27.11.2018
Kategorie: Kultura a tipy

Kde pohodlně nakoupit elektromateriál?

Sdílejte článek:

E1.cz nabízí velmi široký sortiment elektromateriálu pro domácí kutily i pro stavební firmy. Protože se jedná o eshop společnosti K&V ELEKTRO a.s., můžete si objednané zboží vyzvednout na některé z 15 kamenných prodejen této společnosti.

Čím je eshop E1.cz zajímavý a výjimečný? Proč je oblíbeným místem nákupu nejen domácích kutilů ale i podnikatelů a firem, které s elektromateriálem pracují? Veškeré produkty v nabídce jsou skladem. Expedice tedy probíhá velmi rychle a vy si své zboží můžete vyzvednout hned po zkompletování nabídky. Pro vyzvednutí můžete zvolit pobočku K&V ELEKTRO a.s., více než 2500 výdejních míst po celé ČR, nebo si zboží nechat zaslat přímo na požadovanou adresu. Eshop vám nabízí velmi široký sortiment zboží. Můžete zde koupit vše od drobného elektromateriálu přes topnou a regulační techniku až po transformáty, ventilátory, ale třeba také hromosvody a uzemnění.

39322-obrazek-1

Pořiďte rovnou i certifikované vánoční osvětlení

Nyní v předvánočním čase zde nakoupíte i vánoční osvětlení. Pořídíte zde ozdoby do interiéru i venkovní vánoční osvětlení. Vyberte si vánoční řetězy, girlandy i LED figurky. Veškeré produkty splňují bezpečnostní normy, u venkovního osvětlení je samozřejmostí vyšší ochrana IP.

Vše od nářadí až po topná tělesa a regulační techniku

Stavíte nebo rekonstruujete dům či byt nebo máte firmu na stavby a rekonstrukce? Pak se jistě neobejdete bez elektroinstalačního materiálu. Na eshopu E1.cz seženete vše od nářadí přes kabely až po svítidla a transformátory.

Aby eshop uspokojil co nejvíce zákazníků, naleznete v nabídce jako doplněk dokonce vánoční osvětlení. Máte-li jakékoli dotazy či nejasnosti při výběru a kombinaci některých produktů, obracejte se na odborné pracovníky přímo na prodejnách K&V ELEKTRO. Budou se vám rádi věnovat. Spokojený a stálý zákazník je nejlepší vizitkou obchodu.

Společnost K&V ELEKTRO a.s. působí na českém trhu již od roku 1 991. Velice dbá na péči o své zákazníky. I pokud si objednáte elektromateriál přes jejich eshop E1.cz , jsou vám při vyzvednutí k dispozici zkušení a vyškolení odborníci, se kterými můžete vše konzultovat.

Zařaďte se i vy mezi spokojené a stálé zákazníky E1.cz.

(PR)

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...