15.4.2014
Kategorie: Společnost

Chce nám Bůh naznačit blížící se konec světa?

Sdílejte článek:

BULL 15|04|2014

Na obloze se objeví jeden ze vzácné série úkazů tzv. “krvavý Měsíc”. Americký pastor John Hage věří, že Bůh se snaží s lidmi komunikovat prostřednictvím nebeských signálů. A krvavý Měsíc je jedním z nich.

 

[ad#hornisiroka]

 

Pastor John Hage tvrdí, že čtyři zatmění měsíce, které se objeví na obloze nad Amerikou jsou důkazem toho, že se blíží apokalypsa. Krvavý Měsíc je součástí tetrad, série čtyř po sobě jdoucích zatmění měsíce , které začnou 15. dubna a budou pokračovat v přibližně šestiměsíčních intervalech do 15. října 2015.

 

Podle NASA je tato vzácná série úkazů velmi vzácná. Žádné nadpřirozené znamení však za nimi nehledá. ” Nejzajímavější věcí na nadcházející tetrad je, že všechny zatmění budou viditelná ze všech částí Ameriky, “uvedl expert z NASA Fred Espenak.

 

 

Podle Johna Hage to však vůbec není náhoda . Tato tetrad je náznakem blížícího se konce světa . 73 – letý pastor se na tento neobvyklý úkaz připravoval roky. O krvavých Měsících vydal knihu a snaží se v tomto případě jít do hloubky.

 

” Tak jako v biblických dobách, Bůh má kontrolu nad sluncem, měsícem i hvězdami, aby naší generaci poslal signál, že se má stát něco velkého , “objasnil pastor. Otázkou je: Sledujeme a odpovídáme na jeho signály?”

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...