26.7.2018
Kategorie: Politika

Nejsou lidi? Babišova personální politika: Zcela neschopnou neziskovkářku má v Praze nahradit lichvář-veselý gay….

Sdílejte článek:

MARTIN FINGERLAND

Tak to vypadá, že personální krize – nejsou lidi  -zasáhla i Babišovo hnutí ANO (NE).

[ad#textova1]

Alespoň podle obsazení kadidátky do voleb na Pražský magistrát to tak vypadá. Po zcela katastrofické nikdy nepracující neziskovkářce z Bratislavy A. Krnáčové, která proslula pouze podporou homo agendy, imigrantů a hate free kaváren a za jejíž vlády dospěla Praha ke stavu katastrofy z hlediska dopravy a bydlení, nasadil Babiš další „kalibr”. Tentokrát „managera” P. Stuchlíka. Oficiálně je znám jako  spolumajitel Fincentra a jak se v posledních dnech ukázalo, tak i jako lichvář. Na Slovensku totiž spoluvlastní nebankovní finanční instituci, která poskytuje nebankovní půjčky za odpovídající (vysoký) úrok. Prostě klasická lichva, jak ji známe u nás.

Bude zajímavé sledovat, jak si pan Stuchlík bude rozumět s původním kandidátem na na primátora poslancem ANO P. Nacherem, který naopak proti lichvě dlouhodobě aktivně vystupuje. Zatím to vypadá na klasickou Babišárku ve stylu ANO-NE.

Musíme si přirozeně položit otázku, co to má znamenat? Má hnutí ANO takovou personální krizi, že musí do čela pražské kandidátky nasadit lichváře? Nebo se jedná o nějakou jinou hru? Každopádně by Pražané měli podobnou nabídku jasně odmítnout. On pan Stuchlík není pouze lichvář, ale on je i gay aktivista (žije v regisrovaném partnerství s jistým pánem). To znamená, že z podstaty (protože nikdy nebude mít normální rodinu) mu jsou potíže běžných rodin (s dětmi) zcela cizí. Takže mu je ukradené, že kvůli cyklosteskám, po kterých nikdo nejezdí, jsou po Praze stále zácpy, či matka od rodiny nezaparkuje před domem s velkým nákupem pro celou rodinu…. Veselý gay přece takové starosti nemá…ten vyrazí do gay clubu třeba na cool koloběžce.

To znamená, že volba Stuchlíka je pokračování politiky Krnáčové. Tj. podpora lokálních perverzí (Gay pochody, hate free, anarchistická Klinika, podpora imigrace apod. apod), ale také absolutní nezájem o řešení problémů, které se týkají normálních obyvatel Prahy.

Připomínám padání mostů i s lidmi, katastrofální zácpy, kolapsy MHD….a astronomické nárůsty ceny bytů a nájmů.

Na tohle bychom neměli na podzim zapomínat!

 [ad#pp-clanek-ctverec]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...