2.1.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Silvestrovské multikulturní obohacení

Sdílejte článek:

SMK

Z Německa se po internetu dostávají zprávy o agresivitě migrantů vůči Němcům. Jedni útočili na náhodné kolemjdoucí a brutálně zbili přes deset lidí, od dětí po dospělé ženy, jiní si zase vyhlédli dva mladíky ve vlaku. Ženám od sexuálního obtěžování možná pomohly doslova obezděné bezpečnostní zóny, od bití ale nepomohla mnohdy ani policie.

[ad#textova1]

V Kolíně nad Rýnem si skupina asi pěti migrantů vyhlédla dva mladíky (video), kteří schytali několik ran do oblasti hlavy a obličeje. Zastali se jich kolemjdoucí a tak naštěstí nedošlo k vážnému zranění. Podle informací ze sociálních sítí pachatelé utekli a policie nebyla široko daleko k sehnání.
.

Další napadení se odehrálo v Ambergu. A nebylo ledajaké. 4 imigranti ve věku 17 až 19 let napadali náhodné kolemjdoucí. Vážně zranili několik lidí, postižených bylo celkem 12. Bili děti, ženy, muže, každého. Sedmnáctileté dívce při bití nadávali do šlapek, u třináctiletého chlapce se při brutálním kopání zaměřovali na břicho, u muže, kterému bylo 29, zase především na hlavu a ten je tedy rád, že přežil.

Své oběti imigranti povalili na zem a mlátili je hlava nehlava. Oběti neměly šanci utéct, mohly jen doufat, že útok skončí dříve, než zemřou ubitím. Ani jeden žadatel o azyl nebyl přímo z města. Dva ze čtyř neměli dokonce žádnou trvalou adresu. Při zatýkání kladli odpor a byli opilí.

Cizinci nešetřili ani Anglii. V Manchesteru útočil muž s nožem v ruce a zranil tři lidi, z toho jednoho policistu. Ve videu je pak slyšet, že během zatýkání křičí “Alláhu Akhbar.” Informaci o tomto křiku přesto, že video oblétá internet, úřady nepotvrdily.

[ad#pp-clanek-ctverec]

ZDROJ: smk

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...