23.5.2018
Kategorie: Kultura a tipy

Kde uspořádat konferenci?

Sdílejte článek:

Při pořádání konference je třeba dbát na hodně aspektů zároveň. Kromě zajímavého programu, kvalitního občerstvení a dalšího je nutné sehnat také reprezentativní prostory. Díky nim se celá akce nezmění v blamáž a zachová si úroveň i při drobných obtížích. My se dnes podíváme na jedno velmi kvalitní kongresové centrum Praha v TOP HOTELU.

Co budu mít k dispozici?

Kongresový hotel Praha vám nabízí 5 velkých sálů a 16 salónků, v nichž se může celá akce uspořádat. Prostory přitom pojmou obrovské množství osob, maximální kapacita je pět tisíc lidí. Největší sál má navíc místo pro těžko uvěřitelných dva tisíce osob. Pokud stále ještě snad máte nějaké pochybnosti, pak vězte, že jde o největší kongresový hotel v Evropě a o držitele mnoha prestižních ocenění. Třeba cenu nejlepší regionální kongresový hotel vyhrál za posledních šest let, hádejte kolikrát. Ano, zcela správně, šestkrát.

Hlavní přednáškové místo

Již zmíněný obrovský kongresový sál Praha má rozlohu 1420 metrů čtverečních. Kromě uspořádání na přednášku ho lze také nechat přestavět na variantu koktejl nebo banket. Můžete ho tedy využít skutečně ke všemu, na co si jen vzpomenete. Má i vlastní pódium, které dokonce disponuje soukromým výtahem. Díky jeho rozloze se dovnitř dají dát opravdu rozsáhlé expozice. V troše nadsázky se dá říct, že můžete dovnitř přijet i tankem. Díky stropu ve výšce až osmi metrů se sem opravdu vejde leccos.

Potřebuji si trochu odpočinout

Přilehlé salonky jsou ideální k občerstvení všech zúčastněných. Zde si mohou spolu promluvit, třeba i jednat o nějakých obchodních propojeních. Dobrou atmosféru zajišťují i bary, které jsou rozmístěny prakticky všude, tudíž se nikde netvoří dlouhé fronty. Teď již jistě víte, až zase budete hledat konferenční prostory Praha, kam máte zamířit. V TOP HOTELU se o vás velmi kvalitně postarají, o čemž svědčí i čtyři hvězdičky, kterými se hotel pyšní.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...