přijde na zasedání vlády se dvěma papíry. Zamává prvním a říká: „Zde jsou vyjmenována opatření, která pokud schválíme, budou se mít lidé dobře až do konce svého života.“ Pak vytáhne druhý a říká: „A tady je seznam těch lidí.“

 

Nebo tento obrázek?

 

 

I když už je dávno po lítých bojích o prezidentské křeslo, možná vás vtipy o kandidátech na prezidenta pobaví. Pravděpodobně si vybavíte podařeného avatara Vladimíra Franze, věřte ale, že jich je mnohem více a některé jsou ještě podařenější. Všechny pohromadě najdete na stránkách magoor.

 

Českým vymýšlečům vtipů samozřejmě nemohou ujít ani zahraniční státníci a politici.

 

Vybíráme pro vás:

 

Telemost mezi Moskvou a Washingtonem. Dotaz z Washingtonu: „Za jak dlouho si u vás průměrný dělník vydělá na automobil?“ Odpověď: „A vy zase mlátíte černochy!“

 

Rozhovor Američana s Čechem: In the USA we have: Bill Clinton, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash….In Czech Republic we have Paroubek – no wonder, no hope, no cash.

Najít se dají ale mnohem větší lahůdky, které si raději snad přečtěte sami… Na portálu magoor, který je pravděpodobně největší sbírkou vtipů na internetu, najdete politických vtipů opravdu nevšedně velkou dávku a další denně přibývají.

 

TIP – chcete si zlepšit náladu každý den? Zaregistrujte se k odběru newsletteru a ty nejlepší vtípky vám budou chodit pravidelně na e-mail. Udělat tak můžete zde.

 

[ad#velkadolni]

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...