13.3.2018
Kategorie: Kultura a tipy

Kde sehnat někoho, kdo píše texty na míru?

Sdílejte článek:

Pokud se umíte vyjadřovat, přesvědčit někoho svými slovy a obhájit si svou myšlenku, máte v životě z poloviny vyhráno. Ne každý si ovšem poradí s gramatikou a stylistikou. Jestliže jsou to pro vás neznámá slova a slohové práce byly už za školních let vaší noční můrou, bude lepší nechat sepisování všech textů raději na někom způsobilejším.

Situací, kdy potřebujete připravit texty na míru, je spousta. Můžete chtít například naplnit svůj web obsahem, napsat PR text, připravit řeč ke své prezentaci, přichystat příspěvky na sociální sítě, otextovat nové webové stránky, vymyslet slogan nebo heslo. To všechno jsou úkony, s nimiž si poradí zdánlivě každý, avšak odborníci se s nimi popasují znatelně lépe.

Na jednorázové úkony nemá cenu nikoho dlouho hledat

Jestliže sháníte posilu, která se bude ve vašem týmu starat o copywriting na plný úvazek, pak je na místě vzít celou záležitost zodpovědně, udělat výběrové řízení a zvolit toho nejlepšího. Pokud ovšem hledáte jen někoho, kdo vám bude nárazově psát články na míru, je zbytečné ztrácet čas hledáním a podáváním inzerátů. Spolehněte se na ověřené copywritery, kteří pracují rychle i přesně. A kde je hledat? Přece na Stovkomatu.

Vaše záchrana za pár stovek

Stovkomat je česká platforma, na níž seženete levnou pomoc s mnoha různými úkoly z oblastí psaní, překladů, programování, online marketingu, sociálních sítí, grafiky atd. V kategorii copywritingu nabízí své služby desítky odborníků. Na Stovkomatu funguje systém hodnocení, podle nějž snadno poznáte kvalitu daného člověka, nemusíte si tedy dělat starosti, že byste úkol svěřili do rukou někoho nezkušeného. Na nicneříkající texty, které sice znějí líbivě, ale nemají pořádný obsah, zapomeňte. Poutavý nadpis, klíčová slova, odkazy – odborník si už se vším poradí. Vy ušetříte spoustu času a ve finále i peněz. Na Stovkomatu ceny za 1 NS začínají zhruba na 150 Kč.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...