21.4.2018
Kategorie: Politika

Zeman na sjezdu KSČM přiznal, že jako komunista je pro socialismus a vyzval soudruhy k jeho postupnému budování

Sdílejte článek:

“Soudružky a soudruzi, přeji nám, aby svět šel nalevo,” uzavíral Zeman svůj projev na sjezdu komunistů. Myslím, že pokud někdo do dnešního dne pochyboval o komunistické mentalitě našeho presidenta, po tomto projevu to musí být jasné i jemu. Miloš Zeman je duší komunista a praktikami užitečný idiot socialismu.

[ad#textova1]

Už jen to, že na bolševický sjezd jel a dal tomu přednost před uctěním památky kardinála Josefa Berana je do nebe volající. Ještě měl však šanci svým projevem to politické faux pas alespoň trochu přežehlit a opravdu zde tít do živého rudého masa. To by však nesměl být Zeman. Člověk, který je evidentně s Vojtou Falmerem Filipem na jedné vlně.

Presidentův projev byl typicky sametový. Jen proboha soudruhy nějak nenasrat. Takže k historii komunistických totalitních bestií jen polehoučku opatrně a připomenout, že tam byl taky. K současnosti pak, a to je daleko horší, v podstatě výzva, aby nechtěli hned s Burešem revoluci, ale pomalu ukrajovali kousek po kousku moc a budovali socialismus.

Prý tedy by bylo lepší než justiční vraždy a koncentráky, kdyby to byl socialismus demokratický. No … s EU už jej skoro máme. Spíš tedy multikulturní socialismus s konzumní tváří. Bohužel lidé, jako je i Zeman, jsou v podstatě zárukou toho, že vývoj půjde na ruku stalinistickým komunistům, k jejich obrazu společnosti a tedy k socialismu totalitnímu. Vidíme to všude kolem sebe a president to potvrdil svým dnešním vystoupením.

[ad#pp-clanek-ctverec] 

kkriz18

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,24 out of 5)
Loading...