17.1.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Neuvěřitelné, ale pravdivé: Azylant v Německu mlátil a terorizoval úředníky, protože prý mu nezajistili vhodnou ženu

Sdílejte článek:

ROMAN BEDNÁR

Takových případů je v EU mnoho, ale mainstreamová média je raději zamlčují. Tento případ se stal v Německu. V roce 2016 byl v Německu 48-letému Pákistánci Saidu K. odmítnut azyl.

[ad#textova1]

Nemohl být ale vyhoštěn, protože neměl osobní dokumenty a Němci neumí řešit takové případy a odmítnuté azylanty, kteří nemají pas (samozřejmě, že to mnozí využijí a své osobní dokumenty “ztratí”) ponechají v zemi.

V létě 2018 byl předvolán ve Švábsku městě Tuttlingen na Zemský úřad, oddělení pro integraci a pobyt. Když přišel před Úřad, tak dostal nekontrolovaný záchvat zuřivosti a začal napadat kolemjdoucí, rozbíjet okna, tlouci dřevěnou latí po autech. Přes jedno rozbité okno vnikl do úřadu, kde seděly dvě pracovnice. Když začal latí tlouci po jejich počítačích a po telefonech, tak utekly z kanceláře a ukryly se v jiné místnosti. Muž pak vyšel opět na ulici mlátil latí po autech.

Na velký hluk a křik vyběhl z Zemského úřadu vedoucí referent, politik CDU Bernd Mager a chtěl rozzuřeného Saida K. uklidnit. Ten ho však napadl s latí, na níž byly hřebíky a tak ho poranil. Přesto se poraněnému podařilo Pákistánce zpacifikovat a předat jej přivolané policejní hlídce.

Odmítnutý azylant žil v domově pro azylanty a i tam se choval divoce agresivně – rozbíjel okna a dveře a napadal i přivolané policisty. Přesto se mu nikdy nic nestalo. Hanba státní moci, která dovolí takovým (ne)lidem beztrestně terorizovat a nebezpečně ohrožovat vlastní obyvatele.

Na zemském úřadě měli zaměstnanci před ním strach. Chodíval je terorizovat a házel po nich různé předměty. Nejednou museli přivolat bezpečnostní službu. Vícekrát žádal, aby mu dali nějakou ženu.

Před soudem, který se před několika dny konal, prohlásil, že důvodem jeho agrese a útoků bylo nesplněné očekávání, které měl. Byl si jistý, že po příjezdu do Německa mu stát předá nějakou vhodnou ženu, která mu bude patřit. A i během soudního jednání vícekrát tento požadavek vyslovil.

Soudce ho odsoudil do vězení na rok a osm měsíců. Jeho právník podal odvolání.

[ad#pp-clanek-ctverec]

Autor: Roman Bednár

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...