17.4.2018
Kategorie: Politika

Trump i Putin mají teď pošramocenou pověst, ale pro ostatní je to výhra

Sdílejte článek:

MILAN RADEK

Bombardovali Sýrii, nikdo nezemřel a to ani po chemickém útoku, který asi místo jedu obsahuje vitamíny, protože tamní děti popisují jak to na ně padalo, byla taková mlha a smrdělo to krví, pár dní poté čiperně panáčkují před kamerama a barvitě to popisují. To budou asi děti Chucka Norrise nebo Skrípala. Ani nevím proč raději nezakážou bomby a rakety které zabíjí, a povolí jen ty chemické zbraně, stačí trochu ošetřit a už je člověk zase jako nový, to snad škodí méně než hulit v hospodách.

[ad#textova1]

Děkujme bohu či matrixu, že je to mezi Putinem a Trumpem, oba pranýřováni, ale oba dělají co mohou aby z toho opravdu nebyla válka.

TRUMP – už je to podruhé co do toho hodil vidle. Má v zádech zbrojařské lobby a generály z Pentagonu, nemůže je všechny poslat někam, takovou moc nemá. Tak už podruhé včas varoval Rusko že už jdou na jejich základny a tudíž ztráty na životech žádné. Ve zprávách se dočítáme že Trump je blb, co ihned prý vyhrožoval, jenže to bude jinak, nedovedu si představit že by Hitler včas telegrafoval Stalinovi že už na něj posílá Wehrmacht. Jenže spousta lidí uvěří že Trump je uslintanej blb, a kdovíproč vůbec něco v životě dokázal, asi čirou náhodou. Zatím se Donald musí mít na pozoru od nepřitele doma a zvenčí. Ale tou zpackanou šarádou o chemických zbraních si to poťapkal doma i venku, i když to nebyla jeho práce.

PUTIN, diplomat a rozumný státník, žádný velký demokrat, ale po tom nám nic není. Zde by mělo jeho fandům docvaknout že to není nadpozemský všemocný bohatýr ale jen člověk, a to rozvážný. Ví co si dovolit může a co ne, a koná podle toho. Moc lidí doma i venku zklamal tím že se nepostavil proti bombardování údajných fabrik na chemické zbraně, ten materiál co tam byl asi zmizel záhadně po výbuchu a už neškodí, ale Putin dal ruce pryč. Pro ty panslovany co v něj skládají naděje – Asad je jeho spojenec a nechal ho v tom, myslíte že nás Slovany ochrání od naší vlastní blbosti a liknavosti? Proč by to dělal? Ale i kdyby chtěl, nemůže. To by znamenalo válku, na tu nemá, zbraně ano, ale ty obrovské prachy co válka stojí nikoliv.

USA ty prachy má, ale Trump by je nerad vyhazoval, má je také Čína, ale do války též nepospíchá, mají nás v hrsti jinak, a už vůbec nechce zničit Západ, ani nikoho jiného, s kým by kšeftovali. Jenže vidím že spousta lidí zoufá protože Putin nevypadá na to že se pomstí, dočítám se na FB jak by měl Západ ztrestat, zatímco jiní jsou zklamáni z toho že z toho zatím nic nebylo, i když USA má takový potenciál. 

Takže milí pomstychtiví gaučoví válečníci, dejte si mokrý ručník na hlavu nebo rovnou pár facek. Vím že toužíte po rozptýlení u obrazovek, taková válka mezi mocntostma to by bylo něco, kupy mrtvol, bylo by to napínavější než mistrovství světa ve fotbale, chlebíčky a pivo by víc chutnalo, i sázkaři by si přišli na své. Jenže Putin na vzrůšo kašle, on dělá politiku pro Rusko i když zrovna zklamal i Rusy, Trump ví, že ho budou mít za idiota když na Twitteru bude ihned „vyhrožovat“ v případě dalšího útoku aby se druhá strana včas připravila, ale díky za tyto dva státníky, protože spousta vlivných lidí bude dál provokovat a lhát. Jen doufejme že se dožijí ještě pár let. S někým jiným ta válka může přijít, a rozfláká i ty gauče a pivečko.

 [ad#pp-clanek-ctverec] 

milan-radek

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,20 out of 5)
Loading...